Converteer POWERPOINT naar MARKDOWN via C++ of online-app

POWERPOINT naar MARKDOWN-bestandsconversie via C++ zonder Microsoft® Excel of PowerPoint

 

Door Aspose.Total for C++ te gebruiken, kunt u het POWERPOINT-bestand in C++-toepassingen in twee eenvoudige stappen naar MARKDOWN converteren. Ten eerste, door Aspose.Slides for C++ te gebruiken, kunt u POWERPOINT naar HTML exporteren. Daarna kunt u met behulp van Aspose.Cells for C++ Spreadsheet Programming API HTML naar MARKDOWN converteren.

Hoe POWERPOINT naar MARKDOWN te converteren via C++

 1. Open het POWERPOINT-bestand met behulp van Presentation klassereferentie
 2. Converteer POWERPOINT naar HTML met behulp van de methode Save
 3. Laad HTML-document met behulp van IWorkbook klasseverwijzing
 4. Sla het document op in MARKDOWN-indeling met de methode Save

Conversievereisten

Installeer via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.Cpp.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Gratis online converter voor POWERPOINT naar MARKDOWN

Converteer beveiligde POWERPOINT naar MARKDOWN via C++

Met behulp van de API kunt u ook het met een wachtwoord beveiligde document openen. Als uw POWERPOINT-invoerdocument met een wachtwoord is beveiligd, kunt u het niet naar MARKDOWN converteren zonder het wachtwoord te gebruiken. Wanneer uw document met een wachtwoord is beveiligd, betekent dit dat het bepaalde beperkingen oplegt aan de presentatie. Om de beperkingen op te heffen, moet het wachtwoord worden ingevoerd. Een met een wachtwoord beveiligde presentatie wordt beschouwd als een vergrendelde presentatie. Met de API kunt u het gecodeerde document openen door het juiste wachtwoord in een LoadOptions-object door te geven. Het volgende codevoorbeeld laat zien hoe u een versleuteld document opent met een wachtwoord.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik POWERPOINT online naar MARKDOWN converteren?
  De online POWERPOINT-conversie-app bevindt zich hierboven. Om het conversieproces te starten, kunt u uw POWERPOINT-bestand toevoegen door het naar het witte gebied te slepen en neer te zetten of door in het gebied te klikken om het document te importeren. Klik daarna op de knop "Converteren". Zodra het conversieproces van POWERPOINT naar MARKDOWN is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand met slechts één klik downloaden.
 • Hoe lang duurt het om POWERPOINT te converteren?
  De snelheid van deze online converter is hoog, maar hangt grotendeels af van de grootte van het POWERPOINT-bestand dat wordt geconverteerd. Kleinere POWERPOINT-bestanden kunnen in slechts enkele seconden naar MARKDOWN worden omgezet. Als u van plan bent de conversiecode te integreren in een C++-toepassing, hangt de snelheid af van hoe u uw toepassing hebt geoptimaliseerd voor het conversieproces.
 • Is het veilig om POWERPOINT naar MARKDOWN te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! De downloadlink van MARKDOWN-bestanden is direct na de conversie beschikbaar. We verwijderen geüploade bestanden na 24 uur en de downloadlinks werken niet meer na deze periode. Niemand heeft toegang tot uw bestanden. Bestandsconversie (inclusief POWERPOINT) is absoluut veilig. Voornamelijk gratis app is geïntegreerd om te testen, zodat men het resultaat kan controleren voordat de code wordt geïntegreerd.
 • Welke browser moet ik gebruiken om POWERPOINT te converteren?
  U kunt elke moderne browser gebruiken voor deze online conversie, bijvoorbeeld Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. Maar voor het geval u een desktoptoepassing ontwikkelt. Aspose.Total POWERPOINT Conversion API zal soepel werken.

Bekijk POWERPOINT conversieopties met C++

POWERPOINTs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
POWERPOINTs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
POWERPOINTs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
POWERPOINTs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
POWERPOINTs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
POWERPOINTs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
POWERPOINTs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
POWERPOINTs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
POWERPOINTs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
POWERPOINTs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)

Wat is POWERPOINT bestandsformaat

PowerPoint-bestandsindelingen omvatten de verschillende soorten bestanden die worden gebruikt voor het opslaan en uitwisselen van presentaties die zijn gemaakt in Microsoft PowerPoint-software. Deze indelingen zijn afgestemd op de diverse functionaliteiten en kenmerken van PowerPoint. De primaire bestandsindelingen voor PowerPoint zijn .pptx en .ppt. Geïntroduceerd met PowerPoint 2007, staat .pptx als het nieuwere bestandsformaat en is sindsdien de standaardkeuze geworden. Het maakt gebruik van een open XML-indeling, waardoor kleinere bestandsgroottes, verbeterd gegevensherstel en naadloze integratie met andere Microsoft Office-toepassingen mogelijk zijn. Bovendien kunnen .pptx-bestanden ingebedde media en 3D-afbeeldingen bevatten.

Het oudere bestandsformaat, .ppt, werd gebruikt door PowerPoint-versies van vóór 2007. Hoewel nieuwere versies van PowerPoint .ppt-bestanden blijven ondersteunen, hebben ze beperkingen vergeleken met .pptx. .ppt-bestanden hebben meestal grotere bestandsgroottes en missen ondersteuning voor verschillende geavanceerde functies die beschikbaar zijn in .pptx.

PowerPoint biedt ook de bestandsindelingen .ppsx en .ppsm, die voornamelijk worden gebruikt voor presentaties die worden opgeslagen als diavoorstellingen. De .ppsx-indeling dient voor statische presentaties, terwijl de .ppsm-indeling macro’s en animaties ondersteunt.

Buiten deze indelingen breidt PowerPoint de ondersteuning uit naar andere bestandsindelingen zoals .pdf, .odp en .potx. Deze indelingen komen tegemoet aan specifieke behoeften, zoals het delen van presentaties met niet-PowerPoint-gebruikers of het maken van presentatiesjablonen.

Wat is MARKDOWN bestandsformaat

Markdown, een lichtgewicht opmaaktaal die veel wordt gebruikt voor het maken van opgemaakte documenten en webinhoud, biedt een gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossing. Met zijn eenvoudige syntaxis stelt Markdown gebruikers in staat om het snel te leren en toe te passen voor verschillende doeleinden. De veelzijdigheid is een belangrijk voordeel, omdat het de mogelijkheid biedt om eenvoudige notities, takenlijsten en complexe technische documentatie en webpagina’s te maken. Bovendien biedt Markdown flexibiliteit door eenvoudige conversie naar andere indelingen mogelijk te maken, waaronder HTML, PDF en DOCX, waardoor de overdraagbaarheid wordt verbeterd.

Eenvoud is een ander waardevol aspect van Markdown. Door een minimale syntaxis te gebruiken, kunnen gebruikers zich concentreren op de inhoud van hun documenten in plaats van te worstelen met ingewikkelde opmaakregels. Deze eenvoud maakt een snelle en efficiënte creatie van inhoud mogelijk, waardoor het niet meer nodig is om stil te staan bij het formatteren van details. Markdown biedt ook compatibiliteit met tal van tools en platforms, waardoor het zeer toegankelijk is. Notion, Obsidian en Bear zijn slechts enkele voorbeelden van populaire schrijf- en notitietoepassingen die Markdown ondersteunen. Bovendien kunnen Markdown-bestanden moeiteloos worden gedeeld en samengewerkt via versiebeheersystemen zoals Git, waardoor samenwerkingsworkflows worden gestroomlijnd.