Converteer WORD naar CSV in Android-applicaties of online-app

Exporteer WORD naar CSV in Android Apps zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

Door Aspose.Total for Android via Java te gebruiken, kunt u de WORD-naar-CSV-conversiefunctie in uw Android-applicaties integreren. Ten eerste kunt u WORD naar HTML converteren door gebruik te maken van de veelzijdige, wordumentmanipulatie- en conversie-API Aspose.Words for Android via Java . Daarna kunt u met Aspose.Cells for Java HTML naar CSV converteren.

Android API om WORD naar CSV te converteren

 1. Open het WORD-bestand met de klasse Wordument
 2. Converteer WORD naar HTML met behulp van Save methode:
 3. Laad HTML-wordument met behulp van Workbook klasse
 4. Sla het wordument op in CSV-indeling met Save methode

Conversievereisten

U kunt Aspose.Total for Android eenvoudig via Java rechtstreeks vanuit Maven en installeer [Aspose.Cells for Android via Java]( https://words.aspose.com/cells/java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via- java-from-maven-repository) en [Aspose.Words for Android via Java]( https://words.aspose.com/words/java/install-aspose-words-for-android-via-java/#install- asposewords-for-android-via-java-from-maven-repository) in uw toepassingen.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

Gratis online converter voor WORD naar CSV

Verwijder ongebruikte informatie uit een WORD-wordument in Android Apps

Voordat u WORD naar CSV converteert, kunt u ongebruikte informatie uit het WORD-wordument verwijderen via Aspose.Words for Android via Java . Soms moet u ongebruikte of dubbele informatie verwijderen om de grootte van het uitvoerwordument en de verwerkingstijd te verminderen. Met de klasse CleanupOptions kunt u opties opgeven voor het opschonen van wordumenten. Om dubbele stijlen of alleen ongebruikte stijlen of lijsten uit het wordument te verwijderen, kunt u de methode Cleanup gebruiken. U kunt de UnusedStyles en UnusedBuiltinStyles eigenschappen om stijlen te detecteren en te verwijderen die zijn gemarkeerd als “ongebruikt”.

CSV-bestand opslaan om te streamen in Android Apps

Na het converteren van WORD naar CSV, kunt u met Aspose.Cells for Android via Java uw wordument opslaan om te streamen. Als u bestanden naar een stream moet opslaan, moet u een FileOutputStream-object maken en vervolgens save het bestand naar dat Stream-object door de opslagmethode van Workbook aan te roepen object.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik WORD online naar CSV converteren?
  De online app voor WORD-conversie, die u hierboven kunt vinden, is een handig hulpmiddel om WORD-bestanden naar CSV-formaat te converteren. Het proces is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Om aan de slag te gaan, sleept u eenvoudig uw WORD-bestand naar het witte gebied van de app of klikt u in het gebied om uw document te importeren. Zodra uw bestand is geüpload, klikt u op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten.
  De app verwerkt uw bestand snel en converteert het naar een hoogwaardig CSV-formaat. Zodra de conversie is voltooid, kunt u uw nieuwe CSV-bestand met slechts één klik downloaden. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om WORD-bestanden naar CSV-indeling te converteren, en het is een uitstekende optie voor iedereen die zijn bestanden snel en gemakkelijk wil converteren zonder extra software te hoeven installeren. Over het algemeen is de WORD naar CSV-converter een uitstekende tool die u tijd en moeite kan besparen.
 • Hoe lang duurt het om WORD te converteren?
  Als u op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om uw WORD-bestanden naar CSV-formaat te converteren, dan is deze online converter een geweldige optie. De snelheid van het conversieproces kan echter variëren, afhankelijk van de grootte van uw WORD-bestand. Als u met een klein bestand werkt, kunt u verwachten dat de conversie slechts enkele seconden duurt.
  Als u de converter binnen een Android App-toepassing gebruikt, hangt de snelheid van het conversieproces af van hoe goed u uw toepassing hebt geoptimaliseerd. Om de beste prestaties uit de converter te halen, moet u ervoor zorgen dat uw applicatie soepel en efficiënt werkt. Dit kan inhouden dat u uw code optimaliseert, de hoeveelheid geheugen die uw toepassing gebruikt vermindert en ervoor zorgt dat uw toepassing op een snelle en betrouwbare server draait.
 • Is het veilig om WORD naar CSV te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Als u de online WORD naar CSV-converter gebruikt, zult u blij zijn te weten dat de downloadlink voor uw geconverteerde bestanden direct beschikbaar zal zijn nadat het conversieproces is voltooid. En maak je geen zorgen over de beveiliging van je bestanden: de app verwijdert geüploade bestanden na 24 uur en de downloadlinks werken niet meer na deze periode. Dit zorgt ervoor dat niemand toegang heeft tot uw bestanden en u kunt er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn.
  Bovendien is de WORD naar CSV-converter volledig gratis te gebruiken, waardoor het een uitstekende optie is voor testdoeleinden. U kunt de converter gebruiken om de resultaten te testen voordat u de code in uw toepassing integreert. Dit kan u helpen bepalen of het conversieproces van WORD naar CSV aan uw behoeften voldoet en of u de app in de toekomst wilt blijven gebruiken.
 • Welke browser moet ik gebruiken om WORD te converteren?
  Als het gaat om het gebruik van de online WORD naar CSV-converter, zult u blij zijn te weten dat u elke moderne browser kunt gebruiken om het conversieproces te voltooien. Dit omvat populaire browsers zoals Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Dus welke browser u ook gebruikt, u kunt erop rekenen dat deze converter soepel en efficiënt werkt.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, kunt u overwegen om in plaats daarvan de Aspose.Total WORD-conversie-API te gebruiken. Deze API is speciaal ontworpen voor het converteren van WORD-bestanden naar verschillende indelingen, waaronder CSV. De API is geoptimaliseerd voor desktoptoepassingen en kan snellere en betrouwbaardere prestaties leveren dan de online converter.

Bekijk WORD conversieopties met Android

WORDs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
WORDs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
WORDs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
WORDs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
WORDs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
WORDs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
WORDs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
WORDs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
WORDs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
WORDs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
WORDs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
WORDs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
WORDs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)
WORDs converteren naar JSON (JavaScript-objectnotatiebestand)