Aspose.Total  for SharePoint

SharePoint alkalmazások fájlok kezeléséhez

Könnyen konvertálhat és kombinálhat Word, Excel, PowerPoint, PDF, Outlook és sok más formátumot a Microsoft SharePoint alkalmazásokban.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
 
 

Az Aspose.Total for SharePoint az Aspose által kínált egyes SharePoint-alkalmazások kombinációja. A fejlesztők számára lehetővé teszi a dokumentumok egyszerű konvertálását és kombinálását a Microsoft SharePointból, és támogatja a többféle dokumentumformátumot nagy pontosságú konvertálással.

Az Aspose.Total for SharePoint segítségével szervezete vállalati dokumentumtárral rendelkezik a Windows SharePoint Services (WSS) vagy a Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) technológiáján, hogy a SharePointban tárolt dokumentumokat olyan különféle dokumentumformátumokká konvertálja, amelyekben a felhasználóknak szüksége van rájuk.

Aspose.Words for SharePoint

Aspose.Words for SharePoint

Az Aspose.Words for SharePoint segítségével szervezete vállalati dokumentumtárral rendelkezik a Windows SharePoint Services (WSS) vagy a Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) technológiáján, hogy a SharePointban tárolt dokumentumokat különféle dokumentumformátumokká konvertálja, amelyekben a felhasználóknak szüksége van rájuk.

Aspose.PDF for SharePoint

Aspose.PDF for SharePoint

Az Aspose.PDF for SharePoint lehetőséget ad listaelemek és wikioldalak Portable Document Format (PDF) formátumra konvertálására.

Aspose.Cells for SharePoint

Aspose.Cells for SharePoint

Az Aspose.Cells for SharePoint egy rugalmas táblázatkezelési megoldás, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy Microsoft Excel-dokumentumokat konvertáljanak a Microsoft SharePoint-on belül, és a natív támogatott formátumokon kívül többféle dokumentumformátumot is támogassanak. Segíti a vállalati ismeretek terjesztését is azáltal, hogy lehetővé teszi a SharePointban tárolt fájlok olyan formátumokká alakítását, amelyekben a felhasználóknak szüksége van rájuk.

Aspose.Email for SharePoint

Aspose.Email for SharePoint

Az Aspose.Email for SharePoint számos szolgáltatást kínál, beleértve az üzenetfájlok formátumának konvertálását, az e-mail mellékletek kibontását, az e-mailek szinkronizálását a levelezőszerverekkel és a fájlátvitelt az FTP-szerverre, közvetlenül a Microsoft SharePoint dokumentumtárból.

Aspose.Slides for SharePoint

Aspose.Slides for SharePoint

Az Aspose.Slides for SharePoint lehetővé teszi a fejlesztők számára PowerPoint fájlok (PPT, POT, PPS, PPTX, POT és PPSX formátumú) olvasását és konvertálását SharePoint alkalmazásokban Microsoft PowerPoint használata nélkül. Azoknak a SharePoint-fejlesztőknek szól, akiknek a hűség elvesztése nélkül kell a különféle PowerPoint fájlformátumokat PDF, TIFF vagy XPS formátumokká konvertálniuk. Támogatja a WSS 3.0, MOSS 2007 és MOSS 2010 használatát.

Aspose.Imaging for SharePoint

Aspose.Imaging for SharePoint

Az Aspose.Imaging for SharePoint képfeldolgozási képességet ad a SharePoint megoldásokhoz. Támogatja a különböző képfájlformátumok közötti konvertálást és a képszerkesztést a Microsoft SharePoint Server 2010 és a Microsoft SharePoint Foundation 2010 programból.

Aspose.BarCode for SharePoint

Aspose.BarCode for SharePoint

Az Aspose.BarCode for SharePoint egyedülálló és robusztus alkalmazást kínál a SharePoint listáinak a vonalkódrendszer használatával történő bővítésére. A Vonalkód SharePoint alkalmazás több mint 40 legnépszerűbb vonalkód-szimbólumot támogat, beleértve a lineáris, postai és 2D vonalkódokat.

Konvertálás számos népszerű dokumentumformátum között, gyorsan & Megbízhatóan

Az Aspose.Total for SharePoint több összetevőből álló csomag, ahol az egyes összetevők több fájlformátumot támogatnak. Az Aspose.Total for SharePoint telepítése a kiszolgálón lehetővé teszi a népszerű irodai dokumentumformátumok széles skálájának konvertálását a SharePoint dokumentumtárból.

Az Aspose.Total for SharePoint a következő fájltípusokat támogatja.

  • Microsoft Word dokumentumok
  • Microsoft Excel spreadsheets
  • Microsoft PowerPoint prezentációk & diavetítések
  • Microsoft Outlook üzenetek

Ezenkívül az Aspose.Total for SharePoint támogatja:

  • Office dokumentumok konvertálása PDF és amp; PDF/A
  • Képformátumok interkonvertálása

Több konverziós lehetőség

Az Aspose.Total for SharePoint lehetőséget kínál az almappákban lévő fájlok konvertálására, a dokumentumok összefűzésére, a célmappa módosítására és a meglévő dokumentumok felülírására a célmappákban.

Nyilvános API elérhetősége az egyéni SharePoint megoldásokhoz

A saját SharePoint-megoldást létrehozó fejlesztők nyilvános API-n keresztül hozzáférhetnek az Aspose konverziós motorhoz. Ez magában foglalja az összes támogatott fájlformátumot és az egy- és többfájlos konverziós opciókat.