Konvertálja a WORDML-t PPTM-be Python segítségével vagy Online App

WORDML-ből PPTM-be konvertálás a Python-alkalmazásokban a Microsoft Word® vagy a PowerPoint telepítése nélkül

 

Egy Python fejlesztő számára, aki WORDML-t próbál hozzáadni PPTM-konverziós funkcióhoz az alkalmazáson belül? Az Aspose.Total for Python via .NET API segíthet automatizálni a konverziós folyamatot. Különféle API-k teljes csomagja, amelyek különböző formátumokkal foglalkoznak.

Főleg két lépésben. Először használja az Aspose.Words for Python via .NET API-t a WORDML-fájl PDF-be konvertálásához. Ezt követően a PowerPoint Python API Aspose.Slides for Python via .NET használatával mentse a létrehozott PDF-fájlt a Prezentációba PPTM formátumban.

Hogyan lehet a WORDML-t PPTM-be konvertálni a Pythonban

 • 1. lépés Nyissa meg a forrás WORDML fájlt az Document osztály használatával
 • Mentse el a WORDML-fájlt PDF-be az Save módszerrel a fájlnév és a kívánt könyvtár elérési út megadásával.
 • 2. lépés Töltse be az Presentation osztály példányát tartalmazó PDF-fájlt
 • Hívja meg a “save” metódust, miközben paraméterként adja meg a kimeneti fájl elérési útját és a SaveFormat.PPTM fájlt. Tehát a WORDML fájl PPTM formátumba kerül a megadott elérési úton.

Konverziós követelmények

 • A WORDML-ből PPTM-be konvertáláshoz Python 3.5 vagy újabb verzió szükséges
 • Referencia API-k a projekten belül közvetlenül a PyPI-ből ( Aspose.Slides és Aspose.Words ) vagy
 • Használja a következő pip parancsokat: pip install aspose.slides```` és pip install aspose.words```.
 • Microsoft Windows vagy Linux alapú operációs rendszer (lásd bővebben az Slides és Words ), valamint Linux esetén ellenőrizze a gcc és libpython további követelményeit, és kövesse lépésről lépésre az INSTALL utasításokat.
 

WORDML mentése PDF-be Pythonban – 1. lépés

 
 

PDF mentése PPTM-be Pythonban – 2. lépés

 

Ingyenes online konverter WORDML-hez PPTM-be

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a WORDML-t PPTM Online formátumba?
  Az online WORDML konverziós alkalmazás fent érhető el. Először is hozzáadhatja a WORDML-fájlt a konvertáláshoz úgy, hogy húzza és húzza, vagy kattintson a fehér területre a dokumentum importálásához. A WORDML-fájl feltöltése után kattintson a Konvertálás gombra a konvertálási folyamat elindításához. Miután a WORDML-ből PPTM-be konvertálás befejeződött, letöltheti a konvertált fájlt. Egyetlen kattintással megkapja a kimeneti PPTM fájlokat.
 • Mennyi ideig tart a WORDML konvertálása?
  Ez az online WORDML konverter gyorsan működik, de a sebesség nagyban függ a WORDML fájl méretétől. A kisméretű WORDML fájlok néhány másodperc alatt PPTM formátumba konvertálhatók. Ha a konverziós kódot egy .NET-alkalmazásba integrálta, a folyamat sebessége attól függ, hogy mennyire optimalizálta az alkalmazást.
 • Biztonságos a WORDML konvertálása PPTM formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Természetesen! Az átalakítás után a PPTM fájl letöltési linkje azonnal elérhető lesz. A feltöltött fájlok 24 óra elteltével törlődnek, és a letöltési hivatkozások ezután már nem működnek. Fájlai biztonságban vannak, és senki sem férhet hozzájuk. Az ingyenes alkalmazás elsősorban tesztelési célokat szolgál, így a kód integrálása előtt ellenőrizheti az eredményeket.
 • Milyen böngészőt használjak a WORDML konvertálásához?
  Bármely modern webböngészőt használhat, például a Google Chrome-ot, a Firefoxot, az Opera-t vagy a Safarit az online WORDML-ből PPTM-be konvertálásához. Ha azonban asztali alkalmazást készít, az Aspose.Total WORDML Conversion API zökkenőmentesen fog működni.

WORDML konverziós beállítások felfedezése Python

WORDMLs konvertálása CSV (Comma Seperated Values)
WORDMLs konvertálása DIF (Data Interchange Format)
WORDMLs konvertálása EMLX (Apple Mail Message)
WORDMLs konvertálása EXCEL (Spreadsheet File Formats)
WORDMLs konvertálása FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
WORDMLs konvertálása MBOX (Email Mailbox File)
WORDMLs konvertálása MSG (Outlook Message Item File)
WORDMLs konvertálása ODP (OpenDocument Presentation Format)
WORDMLs konvertálása ODS (OpenDocument Spreadsheet)
WORDMLs konvertálása OFT (Outlook File Template)
WORDMLs konvertálása OST (Outlook Offline Data File)
WORDMLs konvertálása POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
WORDMLs konvertálása POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
WORDMLs konvertálása POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
WORDMLs konvertálása PPS (PowerPoint Slide Show)
WORDMLs konvertálása PPSM (Macro-enabled Slide Show)
WORDMLs konvertálása PPSX (PowerPoint Slide Show)
WORDMLs konvertálása PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
WORDMLs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)
WORDMLs konvertálása PST (Outlook Personal Information Store File)
WORDMLs konvertálása SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
WORDMLs konvertálása TSV (Tab Seperated Values)
WORDMLs konvertálása XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
WORDMLs konvertálása XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
WORDMLs konvertálása XLSB (Excel Binary Workbook)
WORDMLs konvertálása XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
WORDMLs konvertálása XLSX (Open XML Workbook)
WORDMLs konvertálása XLT (Excel 97 - 2003 Template)
WORDMLs konvertálása XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
WORDMLs konvertálása MHTML (Web Page Archive Format)

Mi a WORDML fájlformátum

A Microsoft Word 2003 a WordprocessingML nevű szabadalmaztatott dokumentumformátumot használja. Ez a formátum az XML egy részhalmaza, és egyéni XML-sémát használ. A sémát úgy tervezték, hogy a Word-dokumentumban tárolja az összes információt, beleértve a szöveget, a formázást, a képeket és egyéb tartalmakat. A WordprocessingML-t úgy tervezték, hogy az ember által olvasható és a gép által is olvasható legyen. Ez azt jelenti, hogy az emberek könnyen olvashatnak és szerkeszthetnek WordprocessingML dokumentumokat szövegszerkesztővel, és a számítógépek is könnyen feldolgozhatják és más formátumba konvertálhatják a WordprocessingML dokumentumokat. A WordprocessingML egy nyílt szabvány, ami azt jelenti, hogy bárki fejleszthet olyan szoftvert, amely képes olvasni és írni ezt a formátumot. Ez számos olyan nyílt forráskódú program kifejlesztéséhez vezetett, amelyek képesek WordprocessingML dokumentumok olvasására és írására, mint például az OpenOffice.org és a LibreOffice. A Microsoft Word a legnépszerűbb szövegszerkesztő program a világon, a WordprocessingML pedig a legnépszerűbb XML- alapú szövegszerkesztő formátum.

Mi a PPTM fájlformátum

A PPTM-fájl egy PowerPoint makró-kompatibilis prezentációs fájl. A PPTM fájlok hasonlóak a PPTX fájlokhoz, de tartalmazhatnak Visual Basic for Applications (VBA) programban írt makrókat. A PPTM-fájlokban található makrók automatizálhatják a feladatokat, például a diaszámok hozzáadását vagy a diavetítés futtatását. A Microsoft PowerPoint egy prezentációs program, amely különféle elrendezések, grafikák és átmenetek felhasználásával készít diavetítéseket. A PowerPoint prezentációk többféle formátumban menthetők, beleértve a PPT, PPTX és PPTM formátumokat. A PPTM formátum a PPTX formátum makróképes változata. A PPTM-fájlok XML-alapúak, és VBA-ban írt makrókat tartalmazhatnak. A PPTM-fájlokban lévő makrók automatizálhatják a feladatokat, például a diaszámok hozzáadását vagy a diavetítés futtatását. Mikor kell használni a PPTM formátumot? A PPTM formátumot akkor kell használni, ha makrókat tartalmazó PowerPoint bemutatót kell létrehozni. A makrók automatizálhatják a feladatokat, például a diaszámok hozzáadását vagy a diavetítés futtatását. PPTM megnyitása A fájl A PPTM fájlok Microsoft PowerPoint segítségével nyithatók meg. A PowerPoint Viewer PPTM fájlok megnyitására is használható, de nem futtat makrókat. A Microsoft PowerPoint egy olyan prezentációs program, amely különféle elrendezések, grafikák és átmenetek felhasználásával diavetítéseket készít. A PowerPoint prezentációk többféle formátumban menthetők, beleértve a PPT, PPTX és PPTM formátumokat. A PPTM formátum a PPTX formátum makróképes változata. A PPTM-fájlok XML-alapúak, és VBA-ban írt makrókat tartalmazhatnak. A PPTM-fájlokban lévő makrók automatizálhatják a feladatokat, például a diaszámok hozzáadását vagy a diavetítés futtatását. Mikor kell használni a PPTM formátumot? A PPTM formátumot akkor kell használni, ha makrókat tartalmazó PowerPoint bemutatót kell létrehozni. A makrók automatizálhatják a feladatokat, például a diaszámok hozzáadását vagy a diavetítés futtatását. PPTM megnyitása A fájl A PPTM fájlok Microsoft PowerPoint segítségével nyithatók meg. A PowerPoint Viewer PPTM fájlok megnyitására is használható, de nem futtat makrókat.