C++ API om MOBI naar SXC te converteren

Exporteer MOBI naar SXC via C++ zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

U kunt de MOBI-naar-SXC-conversiefunctie eenvoudig in uw C++-toepassingen opnemen. Door gebruik te maken van de veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke API voor mobiumentmanipulatie en conversie Aspose.Words for C++ , kunt u MOBI naar HTML exporteren. Daarna kunt u met Aspose.Cells for C++ HTML naar SXC converteren. Beide API’s vallen onder het pakket Aspose.Total for C++ .

C++ API om MOBI naar SXC te converteren

  1. Open MOBI-bestand met behulp van Mobiument klasseverwijzing
  2. Converteer MOBI naar HTML met behulp van Save lidfunctie
  3. Laad HTML-mobiument met behulp van IWorkbook klasseverwijzing
  4. Sla het mobiument op in SXC-indeling met behulp van Save lidfunctie

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total.Cpp of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.Cpp.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Toegang tot MOBI-mobiumenteigenschappen via C++

Aspose.Words for C++ geeft u ook toegang tot mobiumenteigenschappen van het MOBI-bestand en laat u een weloverwogen beslissing nemen vóór het conversieproces. Voor toegang tot mobiumenteigenschappen kunt u BuiltInMobiumentProperties gebruiken om ingebouwde eigenschappen en [CustomMobiumentProperties](https:// reference.aspose.com/words/cpp/class/aspose.words.properties.custom_mobiument_properties) om aangepaste eigenschappen te verkrijgen. Het volgende codevoorbeeld laat zien hoe u alle ingebouwde en aangepaste eigenschappen in een mobiument kunt opsommen.

SXC-bestand opslaan om te streamen via C++

Na het converteren van MOBI naar SXC, kunt u met Aspose.Cells for C++ uw mobiument opslaan om te streamen. Om bestanden in een stream op te slaan, maakt u een MemoryStream- of FileStream-object en slaat u het bestand op in dat stream-object door IWorkbook aan te roepen. object’s Save methode. Specificeer het gewenste bestandsformaat met behulp van de SaveFormat opsomming bij het aanroepen van de Save methode.