Konvertálja a MD-t VCF-be Python segítségével

MD-ből VCF-be konvertálás a Python-alkalmazásokban a Microsoft Word® vagy az Outlook telepítése nélkül.

 

Egy Python fejlesztő számára ki próbál MD-t hozzáadni VCF-konverziós funkcióhoz az alkalmazáson belül? Az Aspose.Total for Python via .NET API segíthet az átalakítási folyamat automatizálásában. Ez a különféle API-k teljes csomagja, amelyek különböző formátumokkal foglalkoznak, beleértve az e-mailt, a képeket és a Microsoft Word formátumokat. Az Aspose.Total for Python via .NET csomag részét képező Aspose.Words for Python via .NET és Aspose.Email for Python via .NET API-k megkönnyítik ezt az átalakítást a Python használatával. Ez egy két lépésből álló folyamat, először töltse be a MD fájlt, és az Aspose.Words for Python via .NET segítségével rendereli HTML-be. Másodszor töltse be a konvertált HTML-t az Aspose.Email for Python via .NET használatával, és mentse el VCF formátumba.

Hogyan lehet a MD-t VCF-be konvertálni a Pythonban

  • Nyissa meg a forrás MD fájlt az Document osztály használatával
  • Hívja meg a “mentés” metódust, miközben paraméterként adja meg a kimeneti HTML fájl elérési útját és a vonatkozó HTML mentési beállításokat. Tehát a MD-fájl a megadott elérési úton HTML-be lesz konvertálva
  • Most töltse be a mentett HTML-fájlt az MailMessage.load használatával
  • Hívja meg a mentési módszert a megfelelő fájl elérési úttal. Tehát végül a MD konvertálódik

Konverziós követelmények

  • A MD-ből VCF-be konvertáláshoz Python 3.5 vagy újabb verzió szükséges
  • Referencia API-k a projekten belül közvetlenül a PyPI-ből ( Aspose.Words és Aspose.Email )
  • Vagy használja a következő pip parancsot: pip install aspose.words```` és pip install Aspose.Email-for-Python-via-NET```
  • Ezenkívül a Microsoft Windows vagy Linux alapú operációs rendszer (további információ az Words és Email esetén), valamint Linux esetén ellenőrizze a gcc és libpython további követelményeit, és kövesse az INSTALL lépésről lépésre vonatkozó utasításokat.
 

MD mentése VCF-be Pythonban

 

MD konverziós beállítások felfedezése Python

MDs konvertálása EML (E-Mail Message)
MDs konvertálása EMLX (Apple Mail Message)
MDs konvertálása ICS (Calendar File)
MDs konvertálása MBOX (Email Mailbox File)
MDs konvertálása MSG (Outlook Message Item File)
MDs konvertálása ODP (OpenDocument Presentation Format)
MDs konvertálása OFT (Outlook File Template)
MDs konvertálása OST (Outlook Offline Data File)
MDs konvertálása POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
MDs konvertálása POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
MDs konvertálása POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
MDs konvertálása PPS (PowerPoint Slide Show)
MDs konvertálása PPSM (Macro-enabled Slide Show)
MDs konvertálása PPSX (PowerPoint Slide Show)
MDs konvertálása PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
MDs konvertálása PPTM (Macro-enabled Presentation File)
MDs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)
MDs konvertálása PST (Outlook Personal Information Store File)

Mi a MD fájlformátum

A Markdown egy könnyű és könnyen használható szintaxis a GitHub platformon történő írás minden formájának stílusához. A README-ktől és a soron belüli megjegyzésektől a tárolók és blogbejegyzések dokumentációjáig a Markdown célja, hogy az interneten történő írást könnyen olvashatóvá, könnyen írhatóvá tegye, és még mindig nagyszerűen nézzen ki. A Markdown alapjai mellett képeket, hivatkozásokat és kódblokkokat helyezhet el a dokumentumokban. Még a HTML egy részhalmazát is használhatja Markdown-dokumentumaiban, ha nagyobb szabályozásra van szüksége a tartalom megjelenítése felett. A Markdown nem helyettesíti a HTML-t, és nem helyettesíti a rich text szerkesztőt sem. Ez egyszerűen egy módja annak, hogy az interneten való írást elérhetőbbé és könnyen olvashatóbbá tegyük.

Mi a VCF fájlformátum

A vCard az elektronikus névjegykártyák fájlformátum-szabványa. Virtuális névjegykártyaként használják őket, és számítógépek, okostelefonok és e-mail rendszerek között cserélhetők. A vCard név- és címadatokat, telefonszámokat, e-mail címeket, URL-eket, logókat és fényképeket tárolhat. Létrehozhatók szövegszerkesztőben vagy vCard készítő eszközzel. A vCard fájlformátum az Internet Mail Consortiums (IMC) vCard specifikációján alapul. A vCard specifikációt azért hozták létre, hogy lehetőséget biztosítson az emberekről és szervezetekről szóló információk cseréjére különféle elektronikus formátumokban. A vCard fájlformátum a vCard specifikáción alapul, és emberekről és szervezetekről szóló információk tárolására és cseréjére szolgál. A vCard fájlformátum egy szöveges fájl, amely a vCard specifikáció szerint van formázva. A vCard fájlformátum az emberekről és szervezetekről szóló információk tárolására és cseréjére szolgál. A vCard fájlformátum a vCard specifikáción alapul, és emberekről és szervezetekről szóló információk tárolására és cseréjére szolgál.