Fájlformátum konvertálás PHP-vel

Konvertálja a Microsoft® Office Excel és PowerPoint diákat különböző más formátumokba, beleértve a képeket, a HTML-t és a PDF-et, anélkül, hogy bármilyen más szoftvert használna.

 

PHP Total Library felgyorsítja a dokumentumkezelési megoldások fejlesztését, különösen az Excel és PowerPoint dokumentumokat a semmiből, vagy javítja a meglévő alkalmazásokat, hogy könnyedén kezelje a dokumentumkezelést. Az API nem csak a Microsoft Powerpoint és Excel dokumentumokat kezeli, hanem PDF, HTML, Images TIFF, JPG, PNG, BMP fájlokat is konvertál. Ez az Excel és Powerpoint dokumentumkezelési és -manipulációs megoldások teljes készlete, szoftverfüggőségek nélkül. A programozók könnyedén kezelhetik és konvertálhatják az Excel és Powerpoint dokumentumokat a legnépszerűbb formátumok között bármely PHP alapú alkalmazáson belül.

Az Excel konvertálása HTML-be

A Total API támogatja a Microsoft Excel formátumok interkonverzióját, valamint képes az Excelt PDF, HTML és képek formátumba konvertálni. Az átalakítás folyamata egyszerű. Importálja az Aspose.Cells és a Java Bridge szükséges könyvtárait. Ezek a könyvtárak az Excel-munkafüzet eléréséhez és az átalakítás kezeléséhez használhatók. Hozzon létre egy új példányt a Workbook osztályból, amely a konvertálni kívánt Excel-munkafüzetet képviseli. Csak hívja meg a Save metódust célformátummal és a SaveFormat felsorolással paraméterként. Ez olyan egyszerű.

PHP - Konverzió Excelből HTML-be

 

Konvertálja a Powerpointot képekké

Az API támogatja a Popwerpoint diákjainak konvertálását JPEG, PNG, BMP, TIFF és GIF képekké. A képkonverziós előbeállításhoz tekintsük a JPG képet célfájlnak. A folyamat az Aspose.Slides és a Java Bridge szükséges könyvtárainak importálása. Ezeket a könyvtárakat használják a prezentáció eléréséhez és az átalakítás kezeléséhez. Hozzon létre egy új példányt a Prezentáció osztályból, amely a konvertálni kívánt PowerPoint bemutatót képviseli. Ezután egy ciklussal folytatja a betöltött prezentáció egyes diáit, és azokat képekké alakítja. Végül biztosítsa a megfelelő tisztítást a bemutató objektum megsemmisítésével, hogy felszabadítsa az erőforrásokat.

PHP - Képkonverziós bemutató