HTML JSON XML SVG WORD
XLSX

A XLSX konvertálása WORD formátumba C# segítségével vagy Online App

Exportálás Excel® XLSX-ből WORD-ba .NET Framework, .NET Core, Mono vagy Xamarin platformokon

XLSX-ből WORD-ba konvertálás .NET-en

 1. Nyissa meg a XLSX-fájlt a Workbook osztály segítségével
 2. Alakítsa át a XLSX-t PDF-be, és állítsa a SaveFormat beállítást Automatikusra
 3. Töltse be a konvertált PDF-fájlt a Wordument osztály használatával
 4. Mentse a dokumentumot WORD formátumba a Mentés módszerrel, és állítsa be a dokumentumot SaveFormat-ként

Konverziós követelmények

Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Total néven, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Total paranccsal.

Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a [downloads] webhelyről ( https://releases.aspose.com/total/net) .

.NET C# kód a XLSX-ből WORD-ba való konvertáláshoz

// load the XLSX file using Workbook class
var book = new Aspose.Cells.Workbook("input.xlsx");
// save XLSX as PDF
book.Save("pdfOutput.pdf", Aspose.Cells.SaveFormat.Auto); 
// load the PDF file using Wordument class
var wordument = new Aspose.Pdf.Wordument("pdfOutput.pdf");
// save wordument in WORD format
wordument.Save("output.word", SaveFormat.Word); 

Ingyenes online konverter XLSX-hez WORD-be

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a XLSX-t WORD Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a XLSX konverzióhoz. Az átalakítási folyamat elindításához húzza át a XLSX-fájlt, vagy kattintson a kijelölt területen belülre a dokumentum importálásához. Ezután kattintson a "Konvertálás" gombra, hogy elindítsa a XLSX-ből WORD átalakítást. A folyamat befejezése után egyszerűen, egyetlen kattintással letöltheti a konvertált fájlt, és megkapja a kívánt kimenetet WORD formátumban.
 • Mennyi ideig tart a XLSX konvertálása?
  Ennek az online konverternek a sebessége gyors, de elsősorban a XLSX fájl méretétől függ. Ha van egy kis XLSX fájlja, néhány másodperc alatt WORD formátumba konvertálható. Ezenkívül, ha integrálta a konverziós kódot .NET-alkalmazásába, a konverziós folyamat sebessége attól függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást.
 • Biztonságos a XLSX konvertálása WORD formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! A XLSX-WORD átalakítási folyamat befejezése után azonnal létrejön a WORD-fájlok letöltési hivatkozása. Fájljai biztonságát kiemelten kezeljük, ezért 24 óra elteltével minden feltöltött fájl törlődik, és a letöltési linkek ezen időszak után leállnak. Biztos lehet benne, hogy fájljai biztonságban vannak az átalakítási folyamat során, beleértve a XLSX fájlokat is. A fenti ingyenes alkalmazás tesztelési célokat szolgál, lehetővé téve az eredmény ellenőrzését a kód integrálása előtt.
 • Milyen böngészőt használjak a XLSX konvertálásához?
  Bármilyen naprakész webböngészőt rugalmasan használhat az online XLSX-ből WORD-be konvertáláshoz, például Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. Ha azonban asztali alkalmazást készít, zökkenőmentesen integrálhatja az Aspose.Total XLSX Conversion API-t.

XLSX konverziós beállítások felfedezése .NET

XLSXs konvertálása DOC (Microsoft Word Binary Format)
XLSXs konvertálása DOCX (Office 2007+ Word Document)
XLSXs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)

Mi a XLSX fájlformátum

Az XLSX fájl egy Microsoft Excel Open XML munkafüzet fájl. Az XLSX fájlok a táblázatadatok tárolására szolgálnak. Hasonlóak az XLS fájlokhoz, de a Microsoft által kifejlesztett XML-alapú fájlformátumot használják. Az XLSX fájlokat a Microsoft Excel alkalmazás hozza létre. Megnyithatók és szerkeszthetők a Microsoft Excel, az Apple Numbers és más táblázatkezelő alkalmazásokkal. Az XLSX-fájlok olyan munkalapokon tárolják az adatokat, amelyek sorokba és oszlopokba rendezett cellákat tartalmaznak. Minden cella tartalmazhat szöveget, számokat vagy képleteket. Az XLSX fájlok olyan funkciókat is támogatnak, mint a diagramok, kimutatási táblázatok és a feltételes formázás.

Mi a WORD fájlformátum

A Microsoft Word-hez, a legnépszerűbb szövegszerkesztő szoftverhez számos fájlformátum kapcsolódik. A leggyakoribb fájlformátumok a DOC (Word Document), DOCX (Word Open XML Document), RTF (Rich Text Format), TXT (Sima szöveg), PDF (Portable Document Format), ODT (OpenDocument Text) és HTML (Hypertext Markup). Nyelv). Vannak más kevésbé elterjedt formátumok is, mint például a DOT, DOTM és DOTX, amelyeket dokumentumsablonokhoz használnak, valamint az MHT és MHTML, amelyeket weboldalak mentésére használnak.