Konvertálja a DOC-t XLTX-be Python segítségével vagy Online App

DOC-ből XLTX-be konvertálás a Python-alkalmazásokban a Microsoft Word® vagy az Excel telepítése nélkül

 

Egy Python fejlesztő számára, aki egy DOC-t próbál hozzáadni a XLTX-hez konvertáló funkciót az alkalmazáson belül. Az Aspose.Total for Python via .NET API segíthet automatizálni a konverziós folyamatot. Különféle API-k teljes csomagja, amelyek különböző formátumokkal foglalkoznak.

Főleg két lépésben. Először is használja az Aspose.Words for Python via .NET API-t a DOC fájl HTML formátumba konvertálásához. Ezután az Excel Python API Aspose.Cells for Python via .NET használatával mentse a létrehozott HTML-t a kívánt Microsoft Excel formátumba.

Hogyan lehet a DOC-t XLTX-be konvertálni a Pythonban

 • 1. lépés Nyissa meg a forrás DOC fájlt a Document osztály használatával
 • Mentse a DOC-fájlt HTML-be a Save módszerrel a fájlnév és a kívánt könyvtár elérési út megadásával
 • 2. lépés Töltsön be HTML-fájlt a Workbook osztály egy példányával, fájllal és LoadOptions paraméterekkel
 • Hívja meg a “mentés” metódust, miközben megadja a kimeneti XLTX fájl elérési útját. Tehát a DOC-fájl XLTX-re lesz konvertálva a megadott elérési úton

Konverziós követelmények

 • A DOC-ből XLTX-be konvertáláshoz Python 3.5 vagy újabb verzió szükséges
 • Referencia API-k a projekten belül közvetlenül a PyPI-ből ( Aspose.Words és Aspose.Cells )
 • Vagy használja a következő pip parancsokat: pip install aspose.words és pip install aspose-cells-python
 • Ezenkívül a Microsoft Windows vagy Linux alapú operációs rendszer (lásd bővebben az Words és Cells ), valamint Linux esetén ellenőrizze a gcc és libpython további követelményeit, és kövesse az lépésről lépésre utasításokat parancsot.
 

DOC mentése HTML-be Pythonban – 1. lépés

 
 

HTML mentése XLTX-be Pythonban – 2. lépés

 

Ingyenes online konverter DOC-ből XLTX-be

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a DOC-t XLTX Online formátumba?
  Fent talál egy integrált online alkalmazást a DOC konverzióhoz. A kezdéshez egyszerűen adja hozzá a DOC-fájlt úgy, hogy húzza azt a kijelölt fehér területre, vagy kattintson a területen belülre a dokumentum importálásához. Miután feltöltötte a DOC-fájlt, kattintson a "Konvertálás" gombra a DOC-ből XLTX átalakítási folyamat elindításához. Ha az átalakítás befejeződött, egy kattintással azonnal letöltheti az újonnan konvertált XLTX-fájlt.
 • Mennyi ideig tart a DOC konvertálása?
  Az általunk kínált online konverter gyorsan működik, de teljesítménye elsősorban a DOC fájl méretétől függ. A kisebb DOC fájlok néhány másodperc alatt XLTX formátumba konvertálhatók. Ha a konverziós kódot egy .NET-alkalmazásba integrálja, a konverziós sebesség attól függ, hogy az alkalmazás mennyire van optimalizálva ehhez a folyamathoz.
 • Biztonságos a DOC konvertálása XLTX formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! Ez az online konverter biztosítja a fájlok biztonságát, beleértve a DOC-fájlok konvertálását is. A feltöltött fájlok 24 óra elteltével törlődnek, és a letöltési hivatkozások ezen időszak után nem lesznek elérhetők. Biztos lehet benne, hogy senki sem fér hozzá a fájljaihoz. A fenti ingyenes alkalmazás tesztelési célokat szolgál, így a kód integrálása előtt ellenőrizheti az eredményt.
 • Milyen böngészőt használjak a DOC konvertálásához?
  Az online DOC-XLTX konverter bármely modern böngészőben használható, például Google Chrome, Firefox, Opera és Safari. Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, az Aspose.Total DOC Conversion API gördülékeny és megbízható megoldást nyújthat az Ön igényeire.

DOC konverziós beállítások felfedezése Python

DOCs konvertálása MHTML (Web Page Archive Format)
DOCs konvertálása CSV (Comma Seperated Values)
DOCs konvertálása DIF (Data Interchange Format)
DOCs konvertálása EML (E-Mail Message)
DOCs konvertálása EMLX (Apple Mail Message)
DOCs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
DOCs konvertálása FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
DOCs konvertálása ICS (Calendar File)
DOCs konvertálása MBOX (Email Mailbox File)
DOCs konvertálása MSG (Outlook Message Item File)
DOCs konvertálása ODP (OpenDocument Presentation Format)
DOCs konvertálása ODS (OpenDocument Spreadsheet)
DOCs konvertálása OFT (Outlook File Template)
DOCs konvertálása OST (Outlook Offline Data File)
DOCs konvertálása POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
DOCs konvertálása POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
DOCs konvertálása POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
DOCs konvertálása PPS (PowerPoint Slide Show)
DOCs konvertálása PPSM (Macro-enabled Slide Show)
DOCs konvertálása PPSX (PowerPoint Slide Show)
DOCs konvertálása PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
DOCs konvertálása PPTM (Macro-enabled Presentation File)
DOCs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)
DOCs konvertálása PST (Outlook Personal Information Store File)
DOCs konvertálása SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
DOCs konvertálása TSV (Tab Seperated Values)
DOCs konvertálása XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
DOCs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
DOCs konvertálása XLSB (Excel Binary Workbook)
DOCs konvertálása XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
DOCs konvertálása XLSX (Open XML Workbook)
DOCs konvertálása XLT (Excel 97 - 2003 Template)
DOCs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)

Mi a DOC fájlformátum

A Microsoft Word bináris fájlformátuma (DOC) a Microsoft Office Word által használt szabadalmaztatott dokumentumfájl-formátum. Ez egy bináris fájlformátum, amely egy dokumentumot egy adott számítógép-architektúrától vagy operációs rendszertől független szerkezetben képvisel. A DOC formátum egy tárolófájl, amely bináris formátumban tárolja az adatokat. A DOC-fájlok többféle adattípust tartalmazhatnak, beleértve a formázott szöveget, képeket, diagramokat és egyéb adatokat. A DOC-fájlok bináris formátumát nem úgy tervezték, hogy az ember által olvasható legyen. Számos program azonban képes olvasni és írni DOC fájlokat, köztük a Microsoft Word és a LibreOffice. A DOC formátumot először 1987-ben vezették be a Word for Windows 2.0-ban. Azóta többször átdolgozták, a legújabb verzió az Office 2007-ben bevezetett Office Open XML formátum. A DOC formátum egyik legfontosabb előnye a kompatibilitás a Microsoft Word segítségével, amely a világ egyik legszélesebb körben használt szövegszerkesztő alkalmazása. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumokat hozzanak létre és szerkesszenek a Microsoft Word alkalmazásban, majd megosszák azokat másokkal, akik szintén használják az alkalmazást. Ezenkívül sok más szövegszerkesztő alkalmazás is képes olvasni és írni a DOC formátumot, így sokoldalú formátum a dokumentummegosztáshoz.

Mi a XLTX fájlformátum

Az XLTX fájl egy Excel sablonfájl. Az Excel-sablonok előre megtervezett táblázatok, amelyek segítségével új munkafüzeteket hozhat létre azonos formázással és beállításokkal. A sablonok tartalmazhatnak diagramokat, képleteket és egyéb olyan szolgáltatásokat, amelyek nem szerepelnek a szabványos Excel-munkafüzetekben. Amikor megnyit egy XLTX fájlt, az Excel új munkafüzetet hoz létre a sablon alapján. A sablonok segítségével új munkafüzeteket hozhat létre, amelyek ugyanolyan formázással és beállításokkal rendelkeznek, mint egy meglévő munkafüzet. Például, ha van egy munkafüzete, amely egyéni diagramot tartalmaz, elmentheti azt sablonként, majd a sablon segítségével új munkafüzeteket hozhat létre, amelyek az egyéni diagramot is tartalmazzák. A sablonok a semmiből is létrehozhatók, vagy letölthetők a Internet. A Microsoft Office számos ingyenesen használható sablont biztosít. Amikor egy munkafüzetet sablonként ment, a fájl XLTX fájlkiterjesztéssel kerül mentésre.