Converteer DOCX naar XLTM in Android-applicaties of online-app

Exporteer DOCX naar XLTM in Android Apps zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

Door Aspose.Total for Android via Java te gebruiken, kunt u de DOCX-naar-XLTM-conversiefunctie in uw Android-applicaties integreren. Ten eerste kunt u DOCX naar HTML converteren door gebruik te maken van de veelzijdige, documentmanipulatie- en conversie-API Aspose.Words for Android via Java . Daarna kunt u met Aspose.Cells for Java HTML naar XLTM converteren.

Android API om DOCX naar XLTM te converteren

 1. Open het DOCX-bestand met de klasse Document
 2. Converteer DOCX naar HTML met behulp van Save methode:
 3. Laad HTML-document met behulp van Workbook klasse
 4. Sla het document op in XLTM-indeling met Save methode

Conversievereisten

U kunt Aspose.Total for Android eenvoudig via Java rechtstreeks vanuit Maven en installeer [Aspose.Cells for Android via Java]( https://docs.aspose.com/cells/java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via- java-from-maven-repository) en [Aspose.Words for Android via Java]( https://docs.aspose.com/words/java/install-aspose-words-for-android-via-java/#install- asposewords-for-android-via-java-from-maven-repository) in uw toepassingen.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

Gratis online converter voor DOCX naar XLTM

Verwijder ongebruikte informatie uit een DOCX-document in Android Apps

Document Voordat u DOCX naar XLTM converteert, kunt u ongebruikte informatie uit het DOCX-document verwijderen via Aspose.Words for Android via Java . Soms moet u ongebruikte of dubbele informatie verwijderen om de grootte van het uitvoerdocument en de verwerkingstijd te verminderen. Met de klasse CleanupOptions kunt u opties opgeven voor het opschonen van documenten. Om dubbele stijlen of alleen ongebruikte stijlen of lijsten uit het document te verwijderen, kunt u de methode Cleanup gebruiken. U kunt de UnusedStyles en UnusedBuiltinStyles eigenschappen om stijlen te detecteren en te verwijderen die zijn gemarkeerd als “ongebruikt”.

XLTM-bestand opslaan om te streamen in Android Apps

Na het converteren van DOCX naar XLTM, kunt u met Aspose.Cells for Android via Java uw document opslaan om te streamen. Als u bestanden naar een stream moet opslaan, moet u een FileOutputStream-object maken en vervolgens save het bestand naar dat Stream-object door de opslagmethode van Workbook aan te roepen object.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik DOCX online naar XLTM converteren?
  De online app voor DOCX-conversie, die u hierboven kunt vinden, is een handig hulpmiddel om DOCX-bestanden naar XLTM-formaat te converteren. Het proces is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Om aan de slag te gaan, sleept u eenvoudig uw DOCX-bestand naar het witte gebied van de app of klikt u in het gebied om uw document te importeren. Zodra uw bestand is geüpload, klikt u op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten.
  De app verwerkt uw bestand snel en converteert het naar een hoogwaardig XLTM-formaat. Zodra de conversie is voltooid, kunt u uw nieuwe XLTM-bestand met slechts één klik downloaden. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om DOCX-bestanden naar XLTM-indeling te converteren, en het is een uitstekende optie voor iedereen die zijn bestanden snel en gemakkelijk wil converteren zonder extra software te hoeven installeren. Over het algemeen is de DOCX naar XLTM-converter een uitstekende tool die u tijd en moeite kan besparen.
 • Hoe lang duurt het om DOCX te converteren?
  Als u op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om uw DOCX-bestanden naar XLTM-formaat te converteren, dan is deze online converter een geweldige optie. De snelheid van het conversieproces kan echter variëren, afhankelijk van de grootte van uw DOCX-bestand. Als u met een klein bestand werkt, kunt u verwachten dat de conversie slechts enkele seconden duurt.
  Als u de converter binnen een Android App-toepassing gebruikt, hangt de snelheid van het conversieproces af van hoe goed u uw toepassing hebt geoptimaliseerd. Om de beste prestaties uit de converter te halen, moet u ervoor zorgen dat uw applicatie soepel en efficiënt werkt. Dit kan inhouden dat u uw code optimaliseert, de hoeveelheid geheugen die uw toepassing gebruikt vermindert en ervoor zorgt dat uw toepassing op een snelle en betrouwbare server draait.
 • Is het veilig om DOCX naar XLTM te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Als u de online DOCX naar XLTM-converter gebruikt, zult u blij zijn te weten dat de downloadlink voor uw geconverteerde bestanden direct beschikbaar zal zijn nadat het conversieproces is voltooid. En maak je geen zorgen over de beveiliging van je bestanden: de app verwijdert geüploade bestanden na 24 uur en de downloadlinks werken niet meer na deze periode. Dit zorgt ervoor dat niemand toegang heeft tot uw bestanden en u kunt er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn.
  Bovendien is de DOCX naar XLTM-converter volledig gratis te gebruiken, waardoor het een uitstekende optie is voor testdoeleinden. U kunt de converter gebruiken om de resultaten te testen voordat u de code in uw toepassing integreert. Dit kan u helpen bepalen of het conversieproces van DOCX naar XLTM aan uw behoeften voldoet en of u de app in de toekomst wilt blijven gebruiken.
 • Welke browser moet ik gebruiken om DOCX te converteren?
  Als het gaat om het gebruik van de online DOCX naar XLTM-converter, zult u blij zijn te weten dat u elke moderne browser kunt gebruiken om het conversieproces te voltooien. Dit omvat populaire browsers zoals Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Dus welke browser u ook gebruikt, u kunt erop rekenen dat deze converter soepel en efficiënt werkt.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, kunt u overwegen om in plaats daarvan de Aspose.Total DOCX-conversie-API te gebruiken. Deze API is speciaal ontworpen voor het converteren van DOCX-bestanden naar verschillende indelingen, waaronder XLTM. De API is geoptimaliseerd voor desktoptoepassingen en kan snellere en betrouwbaardere prestaties leveren dan de online converter.

Bekijk DOCX conversieopties met Android

DOCXs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
DOCXs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
DOCXs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
DOCXs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
DOCXs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
DOCXs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
DOCXs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
DOCXs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
DOCXs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
DOCXs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
DOCXs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
DOCXs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
DOCXs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
DOCXs converteren naar JSON (JavaScript-objectnotatiebestand)
DOCXs converteren naar ODP (OpenDocument-presentatieformaat)
DOCXs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
DOCXs converteren naar POTM (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestand)
DOCXs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
DOCXs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
DOCXs converteren naar PPS (PowerPoint-diavoorstelling)
DOCXs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
DOCXs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
DOCXs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
DOCXs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
DOCXs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
DOCXs converteren naar ODP (OpenDocument-presentatieformaat)
DOCXs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
DOCXs converteren naar POTM (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestand)
DOCXs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
DOCXs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
DOCXs converteren naar PPS (PowerPoint-diavoorstelling)
DOCXs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
DOCXs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
DOCXs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
DOCXs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
DOCXs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)