PHP API a PPTX konvertálásához XLSB vagy online alkalmazás formátumba

PPTX-prezentáció exportálása XLSB-be PHP-n keresztül a Microsoft® Office használata nélkül.

 

Az Aspose.Total for PHP Java-n keresztül egy átfogó programcsomag, amely funkciók széles skáláját kínálja az Excel-táblázatokkal, Powerpoint-prezentációkkal, valamint vonalkód-gererációval és -felismeréssel való munkához. Az Aspose.Total for PHP segítségével Java-n keresztül egyszerűen, néhány lépésben hozzáadhat PPTX-t XLSB-be konvertálva bármely PHP-alkalmazáshoz.

Először is használja az Aspose.Slides for PHP-t Java-n keresztül a PPTX-fájl exportálásához HTML-be. Ezután használja az Aspose.Cells for PHP-t Java-n keresztül a HTML-fájl XLSB formátumba konvertálásához. Mind az Aspose.Cells for PHP Java-n keresztül, mind az Aspose.Slides for PHP Java-n keresztül az Aspose.Total a Java API-kon keresztüli PHP-csomag gyermek API-ja.

Hogyan lehet PPTX-t XLSB-be konvertálni?

 1. Nyissa meg és töltse be a PPTX fájlt a Prezentáció osztály segítségével
 2. Állítsa be a HTML mentési beállításokat a HtmlOptions objektum segítségével, vagy hívja közvetlenül a mentési metódust
 3. Mentse a PPTX-fájlt HTML-be a megadott elérési úttal és a SaveFormat.HTML-vel paraméterként
 4. Az exportált HTML betöltéséhez használja a Workbook osztályt
 5. Hívja a mentési módszert a XLSB formátumba konvertálásához

Konverziós követelmények

 1. PHP 7 vagy újabb verzió van telepítve
 2. A gépnek Oracle JDK 7 vagy újabb verzióval kell rendelkeznie
 3. Töltse le a PHP/Java Bridge bináris fájlt JavaBridge.jar és java/Java.inc PHP könyvtár Java.inc és mentse el a beállítások mappába
 4. Módosítsa a platformnak megfelelő beállítást (Windows, Linux, MacOS stb.). Aspose.Cells és Aspose.Slides

Ingyenes online konverter PPTX-ből XLSB-be

GYIK

 • Hogyan konvertálhatom a PPTX-t XLSB Online formátumba?
  Fent talál egy átfogó webalapú eszközt a PPTX fájlok XLSB formátumba való átalakításához. Az átalakítás megkezdéséhez könnyedén vegye be a PPTX-fájlt úgy, hogy húzza és húzza, vagy kattintson a jelzett fehér területre a dokumentum importálásához. Ezt követően indítsa el az átalakítási folyamatot a "Konvertálás" gomb megnyomásával. A PPTX-ből XLSB-be konvertálás befejezése után egyetlen kattintással azonnal letöltheti a konvertált fájlt.
 • Mennyi ideig tart a PPTX konvertálása?
  Ennek az online konverternek a hatékonysága rendkívül gyors, sebessége túlnyomórészt a PPTX fájl méretétől függően változik. A kompakt PPTX fájlok pillanatok alatt XLSB formátumba alakíthatók. Ezen túlmenően, ha beépítette a konverziós kódot egy PHP-alkalmazásba, a konverziós folyamat sebessége attól függ, hogy milyen optimalizálási fokot hajtott végre az alkalmazásban erre a konkrét feladatra.
 • Biztonságos a PPTX konvertálása XLSB formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Teljesen! Az átalakítási folyamat befejezése után azonnal megkapja a XLSB-fájlok letöltési linkjét. Fontos megjegyezni, hogy gyakorlatunk magában foglalja az összes feltöltött fájl automatikus eltávolítását 24 óra elteltével, és a letöltési hivatkozások ezen időkereten túl inaktívvá válnak. Biztos lehet benne, hogy fájljainak biztonsága a legfontosabb számunkra, mivel azok továbbra is hozzáférhetetlenek mások számára. Fájlkonverziós szolgáltatásunk, beleértve a PPTX-konverziót is, aprólékosan kidolgozott, a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően. Ezenkívül az ingyenes alkalmazás beépítése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tesztelést végezzenek és értékeljék az eredményeket, mielőtt a kódintegrációra lépnének.
 • Milyen böngészőt használjak a PPTX konvertálásához?
  Nyugodtan használjon olyan kortárs webböngészőket, mint a Google Chrome, Firefox, Opera vagy Safari. Alternatív megoldásként, ha asztali alkalmazáson dolgozik, az Aspose.Total PPTX Conversion API zökkenőmentes és hatékony felbontást jelent.

PPTXs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
PPTXs konvertálása ODS (OpenDocument Spreadsheet)
PPTXs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
PPTXs konvertálása XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
PPTXs konvertálása XLSX (Open XML Workbook)
PPTXs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
PPTXs konvertálása XLTX (Excel Template)

Mi a PPTX fájlformátum

Az Open XML Presentation (PPTX) a Microsoft által kifejlesztett, XML formátumú prezentációk tárolására szolgáló fájlformátum. A PPTX egy tömörített, XML-alapú fájlformátum, amelyet diabemutatók tárolására használnak. Ez a PPT formátum utódja, és a Microsoft PowerPoint 2007 és újabb verziói használják. A PPTX fájlformátum az XML sémán alapul, és ZIP tömörítési algoritmust használ. A PPTX fájlok egy mappastruktúrában tárolódnak, amely egy document.xml fájlt, egy diatörzsfájlt és számos diafájlt tartalmaz. A document.xml fájl a prezentáció tartalmát, míg a diatörzsfájl a diák elrendezését és kialakítását tárolja. A diafájlok a prezentációban tárolják az egyes diákat. A PPTX fájlok a PowerPoint 2007 és újabb verzióiban, valamint néhány más prezentációs szoftverben nyithatók meg.

Mi a XLSB fájlformátum

Az Excel bináris munkafüzet (.xlsb) az Excel 2007-ben bevezetett új fájlformátum. A Microsoft Excel-munkafüzetek tárolására használt Binary Interchange File Format (.xlsb) tömörített változata. Az .xlsb fájlformátumot úgy tervezték, hogy csökkentse a fájlok méretét és javítsa a teljesítményt nagy fájlokkal végzett munka során. Az .xlsb fájlformátum nem kompatibilis az Excel korábbi verzióival.