HTML JSON XML SVG DOC
XLSX

A XLSX konvertálása DOC formátumba C# segítségével vagy Online App

Exportálás Excel® XLSX-ből DOC-ba .NET Framework, .NET Core, Mono vagy Xamarin platformokon

XLSX-ből DOC-ba konvertálás .NET-en

 1. Nyissa meg a XLSX-fájlt a Workbook osztály segítségével
 2. Alakítsa át a XLSX-t PDF-be, és állítsa a SaveFormat beállítást Automatikusra
 3. Töltse be a konvertált PDF-fájlt a Document osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot DOC formátumba a Mentés módszerrel, és állítsa be a dokumentumot SaveFormat-ként

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total néven, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a [downloads] webhelyről ( https://releases.aspose.com/total/net) .

.NET C# kód a XLSX-ből DOC-ba való konvertáláshoz

// load the XLSX file using Workbook class
var book = new Aspose.Cells.Workbook("input.xlsx");
// save XLSX as PDF
book.Save("pdfOutput.pdf", Aspose.Cells.SaveFormat.Auto); 
// load the PDF file using Document class
var document = new Aspose.Pdf.Document("pdfOutput.pdf");
// save document in DOC format
document.Save("output.doc", SaveFormat.Doc); 

Ingyenes online konverter XLSX-hez DOC-be

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a XLSX-t DOC Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a XLSX konverzióhoz. Az átalakítási folyamat elindításához húzza át a XLSX-fájlt, vagy kattintson a kijelölt területen belülre a dokumentum importálásához. Ezután kattintson a "Konvertálás" gombra, hogy elindítsa a XLSX-ből DOC átalakítást. A folyamat befejezése után egyszerűen, egyetlen kattintással letöltheti a konvertált fájlt, és megkapja a kívánt kimenetet DOC formátumban.
 • Mennyi ideig tart a XLSX konvertálása?
  Ennek az online konverternek a sebessége gyors, de elsősorban a XLSX fájl méretétől függ. Ha van egy kis XLSX fájlja, néhány másodperc alatt DOC formátumba konvertálható. Ezenkívül, ha integrálta a konverziós kódot .NET-alkalmazásába, a konverziós folyamat sebessége attól függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást.
 • Biztonságos a XLSX konvertálása DOC formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! A XLSX-DOC átalakítási folyamat befejezése után azonnal létrejön a DOC-fájlok letöltési hivatkozása. Fájljai biztonságát kiemelten kezeljük, ezért 24 óra elteltével minden feltöltött fájl törlődik, és a letöltési linkek ezen időszak után leállnak. Biztos lehet benne, hogy fájljai biztonságban vannak az átalakítási folyamat során, beleértve a XLSX fájlokat is. A fenti ingyenes alkalmazás tesztelési célokat szolgál, lehetővé téve az eredmény ellenőrzését a kód integrálása előtt.
 • Milyen böngészőt használjak a XLSX konvertálásához?
  Bármilyen naprakész webböngészőt rugalmasan használhat az online XLSX-ből DOC-be konvertáláshoz, például Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. Ha azonban asztali alkalmazást készít, zökkenőmentesen integrálhatja az Aspose.Total XLSX Conversion API-t.

XLSX konverziós beállítások felfedezése .NET

XLSXs konvertálása DOCX (Office 2007+ Word Document)
XLSXs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)
XLSXs konvertálása WORD (WordProcessing File Formats)

Mi a XLSX fájlformátum

Az XLSX fájl egy Microsoft Excel Open XML munkafüzet fájl. Az XLSX fájlok a táblázatadatok tárolására szolgálnak. Hasonlóak az XLS fájlokhoz, de a Microsoft által kifejlesztett XML-alapú fájlformátumot használják. Az XLSX fájlokat a Microsoft Excel alkalmazás hozza létre. Megnyithatók és szerkeszthetők a Microsoft Excel, az Apple Numbers és más táblázatkezelő alkalmazásokkal. Az XLSX-fájlok olyan munkalapokon tárolják az adatokat, amelyek sorokba és oszlopokba rendezett cellákat tartalmaznak. Minden cella tartalmazhat szöveget, számokat vagy képleteket. Az XLSX fájlok olyan funkciókat is támogatnak, mint a diagramok, kimutatási táblázatok és a feltételes formázás.

Mi a DOC fájlformátum

A Microsoft Word bináris fájlformátuma (DOC) a Microsoft Office Word által használt szabadalmaztatott dokumentumfájl-formátum. Ez egy bináris fájlformátum, amely egy dokumentumot egy adott számítógép-architektúrától vagy operációs rendszertől független szerkezetben képvisel. A DOC formátum egy tárolófájl, amely bináris formátumban tárolja az adatokat. A DOC-fájlok többféle adattípust tartalmazhatnak, beleértve a formázott szöveget, képeket, diagramokat és egyéb adatokat. A DOC-fájlok bináris formátumát nem úgy tervezték, hogy az ember által olvasható legyen. Számos program azonban képes olvasni és írni DOC fájlokat, köztük a Microsoft Word és a LibreOffice. A DOC formátumot először 1987-ben vezették be a Word for Windows 2.0-ban. Azóta többször átdolgozták, a legújabb verzió az Office 2007-ben bevezetett Office Open XML formátum. A DOC formátum egyik legfontosabb előnye a kompatibilitás a Microsoft Word segítségével, amely a világ egyik legszélesebb körben használt szövegszerkesztő alkalmazása. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumokat hozzanak létre és szerkesszenek a Microsoft Word alkalmazásban, majd megosszák azokat másokkal, akik szintén használják az alkalmazást. Ezenkívül sok más szövegszerkesztő alkalmazás is képes olvasni és írni a DOC formátumot, így sokoldalú formátum a dokumentummegosztáshoz.