Converteer MOBI naar XLSB in Android-applicaties of online-app

Exporteer MOBI naar XLSB in Android Apps zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

Door Aspose.Total for Android via Java te gebruiken, kunt u de MOBI-naar-XLSB-conversiefunctie in uw Android-applicaties integreren. Ten eerste kunt u MOBI naar HTML converteren door gebruik te maken van de veelzijdige, mobiumentmanipulatie- en conversie-API Aspose.Words for Android via Java . Daarna kunt u met Aspose.Cells for Java HTML naar XLSB converteren.

Android API om MOBI naar XLSB te converteren

 1. Open het MOBI-bestand met de klasse Mobiument
 2. Converteer MOBI naar HTML met behulp van Save methode:
 3. Laad HTML-mobiument met behulp van Workbook klasse
 4. Sla het mobiument op in XLSB-indeling met Save methode

Conversievereisten

U kunt Aspose.Total for Android eenvoudig via Java rechtstreeks vanuit Maven en installeer [Aspose.Cells for Android via Java]( https://mobis.aspose.com/cells/java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via- java-from-maven-repository) en [Aspose.Words for Android via Java]( https://mobis.aspose.com/words/java/install-aspose-words-for-android-via-java/#install- asposewords-for-android-via-java-from-maven-repository) in uw toepassingen.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

Gratis online converter voor MOBI naar XLSB

Verwijder ongebruikte informatie uit een MOBI-mobiument in Android Apps

Voordat u MOBI naar XLSB converteert, kunt u ongebruikte informatie uit het MOBI-mobiument verwijderen via Aspose.Words for Android via Java . Soms moet u ongebruikte of dubbele informatie verwijderen om de grootte van het uitvoermobiument en de verwerkingstijd te verminderen. Met de klasse CleanupOptions kunt u opties opgeven voor het opschonen van mobiumenten. Om dubbele stijlen of alleen ongebruikte stijlen of lijsten uit het mobiument te verwijderen, kunt u de methode Cleanup gebruiken. U kunt de UnusedStyles en UnusedBuiltinStyles eigenschappen om stijlen te detecteren en te verwijderen die zijn gemarkeerd als “ongebruikt”.

XLSB-bestand opslaan om te streamen in Android Apps

Na het converteren van MOBI naar XLSB, kunt u met Aspose.Cells for Android via Java uw mobiument opslaan om te streamen. Als u bestanden naar een stream moet opslaan, moet u een FileOutputStream-object maken en vervolgens save het bestand naar dat Stream-object door de opslagmethode van Workbook aan te roepen object.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik MOBI online naar XLSB converteren?
  De online app voor MOBI-conversie, die u hierboven kunt vinden, is een handig hulpmiddel om MOBI-bestanden naar XLSB-formaat te converteren. Het proces is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Om aan de slag te gaan, sleept u eenvoudig uw MOBI-bestand naar het witte gebied van de app of klikt u in het gebied om uw document te importeren. Zodra uw bestand is geüpload, klikt u op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten.
  De app verwerkt uw bestand snel en converteert het naar een hoogwaardig XLSB-formaat. Zodra de conversie is voltooid, kunt u uw nieuwe XLSB-bestand met slechts één klik downloaden. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om MOBI-bestanden naar XLSB-indeling te converteren, en het is een uitstekende optie voor iedereen die zijn bestanden snel en gemakkelijk wil converteren zonder extra software te hoeven installeren. Over het algemeen is de MOBI naar XLSB-converter een uitstekende tool die u tijd en moeite kan besparen.
 • Hoe lang duurt het om MOBI te converteren?
  Als u op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om uw MOBI-bestanden naar XLSB-formaat te converteren, dan is deze online converter een geweldige optie. De snelheid van het conversieproces kan echter variëren, afhankelijk van de grootte van uw MOBI-bestand. Als u met een klein bestand werkt, kunt u verwachten dat de conversie slechts enkele seconden duurt.
  Als u de converter binnen een Android App-toepassing gebruikt, hangt de snelheid van het conversieproces af van hoe goed u uw toepassing hebt geoptimaliseerd. Om de beste prestaties uit de converter te halen, moet u ervoor zorgen dat uw applicatie soepel en efficiënt werkt. Dit kan inhouden dat u uw code optimaliseert, de hoeveelheid geheugen die uw toepassing gebruikt vermindert en ervoor zorgt dat uw toepassing op een snelle en betrouwbare server draait.
 • Is het veilig om MOBI naar XLSB te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Als u de online MOBI naar XLSB-converter gebruikt, zult u blij zijn te weten dat de downloadlink voor uw geconverteerde bestanden direct beschikbaar zal zijn nadat het conversieproces is voltooid. En maak je geen zorgen over de beveiliging van je bestanden: de app verwijdert geüploade bestanden na 24 uur en de downloadlinks werken niet meer na deze periode. Dit zorgt ervoor dat niemand toegang heeft tot uw bestanden en u kunt er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn.
  Bovendien is de MOBI naar XLSB-converter volledig gratis te gebruiken, waardoor het een uitstekende optie is voor testdoeleinden. U kunt de converter gebruiken om de resultaten te testen voordat u de code in uw toepassing integreert. Dit kan u helpen bepalen of het conversieproces van MOBI naar XLSB aan uw behoeften voldoet en of u de app in de toekomst wilt blijven gebruiken.
 • Welke browser moet ik gebruiken om MOBI te converteren?
  Als het gaat om het gebruik van de online MOBI naar XLSB-converter, zult u blij zijn te weten dat u elke moderne browser kunt gebruiken om het conversieproces te voltooien. Dit omvat populaire browsers zoals Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Dus welke browser u ook gebruikt, u kunt erop rekenen dat deze converter soepel en efficiënt werkt.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, kunt u overwegen om in plaats daarvan de Aspose.Total MOBI-conversie-API te gebruiken. Deze API is speciaal ontworpen voor het converteren van MOBI-bestanden naar verschillende indelingen, waaronder XLSB. De API is geoptimaliseerd voor desktoptoepassingen en kan snellere en betrouwbaardere prestaties leveren dan de online converter.

Bekijk MOBI conversieopties met Android

MOBIs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
MOBIs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
MOBIs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
MOBIs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
MOBIs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
MOBIs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
MOBIs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
MOBIs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
MOBIs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
MOBIs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
MOBIs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
MOBIs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
MOBIs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)