C++ API om MOBI naar XLSM te converteren of online-app

Exporteer MOBI naar XLSM via C++ zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

U kunt de MOBI-naar-XLSM-conversiefunctie eenvoudig in uw C++-toepassingen opnemen. Door gebruik te maken van de veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke API voor mobiumentmanipulatie en conversie Aspose.Words for C++ , kunt u MOBI naar HTML exporteren. Daarna kunt u met Aspose.Cells for C++ HTML naar XLSM converteren. Beide API’s vallen onder het pakket Aspose.Total for C++ .

C++ API om MOBI naar XLSM te converteren of online-app

 1. Open MOBI-bestand met behulp van Mobiument klasseverwijzing
 2. Converteer MOBI naar HTML met behulp van Save lidfunctie
 3. Laad HTML-mobiument met behulp van IWorkbook klasseverwijzing
 4. Sla het mobiument op in XLSM-indeling met behulp van Save lidfunctie

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total.Cpp of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.Cpp.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Toegang tot MOBI-mobiumenteigenschappen via C++

Aspose.Words for C++ geeft u ook toegang tot mobiumenteigenschappen van het MOBI-bestand en laat u een weloverwogen beslissing nemen vóór het conversieproces. Voor toegang tot mobiumenteigenschappen kunt u BuiltInMobiumentProperties gebruiken om ingebouwde eigenschappen en [CustomMobiumentProperties](https:// reference.aspose.com/words/cpp/class/aspose.words.properties.custom_mobiument_properties) om aangepaste eigenschappen te verkrijgen. Het volgende codevoorbeeld laat zien hoe u alle ingebouwde en aangepaste eigenschappen in een mobiument kunt opsommen.

XLSM-bestand opslaan om te streamen via C++

Na het converteren van MOBI naar XLSM, kunt u met Aspose.Cells for C++ uw mobiument opslaan om te streamen. Om bestanden in een stream op te slaan, maakt u een MemoryStream- of FileStream-object en slaat u het bestand op in dat stream-object door IWorkbook aan te roepen. object’s Save methode. Specificeer het gewenste bestandsformaat met behulp van de SaveFormat opsomming bij het aanroepen van de Save methode.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik MOBI online naar XLSM converteren?
  Volg deze eenvoudige stappen om de bovenstaande MOBI naar XLSM-converter te gebruiken. Voeg eerst uw MOBI-bestand toe aan de converter door het bestand naar het witte gebied te slepen en neer te zetten of door in het gebied te klikken om het document te importeren. Klik vervolgens op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten.
  Zodra de MOBI naar XLSM-conversie is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand direct downloaden met slechts één klik. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om uw MOBI-bestanden naar XLSM-formaat te converteren, en u kunt het allemaal doen zonder dat u extra software of plug-ins hoeft te installeren.
 • Hoe lang duurt het om MOBI te converteren?
  Als het gaat om het gebruik van de MOBI naar XLSM-converter, hangt de snelheid van het conversieproces grotendeels af van de grootte van uw MOBI-bestand. Voor kleinere bestanden kan de conversie in slechts enkele seconden worden voltooid, wat het ongelooflijk snel en efficiënt maakt. Het kan echter iets langer duren om grotere bestanden te converteren.
  Als u van plan bent de conversiecode van MOBI naar XLSM in uw C++-toepassing te integreren, hangt de snelheid en efficiëntie van het conversieproces ook af van hoe goed u uw toepassing hebt geoptimaliseerd. Door ervoor te zorgen dat uw applicatie is geoptimaliseerd voor het conversieproces, kunt u ervoor zorgen dat uw MOBI-bestanden snel en nauwkeurig worden geconverteerd naar XLSM-indeling.
 • Is het veilig om MOBI naar XLSM te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Wanneer u de MOBI naar XLSM-converter gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn. Nadat de conversie is voltooid, krijgt u een downloadlink voor uw nieuwe XLSM-bestand. Deze link is direct beschikbaar en kan worden gebruikt om het bestand naar uw apparaat te downloaden.
  Om de veiligheid en privacy van uw bestanden te waarborgen, verwijderen we alle geüploade bestanden automatisch na 24 uur. Dit betekent dat niemand anders toegang heeft tot uw bestanden zodra het conversieproces is voltooid. Bovendien is de MOBI naar XLSM-converter ontworpen om veilig te zijn, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw bestanden met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.
 • Welke browser moet ik gebruiken om MOBI te converteren?
  De MOBI naar XLSM-converter is een online tool die toegankelijk is via elke moderne webbrowser, waaronder Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig in gebruik, omdat je de converter gewoon in je browser kunt openen en meteen kunt beginnen met het converteren van je MOBI-bestanden naar XLSM-indeling.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt en een robuustere oplossing voor MOBI-conversie nodig heeft, kunt u overwegen om de Aspose.Total MOBI-conversie-API te gebruiken. Deze krachtige API is speciaal ontworpen voor ontwikkelaars en biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden voor het werken met MOBI-bestanden, inclusief conversie naar XLSM-indeling.

Bekijk MOBI conversieopties met C++

MOBIs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
MOBIs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
MOBIs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
MOBIs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
MOBIs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
MOBIs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
MOBIs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
MOBIs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
MOBIs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
MOBIs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
MOBIs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
MOBIs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
MOBIs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)