Documentconversie met C++

Converteer Microsoft® Office Word, Excel, PowerPoint, PDF, afbeeldingen en verschillende andere formaten met behulp van de C++-bibliotheek.

 

Total C++ Library lost het probleem van documentconversie op en ontwikkelaars kunnen de oplossing voor documentbeheer en -manipulatie eenvoudig automatiseren door API te integreren in nieuw ontwikkelde applicaties of in bestaande applicaties. C++-programmeurs kunnen functionaliteiten toevoegen, zoals het maken, bewerken of converteren van documenten in verschillende formaten binnen hun oplossing zonder afhankelijk te zijn van software. Weinig generieke gevallen zoals txt naar PDF, SVG naar PNG, XLSX naar CSV, JSON naar CSV, Word naar PDF, HTML naar PDF, kan men gemakkelijk converteren. Bovendien zijn er weinig gevallen die API hieronder vermeldt en weinig links gegeven voor de relevante conversiegevallen.

Converteer Microsoft Word naar Excel

Total C++ API ondersteunt Microsoft Word DOC/DOCX naar Excel conversie. Proces is, Laad Word DOC / DOCX-bestand met behulp van Document klassereferentie en roep Save lidfunctie om eerst naar HTML te converteren. Laad vervolgens het HTML-document met behulp van IWorkbook class reference en roep Save lidfunctie om het document in Excel-indeling op te slaan.

C++ - Word naar Excel conversie
 

PDF naar Word-conversie

De C++-conversiebibliotheek ondersteunt ook de conversie van PDF naar DOC, DOCX en andere formaten. Gezien het geval van het renderen van PDF naar RTF, is het een proces in twee stappen: converteer eerst PDF naar Word DOC/DOCX-formaat en render dat vervolgens naar RTF. Inbegrepen stappen hiervoor, het laden van een PDF-bestand met behulp van Document klasseverwijzing en het aanroepen van Opslaan lidfunctie om PDF naar Word te converteren. Laad nu opnieuw Word DOC / DOCX-bestand met behulp van Document klasseverwijzing van Aspose.Words API en sla het op in RTF-indeling met Opslaan lidfunctie.

C++ - PDF naar Word-conversie
 

Converteer JSON naar Word

Voor JSON-conversie ondersteunt C++ API verschillende combinaties zoals JSON naar Word, Json naar PowerPoint, Word naar JSON enz. Gezien het geval van Word-conversie, is Proces: lees geldige JSON-gegevens uit het bestand met behulp van een nieuw IWorkbook object en roep vervolgens Opslaan methode om JSON op te slaan als PDF-bestand. Dus laad nu het opgeslagen bestand met behulp van Document class en sla het op in Word-documentformaat met Save methode.

C++ - JSON naar Word-conversie