Converteer DOC naar CSV in Android-applicaties of online-app

Exporteer DOC naar CSV in Android Apps zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

Door Aspose.Total for Android via Java te gebruiken, kunt u de DOC-naar-CSV-conversiefunctie in uw Android-applicaties integreren. Ten eerste kunt u DOC naar HTML converteren door gebruik te maken van de veelzijdige, documentmanipulatie- en conversie-API Aspose.Words for Android via Java . Daarna kunt u met Aspose.Cells for Java HTML naar CSV converteren.

Android API om DOC naar CSV te converteren

 1. Open het DOC-bestand met de klasse Document
 2. Converteer DOC naar HTML met behulp van Save methode:
 3. Laad HTML-document met behulp van Workbook klasse
 4. Sla het document op in CSV-indeling met Save methode

Conversievereisten

U kunt Aspose.Total for Android eenvoudig via Java rechtstreeks vanuit Maven en installeer [Aspose.Cells for Android via Java]( https://docs.aspose.com/cells/java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via- java-from-maven-repository) en [Aspose.Words for Android via Java]( https://docs.aspose.com/words/java/install-aspose-words-for-android-via-java/#install- asposewords-for-android-via-java-from-maven-repository) in uw toepassingen.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

Gratis online converter voor DOC naar CSV

Verwijder ongebruikte informatie uit een DOC-document in Android Apps

Voordat u DOC naar CSV converteert, kunt u ongebruikte informatie uit het DOC-document verwijderen via Aspose.Words for Android via Java . Soms moet u ongebruikte of dubbele informatie verwijderen om de grootte van het uitvoerdocument en de verwerkingstijd te verminderen. Met de klasse CleanupOptions kunt u opties opgeven voor het opschonen van documenten. Om dubbele stijlen of alleen ongebruikte stijlen of lijsten uit het document te verwijderen, kunt u de methode Cleanup gebruiken. U kunt de UnusedStyles en UnusedBuiltinStyles eigenschappen om stijlen te detecteren en te verwijderen die zijn gemarkeerd als “ongebruikt”.

CSV-bestand opslaan om te streamen in Android Apps

Na het converteren van DOC naar CSV, kunt u met Aspose.Cells for Android via Java uw document opslaan om te streamen. Als u bestanden naar een stream moet opslaan, moet u een FileOutputStream-object maken en vervolgens save het bestand naar dat Stream-object door de opslagmethode van Workbook aan te roepen object.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik DOC online naar CSV converteren?
  De online app voor DOC-conversie, die u hierboven kunt vinden, is een handig hulpmiddel om DOC-bestanden naar CSV-formaat te converteren. Het proces is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Om aan de slag te gaan, sleept u eenvoudig uw DOC-bestand naar het witte gebied van de app of klikt u in het gebied om uw document te importeren. Zodra uw bestand is geüpload, klikt u op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten.
  De app verwerkt uw bestand snel en converteert het naar een hoogwaardig CSV-formaat. Zodra de conversie is voltooid, kunt u uw nieuwe CSV-bestand met slechts één klik downloaden. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om DOC-bestanden naar CSV-indeling te converteren, en het is een uitstekende optie voor iedereen die zijn bestanden snel en gemakkelijk wil converteren zonder extra software te hoeven installeren. Over het algemeen is de DOC naar CSV-converter een uitstekende tool die u tijd en moeite kan besparen.
 • Hoe lang duurt het om DOC te converteren?
  Als u op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om uw DOC-bestanden naar CSV-formaat te converteren, dan is deze online converter een geweldige optie. De snelheid van het conversieproces kan echter variëren, afhankelijk van de grootte van uw DOC-bestand. Als u met een klein bestand werkt, kunt u verwachten dat de conversie slechts enkele seconden duurt.
  Als u de converter binnen een Android App-toepassing gebruikt, hangt de snelheid van het conversieproces af van hoe goed u uw toepassing hebt geoptimaliseerd. Om de beste prestaties uit de converter te halen, moet u ervoor zorgen dat uw applicatie soepel en efficiënt werkt. Dit kan inhouden dat u uw code optimaliseert, de hoeveelheid geheugen die uw toepassing gebruikt vermindert en ervoor zorgt dat uw toepassing op een snelle en betrouwbare server draait.
 • Is het veilig om DOC naar CSV te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Als u de online DOC naar CSV-converter gebruikt, zult u blij zijn te weten dat de downloadlink voor uw geconverteerde bestanden direct beschikbaar zal zijn nadat het conversieproces is voltooid. En maak je geen zorgen over de beveiliging van je bestanden: de app verwijdert geüploade bestanden na 24 uur en de downloadlinks werken niet meer na deze periode. Dit zorgt ervoor dat niemand toegang heeft tot uw bestanden en u kunt er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn.
  Bovendien is de DOC naar CSV-converter volledig gratis te gebruiken, waardoor het een uitstekende optie is voor testdoeleinden. U kunt de converter gebruiken om de resultaten te testen voordat u de code in uw toepassing integreert. Dit kan u helpen bepalen of het conversieproces van DOC naar CSV aan uw behoeften voldoet en of u de app in de toekomst wilt blijven gebruiken.
 • Welke browser moet ik gebruiken om DOC te converteren?
  Als het gaat om het gebruik van de online DOC naar CSV-converter, zult u blij zijn te weten dat u elke moderne browser kunt gebruiken om het conversieproces te voltooien. Dit omvat populaire browsers zoals Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Dus welke browser u ook gebruikt, u kunt erop rekenen dat deze converter soepel en efficiënt werkt.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, kunt u overwegen om in plaats daarvan de Aspose.Total DOC-conversie-API te gebruiken. Deze API is speciaal ontworpen voor het converteren van DOC-bestanden naar verschillende indelingen, waaronder CSV. De API is geoptimaliseerd voor desktoptoepassingen en kan snellere en betrouwbaardere prestaties leveren dan de online converter.

Bekijk DOC conversieopties met Android

DOCs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
DOCs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
DOCs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
DOCs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
DOCs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
DOCs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
DOCs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
DOCs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
DOCs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
DOCs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
DOCs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar JSON (JavaScript-objectnotatiebestand)
DOCs converteren naar ODP (OpenDocument-presentatieformaat)
DOCs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
DOCs converteren naar POTM (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestand)
DOCs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
DOCs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
DOCs converteren naar PPS (PowerPoint-diavoorstelling)
DOCs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
DOCs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
DOCs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
DOCs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)