Konvertálja a PPTX-t DOCX-be Python segítségével vagy Online App

PPTX-ből DOCX-be konvertálás a Python-alkalmazásokban a Microsoft Word® vagy a PowerPoint telepítése nélkül

 

Egy Python-fejlesztő számára, aki PPTX-t próbál hozzáadni DOCX-konverziós funkcióhoz az alkalmazáson belül? Az Aspose.Total for Python via .NET API segíthet automatizálni a konverziós folyamatot. Különféle API-k teljes csomagja, amelyek különböző formátumokkal foglalkoznak.

Főleg két lépésben. Először használja az Aspose.Slides for Python via .NET API-t a PPTX-fájlok PDF-be konvertálásához. Ezt követően a Microsoft Word Python API Aspose.Words for Python via .NET használatával mentse el a létrehozott PDF-fájlt a Microsoft Wordbe DOCX formátumban.

Hogyan lehet a PPTX-t DOCX-be konvertálni a Pythonban

 • 1. lépés Töltse be az Presentation osztály egy példányát tartalmazó PDF-fájlt
 • Hívja meg a “save” metódust, miközben paraméterként adja meg a kimeneti fájl elérési útját és a SaveFormat.PDF fájlt. Tehát a PPTX fájl PDF-be konvertálva a megadott elérési úton.
 • 2. lépés Nyissa meg a PDF fájlt az Document osztály segítségével
 • Mentse el a PDF-fájlt DOCX-fájlba az Save metódussal a fájlnév és a kívánt könyvtár elérési út megadásával.
 • Íme egy másik kódrészlet a PowerPoint Presentation for Word Microsoft Powerpoint to Word konverziójához.

Konverziós követelmények

 • A PPTX-ből DOCX-be konvertáláshoz Python 3.5 vagy újabb verzió szükséges
 • Referencia API-k a projekten belül közvetlenül a PyPI-ből ( Aspose.Slides és Aspose.Words ) vagy
 • Használja a következő pip parancsokat: pip install aspose.slides```` és pip install aspose.words```.
 • Microsoft Windows vagy Linux alapú operációs rendszer (lásd bővebben az Slides és Words ), valamint Linux esetén ellenőrizze a gcc és libpython további követelményeit, és kövesse lépésről lépésre az INSTALL utasításokat.
 

PPTX mentése PDF-be Pythonban – 1. lépés

 
 

PDF mentése DOCX-be Pythonban – 2. lépés

 

Ingyenes online konverter PPTX-ből DOCX-be

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a PPTX-t DOCX Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a PPTX konverzióhoz. Ha online eszközünk segítségével PPTX fájlját DOCX formátumba szeretné konvertálni, kövesse ezeket az egyszerű lépéseket. Először is hozzáadhatja a PPTX-fájlt a konvertáláshoz úgy, hogy a fehér területre húzza, vagy a fehér terület belsejébe kattint a dokumentum importálásához. Ezután kattintson a "Konvertálás" gombra, és konverterünk megkezdi a fájl feldolgozását. A konvertálási folyamat általában gyors, különösen a kis méretű PPTX-fájlok esetében, amelyek néhány másodperc alatt DOCX-formátumba konvertálhatók. A konvertálás befejezése után egyetlen kattintással letöltheti a konvertált fájlt.
 • Mennyi ideig tart a PPTX konvertálása?
  Ennek az online konverternek a sebessége lenyűgöző, de fontos megjegyezni, hogy a konvertálási idő a PPTX fájl méretétől függően változhat. A kisebb PPTX fájlok DOCX formátumba konvertálása csak néhány másodpercet vesz igénybe, míg a nagyobb fájlok hosszabb ideig tarthatnak. Ha a konverziós kódot egy .NET-alkalmazásba integrálja, a konverziós idő attól is függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást a folyamathoz.
 • Biztonságos a PPTX konvertálása DOCX formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! Ha a PPTX–DOCX online konverterünket használja, biztos lehet benne, hogy fájljai biztonságban vannak. A konvertált DOCX-fájlok letöltési linkje azonnal elérhető lesz a konvertálási folyamat befejezése után. Komolyan vesszük az Ön adatainak védelmét, ezért 24 óra elteltével töröljük az összes feltöltött fájlt, és a letöltési linkek ezen idő elteltével leállnak.
  A fájlok konvertálása, beleértve a PPTX-ből DOCX-be konvertálást is, teljesen biztonságos online konverterünkkel. Bízhat ránk, hogy fájljait biztonságban és bizalmasan kezeljük. Tesztelési célokra ingyenes alkalmazást is integráltunk, így a kód integrálása előtt ellenőrizheti az eredményt.
 • Milyen böngészőt használjak a PPTX konvertálásához?
  Az online PPTX-DOCX konverter kompatibilis az összes modern webböngészővel, beleértve a Google Chrome-ot, a Firefoxot, az Operát és a Safarit. Ha azonban asztali alkalmazást fejleszt, használhatja az Aspose.Total PPTX Conversion API-t a zökkenőmentes átalakításhoz. Ez az API hatékony és megbízható megoldást kínál a PPTX fájlok DOCX formátumba konvertálására. Könnyen használható felületével és hatékony funkcióival biztosíthatja, hogy a PPTX-ből DOCX-be konvertálási folyamata zökkenőmentesen és gyorsan lezajlik.

PPTX konverziós beállítások felfedezése Python

PPTXs konvertálása CSV (Comma Seperated Values)
PPTXs konvertálása DOC (Microsoft Word Binary Format)
PPTXs konvertálása DOCM (Microsoft Word 2007 Marco File)
PPTXs konvertálása DOT (Microsoft Word Template Files)
PPTXs konvertálása DOTM (Microsoft Word 2007+ Template File)
PPTXs konvertálása DOTX (Microsoft Word Template File)
PPTXs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
PPTXs konvertálása RTF (Rich Text Format)
PPTXs konvertálása TSV (Tab Seperated Values)
PPTXs konvertálása WORD (WordProcessing File Formats)
PPTXs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
PPTXs konvertálása XLSB (Excel Binary Workbook)
PPTXs konvertálása XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
PPTXs konvertálása XLSX (Open XML Workbook)
PPTXs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
PPTXs konvertálása XLTX (Excel Template)

Mi a PPTX fájlformátum

Az Open XML Presentation (PPTX) a Microsoft által kifejlesztett, XML formátumú prezentációk tárolására szolgáló fájlformátum. A PPTX egy tömörített, XML-alapú fájlformátum, amelyet diabemutatók tárolására használnak. Ez a PPT formátum utódja, és a Microsoft PowerPoint 2007 és újabb verziói használják. A PPTX fájlformátum az XML sémán alapul, és ZIP tömörítési algoritmust használ. A PPTX fájlok egy mappastruktúrában tárolódnak, amely egy document.xml fájlt, egy diatörzsfájlt és számos diafájlt tartalmaz. A document.xml fájl a prezentáció tartalmát, míg a diatörzsfájl a diák elrendezését és kialakítását tárolja. A diafájlok a prezentációban tárolják az egyes diákat. A PPTX fájlok a PowerPoint 2007 és újabb verzióiban, valamint néhány más prezentációs szoftverben nyithatók meg.

Mi a DOCX fájlformátum

A DOCX a Microsoft által kifejlesztett Word dokumentumok fájlformátuma. Ez egy XML-alapú formátum, amely bonyolultabb dokumentumszerkezeteket tesz lehetővé, mint a régebbi DOC formátum, és támogatja az olyan funkciókat, mint a dokumentumtitkosítás, a digitális aláírás és a vízjel. A DOCX fájlok mérete is kisebb, mint a DOC megfelelőik, így hatékonyabban tárolhatók és továbbíthatók.