PHP API a XLSX konvertálásához POT vagy online alkalmazás formátumba

Exportálhat XLSX-dokumentumot POT-be PHP-n keresztül Microsoft® Powerpoint vagy Microsoft® Excel használata nélkül.

 

Az Aspose.Total for PHP Java-n keresztül egy átfogó programcsomag, amely funkciók széles skáláját kínálja az Excel-táblázatokkal, Powerpoint-prezentációkkal, valamint vonalkód-gererációval és -felismeréssel való munkához. Az Aspose.Total for PHP segítségével Java-n keresztül egyszerűen, néhány lépésben hozzáadhat XLSX-t POT-be konvertálva bármely PHP-alkalmazáshoz.

Először is használja az Aspose.Cells for PHP-t Java-n keresztül a XLSX-fájl PDF-be való exportálásához. Ezután az Aspose.Slides for PHP segítségével Java-n keresztül konvertálja a PDF-fájlt POT formátumba. Mind az Aspose.Cells for PHP Java-n keresztül, mind az Aspose.Slides for PHP Java-n keresztül az Aspose.Total a Java API-kon keresztüli PHP-csomag gyermek API-ja.

Hogyan lehet XLSX-t POT-be konvertálni?

 1. Nyissa meg és töltse be a XLSX fájlt a Workbook osztály segítségével
 2. Állítsa be a PDF mentési beállításait a PdfSaveOptions objektum segítségével
 3. Mentse a XLSX fájlt PDF-be a mentési módszerrel
 4. Használja a Presentation osztályt az exportált PDF Diákba való betöltéséhez a getSlides()->addFromPdf segítségével
 5. Hívja a mentési módszert a POT formátumba konvertálásához

Konverziós követelmények

 1. PHP 7 vagy újabb verzió van telepítve
 2. A gépnek Oracle JDK 7 vagy újabb verzióval kell rendelkeznie
 3. Töltse le a PHP/Java Bridge bináris JavaBridge.jar és a java/Java.inc PHP könyvtárat Java.inc , és mentse el a beállítások mappába
 4. Módosítsa a platformnak megfelelő beállítást (Windows, Linux, MacOS stb.) az Aspose.Cells és az Aspose.Slides

Ingyenes online konverter XLSX-hez POT-be

GYIK

 • Hogyan konvertálhatom a XLSX-t POT Online-ba??
  A fentiekben elérhető egy integrált online alkalmazás a XLSX fájlok POT formátumba konvertálására. Az átalakítási folyamat elindításához egyszerűen adja hozzá a XLSX-fájlt húzással vagy a kijelölt fehér területre kattintva a dokumentum importálásához. Ezután kattintson a "Konvertálás" gombra az átalakítás megkezdéséhez. Miután a XLSX-ből POT-be konvertálás befejeződött, egyetlen kattintással azonnal letöltheti a konvertált fájlt.
 • Mennyi ideig tart a XLSX konvertálása?
  Ez az online konverter gyorsan működik, az átalakítás sebességét nagymértékben befolyásolja a XLSX fájl mérete. A kis méretű XLSX fájlok néhány másodpercen belül POT formátumba konvertálhatók. Ezenkívül, ha integrálta a konverziós kódot egy PHP-alkalmazásba, a konverziós folyamat teljesítménye attól függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást erre a célra.
 • Biztonságos-e a XLSX-t POT-be konvertálni az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Teljesen! A konvertálási folyamatot követően azonnal megkapja a letöltési linket a POT-fájlokhoz. Szabályunk szerint 24 óra elteltével automatikusan törlünk minden feltöltött fájlt, és a letöltési hivatkozások ezen idő elteltével megszűnnek. Biztos lehet benne, hogy fájljai teljesen biztonságban vannak, mivel senki más nem férhet hozzájuk. A XLSX konvertálást is magában foglaló fájlkonverziós szolgáltatásunkat a legnagyobb biztonság szem előtt tartásával terveztük. Ezenkívül az ingyenes alkalmazás integrációja azt a célt szolgálja, hogy a felhasználók tesztelhessenek és áttekintsék az eredményeket, mielőtt folytatnák a kódintegrációt.
 • Milyen böngészőt használjak a XLSX konvertálásához??
  Bármilyen modern böngészőt használhat, például Google Chrome, Firefox, Opera vagy Safari. Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, az Aspose.Total XLSX Conversion API gördülékeny és hatékony megoldást kínál.

XLSXs konvertálása POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
XLSXs konvertálása POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
XLSXs konvertálása PPS (PowerPoint Slide Show)
XLSXs konvertálása PPSM (Macro-enabled Slide Show)
XLSXs konvertálása PPSX (PowerPoint Slide Show)
XLSXs konvertálása PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
XLSXs konvertálása PPTM (Macro-enabled Presentation File)
XLSXs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)

Mi a XLSX fájlformátum

Az XLSX fájl egy Microsoft Excel Open XML munkafüzet fájl. Az XLSX fájlok a táblázatadatok tárolására szolgálnak. Hasonlóak az XLS fájlokhoz, de a Microsoft által kifejlesztett XML-alapú fájlformátumot használják. Az XLSX fájlokat a Microsoft Excel alkalmazás hozza létre. Megnyithatók és szerkeszthetők a Microsoft Excel, az Apple Numbers és más táblázatkezelő alkalmazásokkal. Az XLSX-fájlok olyan munkalapokon tárolják az adatokat, amelyek sorokba és oszlopokba rendezett cellákat tartalmaznak. Minden cella tartalmazhat szöveget, számokat vagy képleteket. Az XLSX fájlok olyan funkciókat is támogatnak, mint a diagramok, kimutatási táblázatok és a feltételes formázás.

Mi a POT fájlformátum

Microsoft PowerPoint Template Files A POT formátum egy olyan fájlformátum, amely PowerPoint sablonok tárolására szolgál. A POT-fájl diák gyűjteményét tartalmazza, amelyek segítségével PowerPoint-prezentációt hozhat létre. A POT-fájlokat általában PowerPoint-felhasználók hozzák létre, akik meg akarják osztani sablonjaikat másokkal.