Aspose.Total for JasperReports

JasperReports-extensies om rapporten in Office-indelingen te leveren

Exporteer JasperReports eenvoudig naar Word-, Excel-, PDF-, PowerPoint- en Afbeeldingsformaten en voeg barcodes toe aan de geëxporteerde documenten.

  Gratis proefversie downloaden
 
 

Aspose.Total voor JasperReports is een functierijke suite van JasperReports Exporters waarmee ontwikkelaars rapporten kunnen exporteren in Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- en PDF-formaten. Een van de exporteurs in Aspose.Total voor de JasperReports-familie biedt ook de mogelijkheid om streepjescodes toe te voegen aan de geëxporteerde bestanden.

Aspose.Total voor JasperReports omvat de volgende exporteurs:

Aspose.Words for JasperReports

Aspose.Words for JasperReports

Aspose.Words voor JasperReports is de enige oplossing op de markt om rapporten van JasperReports en JasperServer te exporteren naar Microsoft Word-document (DOC), Office Open XML (OOXML, DOCX), Rich Text Format (RTF), OpenDocument Text (ODT), Web pagina (HTML) en platte tekst (TXT) formaten.

Aspose.PDF for JasperReports

Aspose.PDF for JasperReports

Aspose.PDF voor JasperReports is speciaal ontworpen en ontwikkeld om rapporten van JasperReports en JasperServer te exporteren naar Draagbaar documentformaat (PDF) en de ISO-gestandaardiseerde versie; PDF/A. De meeste rapportfuncties, zoals grafieken, tabellen en afbeeldingen, worden met de hoogste mate van precisie geconverteerd naar PDF.

Aspose.Cells for JasperReports

Aspose.Cells for JasperReports

Met Aspose.Cells voor JasperReports kunt u rapporten exporteren van JasperReports en JasperServer naar Microsoft Excel Spreadsheet-indelingen, waaronder XLS, XLSX en SpreadsheetML. Het ondersteunt ook andere populaire formaten zoals PDF, ODS, CSV en door tabs gescheiden.

Aspose.Slides for JasperReports

Aspose.Slides for JasperReports

Aspose.Slides voor JasperReports is ontworpen voor ontwikkelaars die vanuit Java-applicaties rapporten moeten exporteren van JasperReports naar Microsoft PowerPoint 97 – 2003 (PPT en PPS) en Microsoft PowerPoint 2007-2013 (PPTX en PPSX).

Aspose.Imaging for JasperReports

Aspose.Imaging for JasperReports

Aspose.Imaging voor JasperReports biedt een flexibele oplossing om JasperReports naar meerdere afbeeldingsformaten te exporteren. Men kan eenvoudig rapporten met meerdere pagina's of batchexport genereren. In batchmodus. elke rapportpagina wordt als een apart document opgeslagen.

Aspose.BarCode for JasperReports

Aspose.BarCode for JasperReports

Aspose.BarCode voor JasperReports biedt een unieke en robuuste oplossing om het nut van uw bedrijf te vergroten. Het stelt de ontwikkelaars in staat om barcodelabels van hoge kwaliteit te genereren en weer te geven op JasperReports.

Aspose.CAD for JasperReports

Aspose.CAD for JasperReports

Aspose.CAD voor JasperReports biedt een unieke en robuuste oplossing om JasperReports te exporteren naar verschillende CAD- en andere vectorformaten. Het kan gemakkelijk rapporten met meerdere pagina's of batchexport genereren in batchmodus. elke rapportpagina wordt als een apart document opgeslagen.

Geavanceerde functies van Aspose.Total voor JasperReports

Rapporten exporteren als Microsoft Word-documenten

Rapporten exporteren als Microsoft Excel-spreadsheets

Rapporten afdrukken als Microsoft Excel-spreadsheets

Rapporten exporteren als Microsoft PowerPoint-presentaties

Rapporten exporteren als Draagbaar documentformaat

Rapporten maken en afdrukken met streepjescodes

Verbeter uw applicatieworkflow door barcodefunctionaliteit toe te voegen

Integreer barcodes in documenten om traceerbaarheid te vergemakkelijken

Converteer .jrxml-rapporten naar PDF-documenten

Rapporten afdrukken als verschillende CAD-, BIM- of vectortekeningen

Verscheidenheid aan ondersteunde formaten

JasperReports heeft niet de native mogelijkheid om rapporten te exporteren als Microsoft Office-indeling of PDF, maar door Aspose.Total voor JasperReports te gebruiken, krijgt u toegang tot de volgende aanvullende exportindelingen:

 • Microsoft PowerPoint presentation & slideshow
 • Microsoft Word-document
 • Microsoft Excel-spreadsheet
 • Draagbaar documentformaat
 • OpenDocument tekst & spreadsheet
 • HTML - webpagina
 • TXT - Platte tekst
 • CSV - door komma's gescheiden waarden
 • RTF - Rich Text-indeling
 • SVG - schaalbare vectorafbeeldingen
 • DXF - Drawing eXchange-formaat

High Fidelity, identiek aan rapportontwerp

Aspose.Total voor JasperReports exporteert alle rapportkenmerken met de hoogste mate van precisie. Ongeacht het resulterende formaat, het resultaat ziet er identiek uit aan de originele rapporten die zijn geëxporteerd door de ingebouwde JasperReports-exporteur.

Ondersteunde barcodesymbolen

Aspose.BarCode voor JasperReports ondersteunt een groot aantal barcodesymbologieën. Het ondersteunt numerieke, alfanumerieke en 2D-symbologieën. Aspose.BarCode voor JasperReports kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande en nieuwe JasperReport (jrxml) rapportbestanden met behulp van de aangepaste tag, geleverd door Aspose.BarCode voor JasperReports.

Gemakkelijk & Lichtgewicht implementatie

Aspose.Total voor JasperReports is puur in Java geschreven en wordt geleverd als een JAR-bestand dat eenvoudig kan worden geïmplementeerd op de machines waarop JasperReports of JasperServer wordt uitgevoerd. Om Aspose.Total voor JasperReports te installeren, kopieert u eenvoudig het JAR-bestand naar de juiste map. Om het product met JasperServer te integreren, is de enige extra stap het aanbrengen van een kleine wijziging in het JasperServer-configuratiebestand en bent u klaar om met Aspose-exporters te werken.