C++ API om DOC naar XLTM te converteren of online-app

Exporteer DOC naar XLTM via C++ zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

U kunt de DOC-naar-XLTM-conversiefunctie eenvoudig in uw C++-toepassingen opnemen. Door gebruik te maken van de veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke API voor documentmanipulatie en conversie Aspose.Words for C++ , kunt u DOC naar HTML exporteren. Daarna kunt u met Aspose.Cells for C++ HTML naar XLTM converteren. Beide API’s vallen onder het pakket Aspose.Total for C++ .

C++ API om DOC naar XLTM te converteren of online-app

 1. Open DOC-bestand met behulp van Document klasseverwijzing
 2. Converteer DOC naar HTML met behulp van Save lidfunctie
 3. Laad HTML-document met behulp van IWorkbook klasseverwijzing
 4. Sla het document op in XLTM-indeling met behulp van Save lidfunctie

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total.Cpp of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.Cpp.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Toegang tot DOC-documenteigenschappen via C++

Aspose.Words for C++ geeft u ook toegang tot documenteigenschappen van het DOC-bestand en laat u een weloverwogen beslissing nemen vóór het conversieproces. Voor toegang tot documenteigenschappen kunt u BuiltInDocumentProperties gebruiken om ingebouwde eigenschappen en [CustomDocumentProperties](https:// reference.aspose.com/words/cpp/class/aspose.words.properties.custom_document_properties) om aangepaste eigenschappen te verkrijgen. Het volgende codevoorbeeld laat zien hoe u alle ingebouwde en aangepaste eigenschappen in een document kunt opsommen.

XLTM-bestand opslaan om te streamen via C++

Na het converteren van DOC naar XLTM, kunt u met Aspose.Cells for C++ uw document opslaan om te streamen. Om bestanden in een stream op te slaan, maakt u een MemoryStream- of FileStream-object en slaat u het bestand op in dat stream-object door IWorkbook aan te roepen. object’s Save methode. Specificeer het gewenste bestandsformaat met behulp van de SaveFormat opsomming bij het aanroepen van de Save methode.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik DOC online naar XLTM converteren?
  Volg deze eenvoudige stappen om de bovenstaande DOC naar XLTM-converter te gebruiken. Voeg eerst uw DOC-bestand toe aan de converter door het bestand naar het witte gebied te slepen en neer te zetten of door in het gebied te klikken om het document te importeren. Klik vervolgens op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten.
  Zodra de DOC naar XLTM-conversie is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand direct downloaden met slechts één klik. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om uw DOC-bestanden naar XLTM-formaat te converteren, en u kunt het allemaal doen zonder dat u extra software of plug-ins hoeft te installeren.
 • Hoe lang duurt het om DOC te converteren?
  Als het gaat om het gebruik van de DOC naar XLTM-converter, hangt de snelheid van het conversieproces grotendeels af van de grootte van uw DOC-bestand. Voor kleinere bestanden kan de conversie in slechts enkele seconden worden voltooid, wat het ongelooflijk snel en efficiënt maakt. Het kan echter iets langer duren om grotere bestanden te converteren.
  Als u van plan bent de conversiecode van DOC naar XLTM in uw C++-toepassing te integreren, hangt de snelheid en efficiëntie van het conversieproces ook af van hoe goed u uw toepassing hebt geoptimaliseerd. Door ervoor te zorgen dat uw applicatie is geoptimaliseerd voor het conversieproces, kunt u ervoor zorgen dat uw DOC-bestanden snel en nauwkeurig worden geconverteerd naar XLTM-indeling.
 • Is het veilig om DOC naar XLTM te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Wanneer u de DOC naar XLTM-converter gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn. Nadat de conversie is voltooid, krijgt u een downloadlink voor uw nieuwe XLTM-bestand. Deze link is direct beschikbaar en kan worden gebruikt om het bestand naar uw apparaat te downloaden.
  Om de veiligheid en privacy van uw bestanden te waarborgen, verwijderen we alle geüploade bestanden automatisch na 24 uur. Dit betekent dat niemand anders toegang heeft tot uw bestanden zodra het conversieproces is voltooid. Bovendien is de DOC naar XLTM-converter ontworpen om veilig te zijn, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw bestanden met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.
 • Welke browser moet ik gebruiken om DOC te converteren?
  De DOC naar XLTM-converter is een online tool die toegankelijk is via elke moderne webbrowser, waaronder Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig in gebruik, omdat je de converter gewoon in je browser kunt openen en meteen kunt beginnen met het converteren van je DOC-bestanden naar XLTM-indeling.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt en een robuustere oplossing voor DOC-conversie nodig heeft, kunt u overwegen om de Aspose.Total DOC-conversie-API te gebruiken. Deze krachtige API is speciaal ontworpen voor ontwikkelaars en biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden voor het werken met DOC-bestanden, inclusief conversie naar XLTM-indeling.

Bekijk DOC conversieopties met C++

DOCs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
DOCs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
DOCs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
DOCs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
DOCs converteren naar JSON (JavaScript-objectnotatiebestand)
DOCs converteren naar ODP (OpenDocument-presentatieformaat)
DOCs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
DOCs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
DOCs converteren naar POTM (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestand)
DOCs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
DOCs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
DOCs converteren naar PPS (PowerPoint-diavoorstelling)
DOCs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
DOCs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
DOCs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
DOCs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
DOCs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
DOCs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
DOCs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
DOCs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
DOCs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
DOCs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)

Wat is DOC bestandsformaat

De Microsoft Word Binary File Format (DOC) is een bedrijfseigen documentbestandsindeling die wordt gebruikt door Microsoft Office Word. Het vertegenwoordigt een documentstructuur die onafhankelijk is van een specifieke computerarchitectuur of besturingssysteem. Het DOC-formaat dient als een containerbestand en gebruikt een binair formaat om verschillende soorten gegevens op te slaan, waaronder opgemaakte tekst, afbeeldingen, grafieken en meer. De binaire aard van het DOC-formaat maakt het niet leesbaar voor mensen, maar er bestaan verschillende programma’s, zoals Microsoft Word en LibreOffice, die zowel kunnen lezen van als schrijven naar DOC-bestanden.

Het DOC-formaat was aanvankelijk geïntroduceerd in Word voor Windows 2.0 in 1987. Het heeft sindsdien verschillende herzieningen ondergaan, met als meest recente iteratie het Office Open XML-formaat geïntroduceerd in Office 2007. Een van de belangrijkste voordelen van het DOC-formaat ligt in de compatibiliteit met Microsoft Word , een van de meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma’s ter wereld. Door deze compatibiliteit kunnen gebruikers documenten maken en wijzigen met behulp van Microsoft Word en deze gemakkelijk delen met anderen die de applicatie ook gebruiken. Bovendien hebben veel andere tekstverwerkingsprogramma’s de mogelijkheid om te lezen van en te schrijven naar het DOC-formaat, waardoor het een veelzijdige keuze is voor het delen van documenten.

De wijdverbreide acceptatie van het DOC-formaat komt voort uit de integratie met Microsoft Word , waarmee gebruikers een robuuste en functierijke omgeving krijgen voor het maken en beheren van documenten. De flexibiliteit van het formaat gaat verder dan Microsoft Word, waardoor gebruikers met DOC-bestanden kunnen werken met behulp van alternatieve tekstverwerkingssoftware. Deze veelzijdigheid zorgt voor naadloze documentsamenwerking en uitwisselbaarheid tussen gebruikers, ongeacht de gekozen tekstverwerkingstoepassing.

Wat is XLTM bestandsformaat

De XLTM-bestandsindeling, ook wel een Excel Macro-Enabled Template-bestand genoemd, is een bestandsindeling die in Microsoft Office Excel wordt gebruikt om spreadsheetsjablonen op te slaan die macro’s bevatten. Deze bestandsindeling, geïntroduceerd in Excel 2007, is gebaseerd op de Microsoft Excel Open XML Format Spreadsheet.

XLTM-bestanden dienen als een handige manier om macro’s die zijn geschreven in Visual Basic for Applications (VBA) op te slaan in een spreadsheet. Macro’s zijn instructiesets die taken in Excel automatiseren. Net als bij het XLSM-bestandsformaat kunnen XLTM-bestanden macro’s opslaan; ze hebben echter een extra functie: de mogelijkheid om te worden gebruikt als sjablonen voor andere Excel-bestanden.

Wanneer een XLTM-sjabloon wordt gebruikt om een nieuwe werkmap te maken, worden de macro’s van de sjabloon naar het nieuwe bestand gekopieerd. Hierdoor kunnen gebruikers de macro’s uitvoeren binnen de nieuw gemaakte werkmap. Deze functie is vooral handig voor het maken van herbruikbare sjablonen. Er kan bijvoorbeeld een sjabloon worden ontworpen met macro’s die een maandelijks rapport genereren. Door elke maand de XLTM-sjabloon te gebruiken, wordt er een nieuwe werkmap gemaakt waarbij de macro’s automatisch het rapport genereren op basis van de gegevens in de werkmap.

XLTM-bestanden zijn ook waardevol voor het delen van macro’s met anderen. Een gebruiker kan een sjabloon met macro’s maken, zoals een sjabloon voor het genereren van rapporten, en deze vervolgens via e-mail naar een andere gebruiker sturen. De ontvanger kan de sjabloon in Excel openen en de macro’s gebruiken om het gewenste rapport te genereren.