C++ API om WORD naar XLTX te converteren of online-app

Exporteer WORD naar XLTX via C++ zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

U kunt de WORD-naar-XLTX-conversiefunctie eenvoudig in uw C++-toepassingen opnemen. Door gebruik te maken van de veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke API voor wordumentmanipulatie en conversie Aspose.Words for C++ , kunt u WORD naar HTML exporteren. Daarna kunt u met Aspose.Cells for C++ HTML naar XLTX converteren. Beide API’s vallen onder het pakket Aspose.Total for C++ .

C++ API om WORD naar XLTX te converteren of online-app

 1. Open WORD-bestand met behulp van Wordument klasseverwijzing
 2. Converteer WORD naar HTML met behulp van Save lidfunctie
 3. Laad HTML-wordument met behulp van IWorkbook klasseverwijzing
 4. Sla het wordument op in XLTX-indeling met behulp van Save lidfunctie

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total.Cpp of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.Cpp.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Toegang tot WORD-wordumenteigenschappen via C++

Aspose.Words for C++ geeft u ook toegang tot wordumenteigenschappen van het WORD-bestand en laat u een weloverwogen beslissing nemen vóór het conversieproces. Voor toegang tot wordumenteigenschappen kunt u BuiltInWordumentProperties gebruiken om ingebouwde eigenschappen en [CustomWordumentProperties](https:// reference.aspose.com/words/cpp/class/aspose.words.properties.custom_wordument_properties) om aangepaste eigenschappen te verkrijgen. Het volgende codevoorbeeld laat zien hoe u alle ingebouwde en aangepaste eigenschappen in een wordument kunt opsommen.

XLTX-bestand opslaan om te streamen via C++

Na het converteren van WORD naar XLTX, kunt u met Aspose.Cells for C++ uw wordument opslaan om te streamen. Om bestanden in een stream op te slaan, maakt u een MemoryStream- of FileStream-object en slaat u het bestand op in dat stream-object door IWorkbook aan te roepen. object’s Save methode. Specificeer het gewenste bestandsformaat met behulp van de SaveFormat opsomming bij het aanroepen van de Save methode.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik WORD online naar XLTX converteren?
  Volg deze eenvoudige stappen om de bovenstaande WORD naar XLTX-converter te gebruiken. Voeg eerst uw WORD-bestand toe aan de converter door het bestand naar het witte gebied te slepen en neer te zetten of door in het gebied te klikken om het document te importeren. Klik vervolgens op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten.
  Zodra de WORD naar XLTX-conversie is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand direct downloaden met slechts één klik. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om uw WORD-bestanden naar XLTX-formaat te converteren, en u kunt het allemaal doen zonder dat u extra software of plug-ins hoeft te installeren.
 • Hoe lang duurt het om WORD te converteren?
  Als het gaat om het gebruik van de WORD naar XLTX-converter, hangt de snelheid van het conversieproces grotendeels af van de grootte van uw WORD-bestand. Voor kleinere bestanden kan de conversie in slechts enkele seconden worden voltooid, wat het ongelooflijk snel en efficiënt maakt. Het kan echter iets langer duren om grotere bestanden te converteren.
  Als u van plan bent de conversiecode van WORD naar XLTX in uw C++-toepassing te integreren, hangt de snelheid en efficiëntie van het conversieproces ook af van hoe goed u uw toepassing hebt geoptimaliseerd. Door ervoor te zorgen dat uw applicatie is geoptimaliseerd voor het conversieproces, kunt u ervoor zorgen dat uw WORD-bestanden snel en nauwkeurig worden geconverteerd naar XLTX-indeling.
 • Is het veilig om WORD naar XLTX te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Wanneer u de WORD naar XLTX-converter gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn. Nadat de conversie is voltooid, krijgt u een downloadlink voor uw nieuwe XLTX-bestand. Deze link is direct beschikbaar en kan worden gebruikt om het bestand naar uw apparaat te downloaden.
  Om de veiligheid en privacy van uw bestanden te waarborgen, verwijderen we alle geüploade bestanden automatisch na 24 uur. Dit betekent dat niemand anders toegang heeft tot uw bestanden zodra het conversieproces is voltooid. Bovendien is de WORD naar XLTX-converter ontworpen om veilig te zijn, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw bestanden met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.
 • Welke browser moet ik gebruiken om WORD te converteren?
  De WORD naar XLTX-converter is een online tool die toegankelijk is via elke moderne webbrowser, waaronder Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig in gebruik, omdat je de converter gewoon in je browser kunt openen en meteen kunt beginnen met het converteren van je WORD-bestanden naar XLTX-indeling.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt en een robuustere oplossing voor WORD-conversie nodig heeft, kunt u overwegen om de Aspose.Total WORD-conversie-API te gebruiken. Deze krachtige API is speciaal ontworpen voor ontwikkelaars en biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden voor het werken met WORD-bestanden, inclusief conversie naar XLTX-indeling.

Bekijk WORD conversieopties met C++

WORDs converteren naar CSV (Comma Seperated Values)
WORDs converteren naar DIF (Data Interchange Format)
WORDs converteren naar EXCEL (Spreadsheet File Formats)
WORDs converteren naar FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
WORDs converteren naar JSON (JavaScript Object Notation File)
WORDs converteren naar ODS (OpenDocument Spreadsheet)
WORDs converteren naar SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
WORDs converteren naar TSV (Tab Seperated Values)
WORDs converteren naar XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
WORDs converteren naar XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
WORDs converteren naar XLSB (Excel Binary Workbook)
WORDs converteren naar XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
WORDs converteren naar XLSX (Open XML Workbook)
WORDs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003 Template)
WORDs converteren naar XLTM (Excel Macro-Enabled Template)

Wat is WORD bestandsformaat

Er zijn verschillende bestandsindelingen gekoppeld aan Microsoft Word, de meest populaire tekstverwerkingssoftware. De meest voorkomende bestandsindelingen zijn DOC (Word Document), DOCX (Word Open XML Document), RTF (Rich Text Format), TXT (Plain Text), PDF (Portable Document Format), ODT (OpenDocument Text) en HTML (Hypertext Markup Taal). Er zijn andere minder gebruikelijke formaten zoals DOT, DOTM en DOTX, die worden gebruikt voor documentsjablonen, en MHT en MHTML, die worden gebruikt voor het opslaan van webpagina s.

Meer lezen

Wat is XLTX bestandsformaat

Een XLTX-bestand is een Excel-sjabloonbestand. Excel-sjablonen zijn vooraf ontworpen spreadsheets die u kunt gebruiken om nieuwe werkmappen te maken met dezelfde opmaak en instellingen. Sjablonen kunnen grafieken, formules en andere functies bevatten die niet zijn opgenomen in een standaard Excel-werkmap. Wanneer u een XLTX-bestand opent, maakt Excel een nieuwe werkmap op basis van de sjabloon. U kunt sjablonen gebruiken om nieuwe werkmappen te maken met dezelfde opmaak en instellingen als een bestaande werkmap. Als u bijvoorbeeld een werkmap hebt die een aangepaste grafiek bevat, kunt u deze opslaan als een sjabloon en vervolgens de sjabloon gebruiken om nieuwe werkmappen te maken die ook de aangepaste grafiek bevatten. Sjablonen kunnen helemaal opnieuw worden gemaakt of u kunt ze downloaden van de internetten. Microsoft Office biedt een aantal sjablonen die u gratis kunt gebruiken. Wanneer u een werkmap als sjabloon opslaat, wordt het bestand opgeslagen met de XLTX-bestandsextensie.

Meer lezen