Converteer POWERPOINT naar XLT in Android Apps

Exporteer POWERPOINT-bestand naar XLT in Android-applicaties zonder Microsoft® Excel of PowerPoint

 

U kunt het POWERPOINT-bestand eenvoudig naar XLT converteren in uw Android-applicaties in een proces van twee stappen via Aspose.Total for Android via Java . In de eerste stap kunt u het POWERPOINT-bestand naar HTML exporteren met Aspose.Slides for Android via Java . Ten tweede, door Aspose.Cells for Android via Java te gebruiken, kunt u HTML naar XLT converteren.

Hoe POWERPOINT naar XLT in Android te converteren

 1. Open het POWERPOINT-bestand met de klasse Presentation
 2. Converteer POWERPOINT naar HTML met behulp van save methode
 3. Laad HTML-document met behulp van Workbook klasse
 4. Sla het document op in XLT-formaat met save

Conversievereisten

Om POWERPOINT naar XLT te converteren, kunt u Aspose.Total for Android eenvoudig rechtstreeks via Java gebruiken vanuit Maven en installeer bibliotheken in uw app.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

Gratis online converter voor POWERPOINT naar XLT

Converteer beveiligde POWERPOINT naar XLT in Android Apps

Met behulp van de API kunt u ook het met een wachtwoord beveiligde document openen. Als uw POWERPOINT-invoerdocument met een wachtwoord is beveiligd, kunt u het niet naar XLT converteren zonder het wachtwoord te gebruiken. Met de API kunt u het versleutelde document openen door het juiste wachtwoord in een LoadOptions-object door te geven. Het volgende codevoorbeeld laat zien hoe u kunt proberen een versleuteld document met een wachtwoord te openen:

Converteer POWERPOINT-bestand naar XLT met watermerk in Android

Tijdens het converteren van een POWERPOINT-bestand naar XLT, kunt u ook een watermerk toevoegen aan uw uitvoer-XLT-bestandsformaat. Om een watermerk toe te voegen, maakt u een nieuwe werkmap om het geconverteerde HTML-bestand te openen. Selecteer werkblad via de index, maak een vorm en gebruik de functie addTextEffect, stel kleuren, transparantie en meer in. Daarna kunt u uw HTML-document opslaan als XLT met Watermark.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik POWERPOINT online naar XLT converteren?
  Online app voor POWERPOINT-conversie is hierboven geïntegreerd. Om de POWERPOINT-bestandsconversie te starten, voegt u eenvoudig het bestand toe door het naar het witte gebied te slepen en neer te zetten of door in het gebied te klikken om het document te importeren. Nadat het bestand is toegevoegd, klikt u op de knop Converteren om het conversieproces te starten. Nadat de conversie van POWERPOINT naar XLT is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand direct downloaden met slechts één klik.
 • Hoe lang duurt het om POWERPOINT te converteren?
  De snelheid van deze online converter hangt grotendeels af van de grootte van het POWERPOINT-bestand dat u wilt converteren. Kleinere bestanden kunnen in slechts enkele seconden naar XLT worden geconverteerd. Bovendien, als u van plan bent om de conversiecode te integreren in een Android App-toepassing, hangt de snelheid af van hoe u uw toepassing hebt geoptimaliseerd voor het conversieproces.
 • Is het veilig om POWERPOINT naar XLT te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Na het conversieproces kunt u de XLT-bestanden direct openen en downloaden via de meegeleverde downloadlink. Het is belangrijk op te merken dat we geüploade bestanden na 24 uur verwijderen en dat de downloadlinks na deze periode inactief worden, waardoor de veiligheid en privacy van uw bestanden wordt gegarandeerd. Ons bestandsconversieproces, inclusief POWERPOINT, is volledig veilig en niemand anders heeft toegang tot uw bestanden. We hebben ook een gratis app geïntegreerd waarmee u de conversieresultaten kunt testen en verifiëren voordat u de code integreert.
 • Welke browser moet ik gebruiken om POWERPOINT te converteren?
  U kunt voor deze online conversie verschillende moderne webbrowsers gebruiken, zoals Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Als u echter een desktoptoepassing bouwt, is de Aspose.Total POWERPOINT-conversie-API een betrouwbare optie die soepel zal werken.

Bekijk POWERPOINT conversieopties met Android

POWERPOINTs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
POWERPOINTs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
POWERPOINTs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
POWERPOINTs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar MARKDOWN (Lichtgewicht opmaaktaal)
POWERPOINTs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
POWERPOINTs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
POWERPOINTs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
POWERPOINTs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
POWERPOINTs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
POWERPOINTs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)