Konvertálja a PNG-t EMAIL-be Python segítségével

PNG-ből EMAIL-be konvertálás a Python-alkalmazásokban a Microsoft Word® vagy az Outlook telepítése nélkül.

 

Egy Python fejlesztő számára ki próbál PNG-t hozzáadni EMAIL-konverziós funkcióhoz az alkalmazáson belül? Az Aspose.Total for Python via .NET API segíthet az átalakítási folyamat automatizálásában. Ez a különféle API-k teljes csomagja, amelyek különböző formátumokkal foglalkoznak, beleértve az e-mailt, a képeket és a Microsoft Word formátumokat. Az Aspose.Total for Python via .NET csomag részét képező Aspose.Words for Python via .NET és Aspose.Email for Python via .NET API-k megkönnyítik ezt az átalakítást a Python használatával. Ez egy két lépésből álló folyamat, először töltse be a PNG fájlt, és az Aspose.Words for Python via .NET segítségével rendereli HTML-be. Másodszor töltse be a konvertált HTML-t az Aspose.Email for Python via .NET használatával, és mentse el EMAIL formátumba.

Hogyan lehet a PNG-t EMAIL-be konvertálni a Pythonban

  • Nyissa meg a forrás PNG fájlt az Document osztály használatával
  • Hívja meg a “mentés” metódust, miközben paraméterként adja meg a kimeneti HTML fájl elérési útját és a vonatkozó HTML mentési beállításokat. Tehát a PNG-fájl a megadott elérési úton HTML-be lesz konvertálva
  • Most töltse be a mentett HTML-fájlt az MailMessage.load használatával
  • Hívja meg a mentési módszert a megfelelő fájl elérési úttal. Tehát végül a PNG konvertálódik

Konverziós követelmények

  • A PNG-ből EMAIL-be konvertáláshoz Python 3.5 vagy újabb verzió szükséges
  • Referencia API-k a projekten belül közvetlenül a PyPI-ből ( Aspose.Words és Aspose.Email )
  • Vagy használja a következő pip parancsot: pip install aspose.words```` és pip install Aspose.Email-for-Python-via-NET```
  • Ezenkívül a Microsoft Windows vagy Linux alapú operációs rendszer (további információ az Words és Email esetén), valamint Linux esetén ellenőrizze a gcc és libpython további követelményeit, és kövesse az INSTALL lépésről lépésre vonatkozó utasításokat.
 

PNG mentése EMAIL-be Pythonban

 

PNG konverziós beállítások felfedezése Python

PNGs konvertálása EML (E-Mail Message)
PNGs konvertálása EMLX (Apple Mail Message)
PNGs konvertálása ICS (Calendar File)
PNGs konvertálása MBOX (Email Mailbox File)
PNGs konvertálása MSG (Outlook Message Item File)
PNGs konvertálása OFT (Outlook File Template)
PNGs konvertálása OST (Outlook Offline Data File)
PNGs konvertálása PST (Outlook Personal Information Store File)

Mi a PNG fájlformátum

A PNG, a Portable Network Graphics egy olyan típusú raszteres képfájlformátumra utal, amely veszteségmentes tömörítést használ. Ezt a fájlformátumot a Graphics Interchange Format (GIF) helyettesítésére hozták létre, és nincs szerzői jogi korlátozása. A PNG egyik legfontosabb jellemzője, hogy képes támogatni az átláthatóságot. Ez azt jelenti, hogy a kép egyes részei átlátszóak lehetnek, ami lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen keveredjen más képekkel vagy hátterekkel. Ez különösen hasznos a webdizájnban és a grafikában, ahol a képeket gyakran egymásra kell fedni. A PNG veszteségmentes tömörítést is használ, ami azt jelenti, hogy a képminőség nem romlik a fájlméret csökkentésekor. Ez ellentétben áll az olyan formátumokkal, mint a JPEG, amelyek veszteséges tömörítést használnak, és a képminőség romlásához vezethetnek.

Mi a EMAIL fájlformátum

Az e-mail fájlnak meghatározott formátuma van, amelyet az e-mail programok felismernek. A formátum tartalmaz egy fejlécet és egy törzset, amelyeket egy üres sor választ el. A fejléc tartalmazza a feladó e-mail címét, a címzett e-mail címét, az e-mail tárgyát, valamint az e-mail elküldésének dátumát és időpontját. Az e-mail törzse tartalmazza a tényleges üzenetet. Az e-mail fájlok lehetnek egyszerű szöveges vagy HTML formátumúak. A HTML e-mailek manapság elterjedtebbek, mivel képeket és egyéb formázásokat is tartalmazhatnak.