C# API a WORD konvertálásához DIF-vé

WORD exportálása DIF-fájlba C#-on keresztül Microsoft® Word vagy Microsoft® Excel használata nélkül

 

Az Aspose.Total for .NET használatával beépíthet WORD-ból DIF-vé konvertáló funkciót bármely .NET, C#, ASP.NET és VB.NET alkalmazásba. két egyszerű lépés. Először is, az Aspose.Words for .NET használatával exportálhatja a WORD-t HTML-be. Ezt követően az Aspose.Cells for .NET Spreadsheet Programming API használatával konvertálhatja a HTML-t DIF-vé.

.NET API a WORD konvertálásához DIF-vé

  1. Nyissa meg a WORD-fájlt a Document osztály használatával
  2. Alakítsa át a WORD-t HTML-vé a Save módszerrel
  3. Töltsön be HTML-dokumentumot a Workbook osztály használatával
  4. Mentse a dokumentumot DIF-formátumba a Save metódussal, és állítsa be a „DIF”-t SaveFormat-ként.

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total néven, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a downloads webhelyről.

WORD dokumentum betöltése a Streamből C#-on keresztül

Az Aspose.Words for .NET lehetővé teszi a WORD-dokumentumok adatfolyamon keresztüli betöltését is. Egy dokumentum adatfolyamból való megnyitásához egyszerűen adja át a dokumentumot tartalmazó adatfolyam objektumot a Document konstruktornak. A következő kódpélda bemutatja, hogyan lehet megnyitni egy dokumentumot adatfolyamból:

Egyéni tulajdonságok hozzáadása a DIF-fájlhoz C#-on keresztül

Miközben a WORD-t DIF-vé alakítja, az Aspose.Cells for .NET lehetővé teszi egyéni tulajdonságok hozzáadását a DIF-dokumentumokhoz. Egyéni tulajdonság hozzáadásához használhatja az Add metódust a CustomDocumentPropertyCollection osztály. Az Add metódus hozzáadja a tulajdonságot az Excel-fájlhoz, és az új dokumentumtulajdonság hivatkozását adja vissza Aspose.Cells.Properties.DocumentProperty néven. /dokumentumtulajdonság) objektum.