Render EXCEL naar DOCX op Android via Java of online-app

Transformeer EXCEL naar DOCX binnen uw Android-applicaties zonder Microsoft® Excel

 

Aspose.Total for Android via Java is een pakket krachtige API’s voor bestandsautomatisering. Door twee van zijn API’s te gebruiken, kunt u de conversiefunctie van EXCEL naar DOCX in uw Android-applicaties integreren. In de eerste stap kunt u EXCEL naar PDF exporteren met Aspose.Cells for Android via Java . Daarna kunt u met Aspose.PDF for Android via Java PDF naar DOCX converteren.

Android API om EXCEL naar DOCX te exporteren

 1. Open het EXCEL-bestand met de klasse Workbook
 2. Converteer EXCEL naar PDF en stel SaveFormat in op AUTO
 3. Laad het geconverteerde PDF-bestand met de klasse Document
 4. Sla het document op in DOCX-formaat met [save]( https://reference.aspose.com/pdf/java/com.aspose.pdf/Document#save-java.lang.String-com.aspose.pdf.SaveOptions -) methode

Conversievereisten

U kunt Aspose.Total for Android eenvoudig via Java rechtstreeks vanuit Maven en installeer Aspose.PDF for Android via Java en [Aspose.Cells for Android via Java]( https://docs.aspose.com/cells /java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via-java-from-maven-repository) in uw toepassingen.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

// load the EXCEL file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.excel");
// save EXCEL as PDF
book.save("pdfOutput.pdf", com.aspose.cells.SaveFormat.AUTO);
// load the PDF file using Document class
Document document = new Document("pdfOutput.pdf");
// save document in DOCX format
document.save("output.docx", com.aspose.pdf.SaveFormat.DocxX);  

Gratis online converter voor EXCEL naar DOCX

Verwijder aangepaste eigenschappen uit EXCEL-bestand in Android Apps

Document Naast documentconversie biedt Aspose.Cells for Android via Java ook tal van andere functies. Vóór het conversieproces kunt u aangepaste eigenschappen van het EXCEL-document verwijderen. Om aangepaste eigenschappen te verwijderen, roept u de methode DocxumentPropertyCollection.remove aan en geeft u de naam van de documenteigenschap die moet worden verwijderd.

// load the EXCEL file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.excel");
Documentve a list of all custom document properties of the Excel fileDocument
DocxumentPropertyCollection customProperties = workbook.getWorksheets().getCustomDocxumentProperties();
// remove a custom document property
customProperties.remove("Publisher"); 

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik EXCEL online naar DOCX converteren?
  Online app voor EXCEL-conversie is hierboven geïntegreerd. Om het conversieproces van EXCEL naar DOCX te starten, is de eerste stap het importeren van uw EXCEL-bestand. Dit kan op twee manieren: u kunt het EXCEL-bestand slepen en neerzetten in de conversietool, of u kunt in het witte gebied van de tool klikken om door uw computer te bladeren en het EXCEL-bestand selecteren dat u wilt converteren. Nadat u het EXCEL-bestand met succes hebt geïmporteerd, moet u op de knop Converteren klikken om het conversieproces te starten.
  Tijdens het conversieproces wordt het EXCEL-bestand omgezet in een DOCX-bestand. De conversietool zal zijn magie doen en wanneer het proces is voltooid, kunt u uw nieuw geconverteerde DOCX-bestand downloaden. Dit betekent dat u gemakkelijk DOCX-uitvoerbestanden kunt krijgen met slechts één klik, zonder ingewikkelde software of technische kennis.
 • Hoe lang duurt het om EXCEL te converteren?
  Een van de belangrijkste kenmerken van deze online EXCEL naar DOCX-converter is de hoge conversiesnelheid. De snelheid van het conversieproces is echter voornamelijk afhankelijk van de grootte van het EXCEL-bestand dat u wilt converteren. Als u met een klein EXCEL-bestand werkt, kunt u verwachten dat het conversieproces in slechts enkele seconden is voltooid.
  Bovendien, als u de conversiecode in een Android App-toepassing hebt geïntegreerd, hangt de snelheid van het conversieproces af van hoe u uw toepassing hebt geoptimaliseerd. Als uw applicatie goed is geoptimaliseerd en is ontworpen om het conversieproces efficiënt af te handelen, zal de conversiesnelheid hoger zijn. Aan de andere kant, als uw applicatie niet is geoptimaliseerd voor dit doel, kan het conversieproces langer duren.
 • Is het veilig om EXCEL naar DOCX te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! De downloadlink van DOCX-bestanden is direct na de conversie beschikbaar. Bij onze EXCEL naar DOCX-converter nemen we uw privacy en veiligheid serieus. We begrijpen dat uw bestanden gevoelige en persoonlijke informatie bevatten, daarom hebben we verschillende maatregelen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat uw bestanden veilig zijn.
  Ten eerste verwijderen we automatisch alle geüploade bestanden na 24 uur. Dit betekent dat zodra het conversieproces is voltooid en u uw geconverteerde bestand heeft gedownload, we het originele EXCEL-bestand en het resulterende DOCX-bestand van onze servers zullen verwijderen. Bovendien zullen de downloadlinks voor uw bestanden na 24 uur niet meer werken, zodat uw bestanden na deze periode voor niemand meer toegankelijk zijn.
  We ondernemen ook stappen om ervoor te zorgen dat uw bestanden worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang. Niemand heeft toegang tot uw bestanden tijdens of na het conversieproces en alle gegevensoverdracht tussen uw computer en onze servers is gecodeerd en veilig.
 • Welke browser moet ik gebruiken om EXCEL te converteren?
  Deze online EXCEL naar DOCX-converter is toegankelijk via elke moderne browser, zoals Google Chrome, Firefox, Opera of Safari. Dit betekent dat je deze tool eenvoudig kunt gebruiken op elk apparaat met een internetverbinding, zonder dat je speciale software of technische kennis nodig hebt.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt en EXCEL-bestanden naar DOCX-bestanden moet converteren, raden we u aan de Aspose.Total EXCEL-conversie-API te gebruiken. Deze API biedt een soepele en efficiënte manier om EXCEL-bestanden naar DOCX-bestanden te converteren binnen uw desktoptoepassing. De Aspose.Total EXCEL-conversie-API is ontworpen om eenvoudig te gebruiken en te integreren in uw applicatie, en biedt een snel en betrouwbaar conversieproces.

Bekijk EXCEL conversieopties met Android

EXCELs converteren naar DOC (Microsoft Word binair formaat)
EXCELs converteren naar POWERPOINT (Presentatie bestanden)
EXCELs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
EXCELs converteren naar WORD (Bestandsindelingen voor tekstverwerking)

Wat is EXCEL bestandsformaat

Microsoft Excel is een veelgebruikte spreadsheetsoftware die bekend staat om zijn veelzijdigheid bij het opslaan en delen van gegevens in verschillende bestandsindelingen. Een van de meest gebruikte bestandsindelingen in Excel zijn XLS, XLSX, CSV, TXT, PDF, ODS en DBF. XLS dient als het standaard bestandsformaat, terwijl XLSX, dat nieuwer en efficiënter is, aan populariteit heeft gewonnen. CSV- en TXT-indelingen, bestaande uit platte tekstgegevens, bieden compatibiliteit met een breed scala aan softwaretoepassingen. PDF-bestanden worden veel gebruikt voor het delen en publiceren van Excel-gegevens vanwege hun vermogen om opmaak en lay-out te behouden. ODS-bestanden zijn open-source en bieden compatibiliteit met verschillende softwaretoepassingen, waardoor ze ideaal zijn voor samenwerkingsprojecten. DBF-bestanden, compatibel met dBASE-software, blijken voordelig te zijn bij het verwerken van grote datasets. Daarnaast zijn er minder vaak gebruikte bestandsindelingen zoals XLT, XLTX, XLTM en XML, die voornamelijk dienen als sjablonen of om gegevensuitwisseling tussen verschillende softwaretoepassingen mogelijk te maken. De keuze van het juiste bestandsformaat hangt af van factoren zoals de beoogde toepassing, compatibiliteit met andere software en de grootte en complexiteit van de beschikbare gegevens. Door rekening te houden met deze aspecten kunnen gebruikers weloverwogen beslissingen nemen om hun Excel-ervaring te optimaliseren.

Wat is DOCX bestandsformaat

DOCX is een bestandsindeling die speciaal door Microsoft is ontwikkeld voor hun tekstverwerkingssoftware, Microsoft Word. Het doel is om een veelzijdig en betrouwbaar formaat te bieden voor het maken en delen van documenten op verschillende platforms en apparaten. DOCX-bestanden worden veel gebruikt in zakelijke, academische en persoonlijke communicatie en bieden tal van voordelen.

Een belangrijk voordeel van het DOCX-formaat is de naadloze integratie met andere Microsoft Office-toepassingen zoals Excel en PowerPoint. Deze integratie stelt gebruikers in staat om moeiteloos tabellen, grafieken en multimedia-inhoud in hun documenten op te nemen, wat hun visuele aantrekkingskracht en algehele effectiviteit verbetert. Bovendien kunnen DOCX-bestanden gemakkelijk worden geconverteerd naar andere veelgebruikte formaten zoals PDF, HTML en RTF, waardoor compatibiliteit en overdraagbaarheid tussen verschillende systemen wordt gegarandeerd.

De flexibiliteit van het DOCX-formaat strekt zich uit tot de ondersteuning van geavanceerde formatteringsopties . Gebruikers kunnen stijlen, thema’s en sjablonen gebruiken om professioneel ogende documenten te maken met consistente branding en opmaak. Dit elimineert de behoefte aan ingewikkelde technische vaardigheden, waardoor gebruikers moeiteloos gepolijste en visueel aantrekkelijke inhoud kunnen produceren.

Een ander belangrijk voordeel van DOCX is de uitgebreide compatibiliteit met een breed scala aan software en apparaten, waaronder populaire besturingssystemen zoals Windows, macOS en Linux. Deze compatibiliteit zorgt ervoor dat documenten naadloos kunnen worden geopend, bewerkt en gedeeld in verschillende omgevingen, wat een efficiënte samenwerking en communicatie bevordert.