Konvertálja a EXCEL-t PPTX-be Python segítségével vagy Online App

EXCEL-ből PPTX-be konvertálás a Python-alkalmazásokban a Microsoft Excel® vagy a PowerPoint telepítése nélkül

 

Python fejlesztőknek, akik egy EXCEL-t próbálnak hozzáadni a PPTX konverziós funkcióhoz az alkalmazáson belül, Az Aspose.Total for Python via .NET API segíthet automatizálni a konverziós folyamatot. Különféle API-k teljes csomagja, amelyek különböző formátumokkal foglalkoznak, beleértve a EXCEL- és PPTX-fájlokat.

Főleg két lépésben. Először használja az Aspose.Cells for Python via .NET API-t a EXCEL-fájl PDF-be konvertálásához. Ezt követően a PowerPoint Python API Aspose.Slides for Python via .NET használatával mentse a létrehozott PDF-fájlt a kívánt Microsoft PowerPoint formátumba.

Hogyan lehet a EXCEL-t PPTX-be konvertálni a Pythonban

 • 1. lépés Használja a Workbook osztálypéldányt a forrás EXCEL fájl megnyitásához
 • Mentse a EXCEL-fájlt PDF-be a save módszerrel a fájlnév és a kívánt könyvtár elérési út megadásával
 • 2. lépés Töltsön be PDF fájlt a Presentation osztály használatával
 • Hívja meg a save metódust, miközben megadja a kimeneti PPTX fájl elérési útját. Tehát a EXCEL fájl PPTX formátumba kerül a megadott elérési úton

Konverziós követelmények

 • A EXCEL-ből PPTX-be konvertáláshoz Python 3.5 vagy újabb verzió szükséges
 • Referencia API-k a projekten belül közvetlenül a PyPI-ből ( Aspose.Cells és Aspose.Slides )
 • Vagy használja a következő pip parancsokat: pip install aspose-cells-python és pip install aspose.slides
 • Sőt, Microsoft Windows vagy Linux alapú operációs rendszer (lásd az Cells és Slides bővebben)
 

EXCEL mentése PDF-be Pythonban – 1. lépés

 
 

PDF mentése PPTX-be Pythonban – 2. lépés

 

Ingyenes online konverter EXCEL-ből PPTX-be

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a EXCEL-t PPTX Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a EXCEL konverzióhoz. A EXCEL-PPTX konverter használata egyszerű és egyértelmű folyamat. A kezdéshez csak kövesse az alábbi lépéseket:

  Először is hozzá kell adnia a konvertálni kívánt EXCEL fájlt. Ezt megteheti úgy, hogy a fájlt áthúzza a weboldalon a kijelölt területre, vagy kattintson a "Fájl kiválasztása" gombra, és válassza ki a fájlt a számítógépéről.
  Miután hozzáadta a EXCEL fájlt, kattintson a "Konvertálás" gombra az átalakítási folyamat elindításához. Az eszköz automatikusan PPTX-fájllá konvertálja a EXCEL-fájlt, és Ön a képernyőn láthatja az átalakítás folyamatát.
  A EXCEL-PPTX konvertálási folyamat befejezése után a „Letöltés” gombra kattintva letöltheti a konvertált fájlt. A konvertált fájlt a rendszer PPTX formátumban menti a számítógépére, és szükség szerint használhatja.
 • Mennyi ideig tart a EXCEL konvertálása?
  A fent megadott EXCEL-PPTX online konverter egy gyors és hatékony eszköz, amely gyorsan konvertálhatja a EXCEL fájlokat PPTX-fájlokká. Az átalakítási folyamat sebessége azonban elsősorban a konvertálni kívánt EXCEL-fájl méretétől függ. Ha kis EXCEL-fájlokkal dolgozik, az átalakítási folyamat csak néhány másodpercet vesz igénybe.
  Ha a EXCEL fájlokat PPTX-fájlokká kell konvertálnia egy .NET-alkalmazáson belül, használhatja az Aspose.Total EXCEL Conversion API-t. Az alkalmazáson belüli konverziós folyamat sebessége attól függ, hogyan optimalizálta az alkalmazást a konverziós folyamathoz. A gyors és hatékony konverziós folyamat biztosítása érdekében fontos, hogy olyan API-t válasszunk, amely gyors és könnyen használható. Az Aspose.Total EXCEL Conversion API népszerű választás a .NET fejlesztők számára, mivel megbízható és hatékony módot biztosít a EXCEL-fájlok PPTX-fájlokká konvertálására az alkalmazásaikban.
 • Biztonságos a EXCEL konvertálása PPTX formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Ha a fenti EXCEL-PPTX online konvertert használja, biztos lehet benne, hogy a konvertált PPTX-fájl letöltési linkje azonnal elérhető lesz az átalakítási folyamat befejezése után. Egyszerűen kattintson a "Letöltés" gombra a konvertált PPTX-fájl letöltéséhez a számítógépére.
  Komolyan vesszük az Ön adatainak védelmét és biztonságát, ezért 24 óra elteltével töröljük az összes feltöltött fájlt. Ezen idő letelte után a letöltési hivatkozások nem fognak működni, és senki sem férhet hozzá a fájljaihoz. Biztos lehet benne, hogy fájljai biztonságban vannak, ha EXCEL–PPTX konverterünket használja.
  Végül, az integrált ingyenes alkalmazás tesztelési célokat szolgál. Ez lehetővé teszi a EXCEL-PPTX átalakítási folyamat tesztelését, és az eredmények ellenőrzését, mielőtt integrálná a kódot a saját alkalmazásába. Meggyőződésünk, hogy ez egy fontos lépés annak biztosításában, hogy az átalakítási folyamat megfeleljen az Ön igényeinek és követelményeinek.
 • Milyen böngészőt használjak a EXCEL konvertálásához?
  Online EXCEL-PPTX konverterünk minden modern webböngészővel kompatibilis, beleértve a Google Chrome-ot, a Firefoxot, az Operát és a Safarit. Ez azt jelenti, hogy online konverterünk segítségével könnyedén konvertálhat EXCEL fájlokat PPTX fájlokká, függetlenül attól, hogy melyik böngészőt választja.
  Ha azonban olyan asztali alkalmazást fejleszt, amelyhez EXCEL-ből PPTX-be konvertálási funkció szükséges, javasoljuk az Aspose.Total EXCEL Conversion API használatát. Ezt az API-t kifejezetten .NET-fejlesztők számára tervezték, és zökkenőmentes és megbízható módot biztosít a EXCEL-fájlok PPTX-fájlokká konvertálására az alkalmazáson belül.
  Az Aspose.Total EXCEL Conversion API segítségével biztos lehet benne, hogy a EXCEL-ből PPTX-be konvertálási folyamata zökkenőmentesen és hatékonyan fog futni, a legjobb minőségű eredményekkel. Ezenkívül az API számos további szolgáltatást és funkcionalitást kínál, amelyek segítségével egyszerűsítheti a EXCEL-ből PPTX-be való átalakítási folyamatot, és javíthatja az alkalmazás általános teljesítményét.

EXCEL konverziós beállítások felfedezése Python

EXCELs konvertálása DOC (Microsoft Word Binary Format)
EXCELs konvertálása DOCM (Microsoft Word 2007 Marco File)
EXCELs konvertálása DOCX (Office 2007+ Word Document)
EXCELs konvertálása DOT (Microsoft Word Template Files)
EXCELs konvertálása DOTM (Microsoft Word 2007+ Template File)
EXCELs konvertálása DOTX (Microsoft Word Template File)
EXCELs konvertálása MOBI (Open Ebook Format)
EXCELs konvertálása ODT (OpenDocument Text File Format)
EXCELs konvertálása OTT (OpenDocument Standard Format)
EXCELs konvertálása POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
EXCELs konvertálása POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
EXCELs konvertálása POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
EXCELs konvertálása PPS (PowerPoint Slide Show)
EXCELs konvertálása PPSM (Macro-enabled Slide Show)
EXCELs konvertálása PPSX (PowerPoint Slide Show)
EXCELs konvertálása PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
EXCELs konvertálása PPTM (Macro-enabled Presentation File)
EXCELs konvertálása RTF (Rich Text Format)
EXCELs konvertálása WORD (WordProcessing File Formats)
EXCELs konvertálása WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)