PHP API a EXCEL konvertálásához PPTX vagy online alkalmazás formátumba

Exportálhat EXCEL-dokumentumot PPTX-be PHP-n keresztül Microsoft® Powerpoint vagy Microsoft® Excel használata nélkül.

 

Az Aspose.Total for PHP Java-n keresztül egy átfogó programcsomag, amely funkciók széles skáláját kínálja az Excel-táblázatokkal, Powerpoint-prezentációkkal, valamint vonalkód-gererációval és -felismeréssel való munkához. Az Aspose.Total for PHP segítségével Java-n keresztül egyszerűen, néhány lépésben hozzáadhat EXCEL-t PPTX-be konvertálva bármely PHP-alkalmazáshoz.

Először is használja az Aspose.Cells for PHP-t Java-n keresztül a EXCEL-fájl PDF-be való exportálásához. Ezután az Aspose.Slides for PHP segítségével Java-n keresztül konvertálja a PDF-fájlt PPTX formátumba. Mind az Aspose.Cells for PHP Java-n keresztül, mind az Aspose.Slides for PHP Java-n keresztül az Aspose.Total a Java API-kon keresztüli PHP-csomag gyermek API-ja.

Hogyan lehet EXCEL-t PPTX-be konvertálni?

 1. Nyissa meg és töltse be a EXCEL fájlt a Workbook osztály segítségével
 2. Állítsa be a PDF mentési beállításait a PdfSaveOptions objektum segítségével
 3. Mentse a EXCEL fájlt PDF-be a mentési módszerrel
 4. Használja a Presentation osztályt az exportált PDF Diákba való betöltéséhez a getSlides()->addFromPdf segítségével
 5. Hívja a mentési módszert a PPTX formátumba konvertálásához

Konverziós követelmények

 1. PHP 7 vagy újabb verzió van telepítve
 2. A gépnek Oracle JDK 7 vagy újabb verzióval kell rendelkeznie
 3. Töltse le a PHP/Java Bridge bináris JavaBridge.jar és a java/Java.inc PHP könyvtárat Java.inc , és mentse el a beállítások mappába
 4. Módosítsa a platformnak megfelelő beállítást (Windows, Linux, MacOS stb.) az Aspose.Cells és az Aspose.Slides

Ingyenes online konverter EXCEL-hez PPTX-be

GYIK

 • Hogyan konvertálhatom a EXCEL-t PPTX Online-ba??
  A fentiekben elérhető egy integrált online alkalmazás a EXCEL fájlok PPTX formátumba konvertálására. Az átalakítási folyamat elindításához egyszerűen adja hozzá a EXCEL-fájlt húzással vagy a kijelölt fehér területre kattintva a dokumentum importálásához. Ezután kattintson a "Konvertálás" gombra az átalakítás megkezdéséhez. Miután a EXCEL-ből PPTX-be konvertálás befejeződött, egyetlen kattintással azonnal letöltheti a konvertált fájlt.
 • Mennyi ideig tart a EXCEL konvertálása?
  Ez az online konverter gyorsan működik, az átalakítás sebességét nagymértékben befolyásolja a EXCEL fájl mérete. A kis méretű EXCEL fájlok néhány másodpercen belül PPTX formátumba konvertálhatók. Ezenkívül, ha integrálta a konverziós kódot egy PHP-alkalmazásba, a konverziós folyamat teljesítménye attól függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást erre a célra.
 • Biztonságos-e a EXCEL-t PPTX-be konvertálni az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Teljesen! A konvertálási folyamatot követően azonnal megkapja a letöltési linket a PPTX-fájlokhoz. Szabályunk szerint 24 óra elteltével automatikusan törlünk minden feltöltött fájlt, és a letöltési hivatkozások ezen idő elteltével megszűnnek. Biztos lehet benne, hogy fájljai teljesen biztonságban vannak, mivel senki más nem férhet hozzájuk. A EXCEL konvertálást is magában foglaló fájlkonverziós szolgáltatásunkat a legnagyobb biztonság szem előtt tartásával terveztük. Ezenkívül az ingyenes alkalmazás integrációja azt a célt szolgálja, hogy a felhasználók tesztelhessenek és áttekintsék az eredményeket, mielőtt folytatnák a kódintegrációt.
 • Milyen böngészőt használjak a EXCEL konvertálásához??
  Bármilyen modern böngészőt használhat, például Google Chrome, Firefox, Opera vagy Safari. Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, az Aspose.Total EXCEL Conversion API gördülékeny és hatékony megoldást kínál.

EXCELs konvertálása POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
EXCELs konvertálása POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
EXCELs konvertálása POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
EXCELs konvertálása PPS (PowerPoint Slide Show)
EXCELs konvertálása PPSM (Macro-enabled Slide Show)
EXCELs konvertálása PPSX (PowerPoint Slide Show)
EXCELs konvertálása PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
EXCELs konvertálása PPTM (Macro-enabled Presentation File)

Mi a EXCEL fájlformátum

A Microsoft Excel, a népszerű táblázatkezelő szoftver számos fájlformátumot támogat az adatok mentéséhez és megosztásához. Íme néhány a leggyakoribb Excel fájlformátumok közül: XLS (Excel táblázat), XLSX (Excel Open XML táblázat), CSV (vesszővel tagolt értékek), TXT (egyszerű szöveg), PDF (hordozható dokumentumformátum), ODS (OpenDocument Spreadsheet). ) és DBF (dBASE fájl). Ezeken kívül vannak még kevésbé elterjedt fájlformátumok, mint például az XLT, XLTX és XLTM, amelyeket sablonokhoz használnak, illetve az XML, amely a különböző szoftveralkalmazások közötti adatcserére szolgáló formátum.

Mi a PPTX fájlformátum

Az Open XML Presentation (PPTX) a Microsoft által kifejlesztett, XML formátumú prezentációk tárolására szolgáló fájlformátum. A PPTX egy tömörített, XML-alapú fájlformátum, amelyet diabemutatók tárolására használnak. Ez a PPT formátum utódja, és a Microsoft PowerPoint 2007 és újabb verziói használják. A PPTX fájlformátum az XML sémán alapul, és ZIP tömörítési algoritmust használ. A PPTX fájlok egy mappastruktúrában tárolódnak, amely egy document.xml fájlt, egy diatörzsfájlt és számos diafájlt tartalmaz. A document.xml fájl a prezentáció tartalmát, míg a diatörzsfájl a diák elrendezését és kialakítását tárolja. A diafájlok a prezentációban tárolják az egyes diákat. A PPTX fájlok a PowerPoint 2007 és újabb verzióiban, valamint néhány más prezentációs szoftverben nyithatók meg.