Converteer JSON-indeling naar WORD in Android-applicaties

Parseer JSON naar WORD binnen Android-applicaties zonder Microsoft® Word

 

U kunt JSON naar WORD converteren in uw Android-applicaties in een proces van twee stappen. Ten eerste kunt u met behulp van de krachtige API voor spreadsheetverwerking Aspose.Cells for Android via Java JSON naar PDF ontleden. In de tweede stap kunt u PDF naar WORD converteren met behulp van de Word Processing API Aspose.Words for Android via Java . Beide API’s vallen onder de productfamilie Aspose.Total for Android via Java .

Converteer JSON-indeling naar WORD in Android via Java

  1. Maak een nieuw Workbook object en lees geldige JSON-gegevens uit het bestand
  2. Importeer het JSON-bestand naar het werkblad met de klasse JsonUtility en Save als PDF
  3. Laad het PDF-document met behulp van de Document klasse
  4. Sla het document op in WORD-formaat met Save ) methode

Conversievereisten

U kunt Aspose.Total for Android eenvoudig via Java rechtstreeks vanuit Maven en installeer bibliotheken in uw app.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

Stel lay-out in en converteer JSON-indeling naar WORD in Android via Java

Bovendien kunt u met de API lay-outopties instellen voor uw JSON-indeling terwijl u JSON naar WORD parseert met behulp van JsonLayoutOptions . Het stelt je in staat om Array als een tabel te verwerken, nulls te negeren, arraytitel te negeren, objecttitel te negeren, string naar getal of datum te converteren, datum- en getalnotatie in te stellen en titelstijl in te stellen. Met al deze opties kunt u uw gegevens presenteren volgens uw behoeften. Het volgende codefragment laat zien hoe u de lay-outopties instelt.

Converteer JSON-indeling naar WORD met watermerk in Android via Java

Met behulp van de API kunt u JSON ook converteren naar WORD met watermerk. Om een watermerk aan uw WORD-document toe te voegen, kunt u eerst het JSON-bestand naar PDF ontleden en er een watermerk aan toevoegen. Om een watermerk toe te voegen, laadt u het nieuw gemaakte PDF-bestand met de klasse Document , maakt u een instantie van TextWatermarkOptions en stelt u zijn eigenschappen, Bel de methode Watermark.setText en geef de watermerktekst en het object van TextWatermarkOptions door. Nadat u het watermerk hebt toegevoegd, kunt u het document opslaan in WORD.