C++ API om DOC naar CSV te converteren of online-app

Exporteer DOC naar CSV via C++ zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

U kunt de DOC-naar-CSV-conversiefunctie eenvoudig in uw C++-toepassingen opnemen. Door gebruik te maken van de veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke API voor documentmanipulatie en conversie Aspose.Words for C++ , kunt u DOC naar HTML exporteren. Daarna kunt u met Aspose.Cells for C++ HTML naar CSV converteren. Beide API’s vallen onder het pakket Aspose.Total for C++ .

C++ API om DOC naar CSV te converteren of online-app

 1. Open DOC-bestand met behulp van Document klasseverwijzing
 2. Converteer DOC naar HTML met behulp van Save lidfunctie
 3. Laad HTML-document met behulp van IWorkbook klasseverwijzing
 4. Sla het document op in CSV-indeling met behulp van Save lidfunctie

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total.Cpp of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.Cpp.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Toegang tot DOC-documenteigenschappen via C++

Aspose.Words for C++ geeft u ook toegang tot documenteigenschappen van het DOC-bestand en laat u een weloverwogen beslissing nemen vóór het conversieproces. Voor toegang tot documenteigenschappen kunt u BuiltInDocumentProperties gebruiken om ingebouwde eigenschappen en [CustomDocumentProperties](https:// reference.aspose.com/words/cpp/class/aspose.words.properties.custom_document_properties) om aangepaste eigenschappen te verkrijgen. Het volgende codevoorbeeld laat zien hoe u alle ingebouwde en aangepaste eigenschappen in een document kunt opsommen.

CSV-bestand opslaan om te streamen via C++

Na het converteren van DOC naar CSV, kunt u met Aspose.Cells for C++ uw document opslaan om te streamen. Om bestanden in een stream op te slaan, maakt u een MemoryStream- of FileStream-object en slaat u het bestand op in dat stream-object door IWorkbook aan te roepen. object’s Save methode. Specificeer het gewenste bestandsformaat met behulp van de SaveFormat opsomming bij het aanroepen van de Save methode.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik DOC online naar CSV converteren?
  Volg deze eenvoudige stappen om de bovenstaande DOC naar CSV-converter te gebruiken. Voeg eerst uw DOC-bestand toe aan de converter door het bestand naar het witte gebied te slepen en neer te zetten of door in het gebied te klikken om het document te importeren. Klik vervolgens op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten.
  Zodra de DOC naar CSV-conversie is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand direct downloaden met slechts één klik. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om uw DOC-bestanden naar CSV-formaat te converteren, en u kunt het allemaal doen zonder dat u extra software of plug-ins hoeft te installeren.
 • Hoe lang duurt het om DOC te converteren?
  Als het gaat om het gebruik van de DOC naar CSV-converter, hangt de snelheid van het conversieproces grotendeels af van de grootte van uw DOC-bestand. Voor kleinere bestanden kan de conversie in slechts enkele seconden worden voltooid, wat het ongelooflijk snel en efficiënt maakt. Het kan echter iets langer duren om grotere bestanden te converteren.
  Als u van plan bent de conversiecode van DOC naar CSV in uw C++-toepassing te integreren, hangt de snelheid en efficiëntie van het conversieproces ook af van hoe goed u uw toepassing hebt geoptimaliseerd. Door ervoor te zorgen dat uw applicatie is geoptimaliseerd voor het conversieproces, kunt u ervoor zorgen dat uw DOC-bestanden snel en nauwkeurig worden geconverteerd naar CSV-indeling.
 • Is het veilig om DOC naar CSV te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Wanneer u de DOC naar CSV-converter gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn. Nadat de conversie is voltooid, krijgt u een downloadlink voor uw nieuwe CSV-bestand. Deze link is direct beschikbaar en kan worden gebruikt om het bestand naar uw apparaat te downloaden.
  Om de veiligheid en privacy van uw bestanden te waarborgen, verwijderen we alle geüploade bestanden automatisch na 24 uur. Dit betekent dat niemand anders toegang heeft tot uw bestanden zodra het conversieproces is voltooid. Bovendien is de DOC naar CSV-converter ontworpen om veilig te zijn, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw bestanden met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.
 • Welke browser moet ik gebruiken om DOC te converteren?
  De DOC naar CSV-converter is een online tool die toegankelijk is via elke moderne webbrowser, waaronder Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig in gebruik, omdat je de converter gewoon in je browser kunt openen en meteen kunt beginnen met het converteren van je DOC-bestanden naar CSV-indeling.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt en een robuustere oplossing voor DOC-conversie nodig heeft, kunt u overwegen om de Aspose.Total DOC-conversie-API te gebruiken. Deze krachtige API is speciaal ontworpen voor ontwikkelaars en biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden voor het werken met DOC-bestanden, inclusief conversie naar CSV-indeling.

Bekijk DOC conversieopties met C++

DOCs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
DOCs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
DOCs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
DOCs converteren naar JSON (JavaScript-objectnotatiebestand)
DOCs converteren naar ODP (OpenDocument-presentatieformaat)
DOCs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
DOCs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
DOCs converteren naar POTM (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestand)
DOCs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
DOCs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
DOCs converteren naar PPS (PowerPoint-diavoorstelling)
DOCs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
DOCs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
DOCs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
DOCs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
DOCs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
DOCs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
DOCs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
DOCs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
DOCs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
DOCs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
DOCs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)