Documentconversie met Android API

Converteer Microsoft® Office Word, Excel, PowerPoint, PDF, afbeeldingen en verschillende andere formaten met Aspose.Totalfor Android via Java.

 

Total Android API biedt de oplossing voor documentconversie en -beheer voor Android-applicaties zonder afhankelijk te zijn van andere software. Programmeurs kunnen de documentbeheer- en manipulatieoplossing eenvoudig automatiseren door API te integreren in nieuw ontwikkelde applicaties of in bestaande applicaties. Door de API te integreren, kan Programmer eenvoudig functionaliteit toevoegen om documenten in verschillende formaten binnen de applicatie te creëren, bewerken of converteren. PDF Converter API in Android verwerkt conversiegevallen zoals Office DOCX, XLSX, PPTX naar PDF of vice versa. Bovendien zijn er weinig gevallen die API hieronder vermeldt en weinig links gegeven voor de relevante conversiegevallen.

Converteer PDF naar CSV

Total Android API ondersteunt PDF naar Excel XLSX en CSV-conversie. Het is een proces in twee stappen. Twee Total API’s Aspose.PDFfor Android via Java en Aspose.Cellsfor Android via Java betrokken. Proces is dat u eerst PDF naar Excel XLSX-formaat kunt verbergen en vervolgens XLSX naar CSV. Meer in detail: Laad PDF-bestand via Document klasse en render naar XLSX via opslaan methode. Laad vervolgens het gerenderde XLSX-document met behulp van de klasse Workbook en roep save methode.

Android - PDF naar Excel conversie

 

Excel naar Word-conversie

Android API verwerkt ook Excel-conversie. Proces is, laad het EXCEL XLSX-bestand met behulp van de Workbook klasse en converteer EXCEL naar PDF door SaveFormat eerst op AUTO in te stellen. Laad vervolgens het opgeslagen PDF-bestand met behulp van de klasse Document en roep save methode om het document op te slaan in Word DOC / DOCX-formaat.

Android - Excel naar Word-conversie

 

Converteer POWERPOINT naar HTML en MHTML

Android Total API behandelt verschillende formaten, waaronder PowerPoint-bestanden, zodat presentaties kunnen worden geconverteerd naar HTML en MHTML. Proces is, laad POWERPOINT PPT/PPTX-bestand met behulp van Presentation klasse en roep save methode om POWERPOINT naar HTML te converteren. Bovendien, laad nu het geconverteerde HTML-document met behulp van Workbook klasse en bel save methode voor MHTML-conversie.

Android - PowerPoint-dia's naar HTML- en MHTML-conversie