C++ API om WORDML naar XLAM te converteren of online-app

Exporteer WORDML naar XLAM via C++ zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

U kunt de WORDML-naar-XLAM-conversiefunctie eenvoudig in uw C++-toepassingen opnemen. Door gebruik te maken van de veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke API voor wordmlumentmanipulatie en conversie Aspose.Words for C++ , kunt u WORDML naar HTML exporteren. Daarna kunt u met Aspose.Cells for C++ HTML naar XLAM converteren. Beide API’s vallen onder het pakket Aspose.Total for C++ .

C++ API om WORDML naar XLAM te converteren of online-app

 1. Open WORDML-bestand met behulp van Wordmlument klasseverwijzing
 2. Converteer WORDML naar HTML met behulp van Save lidfunctie
 3. Laad HTML-wordmlument met behulp van IWorkbook klasseverwijzing
 4. Sla het wordmlument op in XLAM-indeling met behulp van Save lidfunctie

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total.Cpp of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.Cpp.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Toegang tot WORDML-wordmlumenteigenschappen via C++

Aspose.Words for C++ geeft u ook toegang tot wordmlumenteigenschappen van het WORDML-bestand en laat u een weloverwogen beslissing nemen vóór het conversieproces. Voor toegang tot wordmlumenteigenschappen kunt u BuiltInWordmlumentProperties gebruiken om ingebouwde eigenschappen en [CustomWordmlumentProperties](https:// reference.aspose.com/words/cpp/class/aspose.words.properties.custom_wordmlument_properties) om aangepaste eigenschappen te verkrijgen. Het volgende codevoorbeeld laat zien hoe u alle ingebouwde en aangepaste eigenschappen in een wordmlument kunt opsommen.

XLAM-bestand opslaan om te streamen via C++

Na het converteren van WORDML naar XLAM, kunt u met Aspose.Cells for C++ uw wordmlument opslaan om te streamen. Om bestanden in een stream op te slaan, maakt u een MemoryStream- of FileStream-object en slaat u het bestand op in dat stream-object door IWorkbook aan te roepen. object’s Save methode. Specificeer het gewenste bestandsformaat met behulp van de SaveFormat opsomming bij het aanroepen van de Save methode.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik WORDML online naar XLAM converteren?
  Volg deze eenvoudige stappen om de bovenstaande WORDML naar XLAM-converter te gebruiken. Voeg eerst uw WORDML-bestand toe aan de converter door het bestand naar het witte gebied te slepen en neer te zetten of door in het gebied te klikken om het document te importeren. Klik vervolgens op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten.
  Zodra de WORDML naar XLAM-conversie is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand direct downloaden met slechts één klik. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om uw WORDML-bestanden naar XLAM-formaat te converteren, en u kunt het allemaal doen zonder dat u extra software of plug-ins hoeft te installeren.
 • Hoe lang duurt het om WORDML te converteren?
  Als het gaat om het gebruik van de WORDML naar XLAM-converter, hangt de snelheid van het conversieproces grotendeels af van de grootte van uw WORDML-bestand. Voor kleinere bestanden kan de conversie in slechts enkele seconden worden voltooid, wat het ongelooflijk snel en efficiënt maakt. Het kan echter iets langer duren om grotere bestanden te converteren.
  Als u van plan bent de conversiecode van WORDML naar XLAM in uw C++-toepassing te integreren, hangt de snelheid en efficiëntie van het conversieproces ook af van hoe goed u uw toepassing hebt geoptimaliseerd. Door ervoor te zorgen dat uw applicatie is geoptimaliseerd voor het conversieproces, kunt u ervoor zorgen dat uw WORDML-bestanden snel en nauwkeurig worden geconverteerd naar XLAM-indeling.
 • Is het veilig om WORDML naar XLAM te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Wanneer u de WORDML naar XLAM-converter gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn. Nadat de conversie is voltooid, krijgt u een downloadlink voor uw nieuwe XLAM-bestand. Deze link is direct beschikbaar en kan worden gebruikt om het bestand naar uw apparaat te downloaden.
  Om de veiligheid en privacy van uw bestanden te waarborgen, verwijderen we alle geüploade bestanden automatisch na 24 uur. Dit betekent dat niemand anders toegang heeft tot uw bestanden zodra het conversieproces is voltooid. Bovendien is de WORDML naar XLAM-converter ontworpen om veilig te zijn, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw bestanden met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.
 • Welke browser moet ik gebruiken om WORDML te converteren?
  De WORDML naar XLAM-converter is een online tool die toegankelijk is via elke moderne webbrowser, waaronder Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig in gebruik, omdat je de converter gewoon in je browser kunt openen en meteen kunt beginnen met het converteren van je WORDML-bestanden naar XLAM-indeling.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt en een robuustere oplossing voor WORDML-conversie nodig heeft, kunt u overwegen om de Aspose.Total WORDML-conversie-API te gebruiken. Deze krachtige API is speciaal ontworpen voor ontwikkelaars en biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden voor het werken met WORDML-bestanden, inclusief conversie naar XLAM-indeling.

Bekijk WORDML conversieopties met C++

WORDMLs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
WORDMLs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
WORDMLs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
WORDMLs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
WORDMLs converteren naar ODP (OpenDocument-presentatieformaat)
WORDMLs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
WORDMLs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
WORDMLs converteren naar POTM (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestand)
WORDMLs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
WORDMLs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
WORDMLs converteren naar PPS (PowerPoint-diavoorstelling)
WORDMLs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
WORDMLs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
WORDMLs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
WORDMLs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
WORDMLs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
WORDMLs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
WORDMLs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
WORDMLs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
WORDMLs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
WORDMLs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
WORDMLs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
WORDMLs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
WORDMLs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)