C++ API om WORD naar XLT te converteren of online-app

Exporteer WORD naar XLT via C++ zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

U kunt de WORD-naar-XLT-conversiefunctie eenvoudig in uw C++-toepassingen opnemen. Door gebruik te maken van de veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke API voor wordumentmanipulatie en conversie Aspose.Words for C++ , kunt u WORD naar HTML exporteren. Daarna kunt u met Aspose.Cells for C++ HTML naar XLT converteren. Beide API’s vallen onder het pakket Aspose.Total for C++ .

C++ API om WORD naar XLT te converteren of online-app

 1. Open WORD-bestand met behulp van Wordument klasseverwijzing
 2. Converteer WORD naar HTML met behulp van Save lidfunctie
 3. Laad HTML-wordument met behulp van IWorkbook klasseverwijzing
 4. Sla het wordument op in XLT-indeling met behulp van Save lidfunctie

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total.Cpp of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.Cpp.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Toegang tot WORD-wordumenteigenschappen via C++

Aspose.Words for C++ geeft u ook toegang tot wordumenteigenschappen van het WORD-bestand en laat u een weloverwogen beslissing nemen vóór het conversieproces. Voor toegang tot wordumenteigenschappen kunt u BuiltInWordumentProperties gebruiken om ingebouwde eigenschappen en [CustomWordumentProperties](https:// reference.aspose.com/words/cpp/class/aspose.words.properties.custom_wordument_properties) om aangepaste eigenschappen te verkrijgen. Het volgende codevoorbeeld laat zien hoe u alle ingebouwde en aangepaste eigenschappen in een wordument kunt opsommen.

XLT-bestand opslaan om te streamen via C++

Na het converteren van WORD naar XLT, kunt u met Aspose.Cells for C++ uw wordument opslaan om te streamen. Om bestanden in een stream op te slaan, maakt u een MemoryStream- of FileStream-object en slaat u het bestand op in dat stream-object door IWorkbook aan te roepen. object’s Save methode. Specificeer het gewenste bestandsformaat met behulp van de SaveFormat opsomming bij het aanroepen van de Save methode.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik WORD online naar XLT converteren?
  Volg deze eenvoudige stappen om de bovenstaande WORD naar XLT-converter te gebruiken. Voeg eerst uw WORD-bestand toe aan de converter door het bestand naar het witte gebied te slepen en neer te zetten of door in het gebied te klikken om het document te importeren. Klik vervolgens op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten.
  Zodra de WORD naar XLT-conversie is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand direct downloaden met slechts één klik. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om uw WORD-bestanden naar XLT-formaat te converteren, en u kunt het allemaal doen zonder dat u extra software of plug-ins hoeft te installeren.
 • Hoe lang duurt het om WORD te converteren?
  Als het gaat om het gebruik van de WORD naar XLT-converter, hangt de snelheid van het conversieproces grotendeels af van de grootte van uw WORD-bestand. Voor kleinere bestanden kan de conversie in slechts enkele seconden worden voltooid, wat het ongelooflijk snel en efficiënt maakt. Het kan echter iets langer duren om grotere bestanden te converteren.
  Als u van plan bent de conversiecode van WORD naar XLT in uw C++-toepassing te integreren, hangt de snelheid en efficiëntie van het conversieproces ook af van hoe goed u uw toepassing hebt geoptimaliseerd. Door ervoor te zorgen dat uw applicatie is geoptimaliseerd voor het conversieproces, kunt u ervoor zorgen dat uw WORD-bestanden snel en nauwkeurig worden geconverteerd naar XLT-indeling.
 • Is het veilig om WORD naar XLT te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Wanneer u de WORD naar XLT-converter gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn. Nadat de conversie is voltooid, krijgt u een downloadlink voor uw nieuwe XLT-bestand. Deze link is direct beschikbaar en kan worden gebruikt om het bestand naar uw apparaat te downloaden.
  Om de veiligheid en privacy van uw bestanden te waarborgen, verwijderen we alle geüploade bestanden automatisch na 24 uur. Dit betekent dat niemand anders toegang heeft tot uw bestanden zodra het conversieproces is voltooid. Bovendien is de WORD naar XLT-converter ontworpen om veilig te zijn, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw bestanden met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.
 • Welke browser moet ik gebruiken om WORD te converteren?
  De WORD naar XLT-converter is een online tool die toegankelijk is via elke moderne webbrowser, waaronder Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig in gebruik, omdat je de converter gewoon in je browser kunt openen en meteen kunt beginnen met het converteren van je WORD-bestanden naar XLT-indeling.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt en een robuustere oplossing voor WORD-conversie nodig heeft, kunt u overwegen om de Aspose.Total WORD-conversie-API te gebruiken. Deze krachtige API is speciaal ontworpen voor ontwikkelaars en biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden voor het werken met WORD-bestanden, inclusief conversie naar XLT-indeling.

Bekijk WORD conversieopties met C++

WORDs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
WORDs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
WORDs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
WORDs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
WORDs converteren naar JSON (JavaScript-objectnotatiebestand)
WORDs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
WORDs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
WORDs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
WORDs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
WORDs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
WORDs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
WORDs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
WORDs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
WORDs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)

Wat is WORD bestandsformaat

Microsoft Word, een veelgebruikte tekstverwerkingssoftware, biedt een scala aan bestandsindelingen voor het opslaan en delen van documenten. De standaardindeling is DOC, die veel voorkwam in eerdere versies van Word. Het nieuwere en efficiëntere formaat, DOCX, is echter de standaardkeuze geworden vanwege de kleinere bestandsgrootte en verbeterde mogelijkheden voor gegevensherstel. PDF staat als een andere veelgebruikte indeling die de opmaak en lay-out behoudt en tegelijkertijd gemakkelijk zichtbaar blijft op elk apparaat.

Voor compatibiliteit met verschillende softwaretoepassingen dient de RTF-indeling als een platte tekstindeling die gemakkelijk kan worden uitgewisseld. HTML daarentegen wordt specifiek gebruikt voor het maken van webpagina’s. ODT, een open-source formaat, zorgt voor compatibiliteit met verschillende softwaretoepassingen, terwijl TXT een eenvoudig tekstformaat is dat alleen de tekst zelf bevat.

Het selecteren van het juiste formaat hangt af van verschillende factoren, waaronder de beoogde toepassing, compatibiliteit met andere software, en de grootte en complexiteit van het document. Door vertrouwd te raken met de beschikbare formaten, kunnen gebruikers hun workflow optimaliseren en weloverwogen beslissingen nemen over het meest geschikte formaat voor hun specifieke document.

Wat is XLT bestandsformaat

Een Excel-sjabloon is een bestand dat is gemaakt in Excel en dat een vooraf ontworpen werkblad bevat. Dit werkblad kan worden gebruikt als startpunt voor een nieuwe werkmap, of het kan worden gebruikt als een sjabloon dat keer op keer kan worden gebruikt om nieuwe werkmappen met hetzelfde ontwerp te maken. Wanneer u een nieuwe werkmap in Excel opent, krijgt u de mogelijkheid om uit verschillende sjablonen te kiezen, of u kunt een lege werkmap selecteren. Als u ervoor kiest om een sjabloon te gebruiken, wordt het werkblad gevuld met tijdelijke inhoud die u kunt vervangen door uw eigen gegevens. Sjablonen kunnen in Excel worden gemaakt door een werkmap op te slaan als een .xlt-bestand. Dit bestandstype kan alleen in Excel worden geopend; het kan in geen enkel ander programma worden geopend. Wanneer u een .xlt-bestand opent, maakt Excel een nieuwe werkmap op basis van de sjabloon. U kunt ook Excel-sjablonen downloaden van internet. Deze sjablonen kunnen net als elke andere werkmap in Excel worden geopend. Als u uw eigen sjabloon wilt maken, gaat u als volgt te werk: 1. Maak een nieuwe werkmap in Excel.2. Ontwerp het werkblad zoals u het wilt hebben.3. Sla de werkmap op als een .xlt-bestand.4. Plaats het .xlt-bestand in de map met sjablonen op uw computer.5. Open Excel en selecteer Bestand > Nieuw.6. Selecteer uw sjabloon uit de lijst met beschikbare sjablonen.7. Voer de gegevens in die u in de werkmap wilt opnemen.8. Sla de werkmap op onder een nieuwe naam.