Konvertálja a XLSX-t PPSM-be Python segítségével vagy Online App

XLSX-ből PPSM-be konvertálás a Python-alkalmazásokban a Microsoft Excel® vagy a PowerPoint telepítése nélkül

 

Python fejlesztőknek, akik egy XLSX-t próbálnak hozzáadni a PPSM konverziós funkcióhoz az alkalmazáson belül, Az Aspose.Total for Python via .NET API segíthet automatizálni a konverziós folyamatot. Különféle API-k teljes csomagja, amelyek különböző formátumokkal foglalkoznak, beleértve a XLSX- és PPSM-fájlokat.

Főleg két lépésben. Először használja az Aspose.Cells for Python via .NET API-t a XLSX-fájl PDF-be konvertálásához. Ezt követően a PowerPoint Python API Aspose.Slides for Python via .NET használatával mentse a létrehozott PDF-fájlt a kívánt Microsoft PowerPoint formátumba.

Hogyan lehet a XLSX-t PPSM-be konvertálni a Pythonban

 • 1. lépés Használja a Workbook osztálypéldányt a forrás XLSX fájl megnyitásához
 • Mentse a XLSX-fájlt PDF-be a save módszerrel a fájlnév és a kívánt könyvtár elérési út megadásával
 • 2. lépés Töltsön be PDF fájlt a Presentation osztály használatával
 • Hívja meg a save metódust, miközben megadja a kimeneti PPSM fájl elérési útját. Tehát a XLSX fájl PPSM formátumba kerül a megadott elérési úton

Konverziós követelmények

 • A XLSX-ből PPSM-be konvertáláshoz Python 3.5 vagy újabb verzió szükséges
 • Referencia API-k a projekten belül közvetlenül a PyPI-ből ( Aspose.Cells és Aspose.Slides )
 • Vagy használja a következő pip parancsokat: pip install aspose-cells-python és pip install aspose.slides
 • Sőt, Microsoft Windows vagy Linux alapú operációs rendszer (lásd az Cells és Slides bővebben)
 

XLSX mentése PDF-be Pythonban – 1. lépés

 
 

PDF mentése PPSM-be Pythonban – 2. lépés

 

Ingyenes online konverter XLSX-ből PPSM-be

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan konvertálhatom a XLSX-t PPSM Online formátumba?
  A fentiekben integrált online alkalmazás a XLSX konverzióhoz. A XLSX-PPSM konverter használata egyszerű és egyértelmű folyamat. A kezdéshez csak kövesse az alábbi lépéseket:

  Először is hozzá kell adnia a konvertálni kívánt XLSX fájlt. Ezt megteheti úgy, hogy a fájlt áthúzza a weboldalon a kijelölt területre, vagy kattintson a "Fájl kiválasztása" gombra, és válassza ki a fájlt a számítógépéről.
  Miután hozzáadta a XLSX fájlt, kattintson a "Konvertálás" gombra az átalakítási folyamat elindításához. Az eszköz automatikusan PPSM-fájllá konvertálja a XLSX-fájlt, és Ön a képernyőn láthatja az átalakítás folyamatát.
  A XLSX-PPSM konvertálási folyamat befejezése után a „Letöltés” gombra kattintva letöltheti a konvertált fájlt. A konvertált fájlt a rendszer PPSM formátumban menti a számítógépére, és szükség szerint használhatja.
 • Mennyi ideig tart a XLSX konvertálása?
  A fent megadott XLSX-PPSM online konverter egy gyors és hatékony eszköz, amely gyorsan konvertálhatja a XLSX fájlokat PPSM-fájlokká. Az átalakítási folyamat sebessége azonban elsősorban a konvertálni kívánt XLSX-fájl méretétől függ. Ha kis XLSX-fájlokkal dolgozik, az átalakítási folyamat csak néhány másodpercet vesz igénybe.
  Ha a XLSX fájlokat PPSM-fájlokká kell konvertálnia egy .NET-alkalmazáson belül, használhatja az Aspose.Total XLSX Conversion API-t. Az alkalmazáson belüli konverziós folyamat sebessége attól függ, hogyan optimalizálta az alkalmazást a konverziós folyamathoz. A gyors és hatékony konverziós folyamat biztosítása érdekében fontos, hogy olyan API-t válasszunk, amely gyors és könnyen használható. Az Aspose.Total XLSX Conversion API népszerű választás a .NET fejlesztők számára, mivel megbízható és hatékony módot biztosít a XLSX-fájlok PPSM-fájlokká konvertálására az alkalmazásaikban.
 • Biztonságos a XLSX konvertálása PPSM formátumba az ingyenes Aspose.Total konverter segítségével?
  Ha a fenti XLSX-PPSM online konvertert használja, biztos lehet benne, hogy a konvertált PPSM-fájl letöltési linkje azonnal elérhető lesz az átalakítási folyamat befejezése után. Egyszerűen kattintson a "Letöltés" gombra a konvertált PPSM-fájl letöltéséhez a számítógépére.
  Komolyan vesszük az Ön adatainak védelmét és biztonságát, ezért 24 óra elteltével töröljük az összes feltöltött fájlt. Ezen idő letelte után a letöltési hivatkozások nem fognak működni, és senki sem férhet hozzá a fájljaihoz. Biztos lehet benne, hogy fájljai biztonságban vannak, ha XLSX–PPSM konverterünket használja.
  Végül, az integrált ingyenes alkalmazás tesztelési célokat szolgál. Ez lehetővé teszi a XLSX-PPSM átalakítási folyamat tesztelését, és az eredmények ellenőrzését, mielőtt integrálná a kódot a saját alkalmazásába. Meggyőződésünk, hogy ez egy fontos lépés annak biztosításában, hogy az átalakítási folyamat megfeleljen az Ön igényeinek és követelményeinek.
 • Milyen böngészőt használjak a XLSX konvertálásához?
  Online XLSX-PPSM konverterünk minden modern webböngészővel kompatibilis, beleértve a Google Chrome-ot, a Firefoxot, az Operát és a Safarit. Ez azt jelenti, hogy online konverterünk segítségével könnyedén konvertálhat XLSX fájlokat PPSM fájlokká, függetlenül attól, hogy melyik böngészőt választja.
  Ha azonban olyan asztali alkalmazást fejleszt, amelyhez XLSX-ből PPSM-be konvertálási funkció szükséges, javasoljuk az Aspose.Total XLSX Conversion API használatát. Ezt az API-t kifejezetten .NET-fejlesztők számára tervezték, és zökkenőmentes és megbízható módot biztosít a XLSX-fájlok PPSM-fájlokká konvertálására az alkalmazáson belül.
  Az Aspose.Total XLSX Conversion API segítségével biztos lehet benne, hogy a XLSX-ből PPSM-be konvertálási folyamata zökkenőmentesen és hatékonyan fog futni, a legjobb minőségű eredményekkel. Ezenkívül az API számos további szolgáltatást és funkcionalitást kínál, amelyek segítségével egyszerűsítheti a XLSX-ből PPSM-be való átalakítási folyamatot, és javíthatja az alkalmazás általános teljesítményét.

XLSX konverziós beállítások felfedezése Python

XLSXs konvertálása DOC (Microsoft Word Binary Format)
XLSXs konvertálása DOCM (Microsoft Word 2007 Marco File)
XLSXs konvertálása DOCX (Office 2007+ Word Document)
XLSXs konvertálása DOT (Microsoft Word Template Files)
XLSXs konvertálása DOTM (Microsoft Word 2007+ Template File)
XLSXs konvertálása DOTX (Microsoft Word Template File)
XLSXs konvertálása MOBI (Open Ebook Format)
XLSXs konvertálása ODT (OpenDocument Text File Format)
XLSXs konvertálása OTT (OpenDocument Standard Format)
XLSXs konvertálása POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
XLSXs konvertálása POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
XLSXs konvertálása PPS (PowerPoint Slide Show)
XLSXs konvertálása PPSX (PowerPoint Slide Show)
XLSXs konvertálása PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
XLSXs konvertálása PPTM (Macro-enabled Presentation File)
XLSXs konvertálása PPTX (Open XML presentation Format)
XLSXs konvertálása RTF (Rich Text Format)
XLSXs konvertálása WORD (WordProcessing File Formats)
XLSXs konvertálása WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)