Render XLT naar DOC op Android via Java of online-app

Transformeer XLT naar DOC binnen uw Android-applicaties zonder Microsoft® Excel

 

Aspose.Total for Android via Java is een pakket krachtige API’s voor bestandsautomatisering. Door twee van zijn API’s te gebruiken, kunt u de conversiefunctie van XLT naar DOC in uw Android-applicaties integreren. In de eerste stap kunt u XLT naar PDF exporteren met Aspose.Cells for Android via Java . Daarna kunt u met Aspose.PDF for Android via Java PDF naar DOC converteren.

Android API om XLT naar DOC te exporteren

 1. Open het XLT-bestand met de klasse Workbook
 2. Converteer XLT naar PDF en stel SaveFormat in op AUTO
 3. Laad het geconverteerde PDF-bestand met de klasse Document
 4. Sla het document op in DOC-formaat met save methode

Conversievereisten

U kunt Aspose.Total for Android eenvoudig via Java rechtstreeks vanuit Maven en installeer Aspose.PDF for Android via Java en Aspose.Cells for Android via Java in uw toepassingen.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

// load the XLT file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.xlt");
// save XLT as PDF
book.save("pdfOutput.pdf", com.aspose.cells.SaveFormat.AUTO);
// load the PDF file using Document class
Document document = new Document("pdfOutput.pdf");
// save document in DOC format
document.save("output.doc", com.aspose.pdf.SaveFormat.Doc);  

Gratis online converter voor XLT naar DOC

Verwijder aangepaste eigenschappen uit XLT-bestand in Android Apps

Naast documentconversie biedt Aspose.Cells for Android via Java ook tal van andere functies. Vóór het conversieproces kunt u aangepaste eigenschappen van het XLT-document verwijderen. Om aangepaste eigenschappen te verwijderen, roept u de methode DocumentPropertyCollection.remove aan en geeft u de naam van de documenteigenschap die moet worden verwijderd.

// load the XLT file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.xlt");
// retrieve a list of all custom document properties of the Excel file
DocumentPropertyCollection customProperties = workbook.getWorksheets().getCustomDocumentProperties();
// remove a custom document property
customProperties.remove("Publisher"); 

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik XLT online naar DOC converteren?
  Online app voor XLT-conversie is hierboven geïntegreerd. Om het conversieproces van XLT naar DOC te starten, is de eerste stap het importeren van uw XLT-bestand. Dit kan op twee manieren: u kunt het XLT-bestand slepen en neerzetten in de conversietool, of u kunt in het witte gebied van de tool klikken om door uw computer te bladeren en het XLT-bestand selecteren dat u wilt converteren. Nadat u het XLT-bestand met succes hebt geïmporteerd, moet u op de knop Converteren klikken om het conversieproces te starten.
  Tijdens het conversieproces wordt het XLT-bestand omgezet in een DOC-bestand. De conversietool zal zijn magie doen en wanneer het proces is voltooid, kunt u uw nieuw geconverteerde DOC-bestand downloaden. Dit betekent dat u gemakkelijk DOC-uitvoerbestanden kunt krijgen met slechts één klik, zonder ingewikkelde software of technische kennis.
 • Hoe lang duurt het om XLT te converteren?
  Een van de belangrijkste kenmerken van deze online XLT naar DOC-converter is de hoge conversiesnelheid. De snelheid van het conversieproces is echter voornamelijk afhankelijk van de grootte van het XLT-bestand dat u wilt converteren. Als u met een klein XLT-bestand werkt, kunt u verwachten dat het conversieproces in slechts enkele seconden is voltooid.
  Bovendien, als u de conversiecode in een Android App-toepassing hebt geïntegreerd, hangt de snelheid van het conversieproces af van hoe u uw toepassing hebt geoptimaliseerd. Als uw applicatie goed is geoptimaliseerd en is ontworpen om het conversieproces efficiënt af te handelen, zal de conversiesnelheid hoger zijn. Aan de andere kant, als uw applicatie niet is geoptimaliseerd voor dit doel, kan het conversieproces langer duren.
 • Is het veilig om XLT naar DOC te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! De downloadlink van DOC-bestanden is direct na de conversie beschikbaar. Bij onze XLT naar DOC-converter nemen we uw privacy en veiligheid serieus. We begrijpen dat uw bestanden gevoelige en persoonlijke informatie bevatten, daarom hebben we verschillende maatregelen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat uw bestanden veilig zijn.
  Ten eerste verwijderen we automatisch alle geüploade bestanden na 24 uur. Dit betekent dat zodra het conversieproces is voltooid en u uw geconverteerde bestand heeft gedownload, we het originele XLT-bestand en het resulterende DOC-bestand van onze servers zullen verwijderen. Bovendien zullen de downloadlinks voor uw bestanden na 24 uur niet meer werken, zodat uw bestanden na deze periode voor niemand meer toegankelijk zijn.
  We ondernemen ook stappen om ervoor te zorgen dat uw bestanden worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang. Niemand heeft toegang tot uw bestanden tijdens of na het conversieproces en alle gegevensoverdracht tussen uw computer en onze servers is gecodeerd en veilig.
 • Welke browser moet ik gebruiken om XLT te converteren?
  Deze online XLT naar DOC-converter is toegankelijk via elke moderne browser, zoals Google Chrome, Firefox, Opera of Safari. Dit betekent dat je deze tool eenvoudig kunt gebruiken op elk apparaat met een internetverbinding, zonder dat je speciale software of technische kennis nodig hebt.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt en XLT-bestanden naar DOC-bestanden moet converteren, raden we u aan de Aspose.Total XLT-conversie-API te gebruiken. Deze API biedt een soepele en efficiënte manier om XLT-bestanden naar DOC-bestanden te converteren binnen uw desktoptoepassing. De Aspose.Total XLT-conversie-API is ontworpen om eenvoudig te gebruiken en te integreren in uw applicatie, en biedt een snel en betrouwbaar conversieproces.

Bekijk XLT conversieopties met Android

XLTs converteren naar DOCX (Office 2007+ Word-document)
XLTs converteren naar POWERPOINT (Presentatie bestanden)
XLTs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
XLTs converteren naar WORD (Bestandsindelingen voor tekstverwerking)