Conversie van bestandsindelingen via Java

Converteer Microsoft® Office-documenten, PDF, afbeeldingen, HTML en meerdere andere bestanden zonder andere software te gebruiken.

 

Java Total Library versnelt het ontwikkelen van oplossingen voor documentmanipulatie vanaf het begin of het verbeteren van bestaande applicaties om documentbeheer met gemak uit te voeren. API maakt, bewerkt en converteert niet alleen Microsoft Office-documenten, maar verwerkt ook PDF, HTML, afbeeldingen TIFF, JPG, PNG, BMP en SVG, e-mailbestanden, videoformaten, 3D, CAD en nog veel meer. Het is een verzameling API’s voor documentbeheer en manipulatie-oplossingen zonder enige softwareafhankelijkheden binnen Java J2SE-, J2EE-, J2ME-applicaties. Programmeurs kunnen gemakkelijk creëren, bijwerken, renderen, printen en converteren tussen de meest populaire formaten binnen alle op Java gebaseerde applicaties.

Word naar Excel conversie

Total API ondersteunt niet alleen interconversie van Microsoft Word-formaten, maar ook het converteren van Word naar Excel, PDF, HTML, Afbeeldingen, EPUB, Markdown en XPS. Het conversieproces is eenvoudig. Laten we eens kijken naar het geval van Word naar Excel conversie. Laad Microsoft Word-bestand met behulp van Document klasse en converteer WORD naar HTML met behulp van Opslaan-methode . Open vervolgens het geconverteerde HTML-document met behulp van de klasse Workbook en sla het document op in XLSX-indeling met Save methode. Ontwikkelaars kunnen Word naar PDF ook converteren.

Java Word naar Excel conversie

 

PDF naar afbeeldingen converteren

API ondersteunt het converteren van PDF naar afbeeldingen zoals JPEG2000, EMZ, WMZ, TGA, PSD, DXF, WMF, SVGZ, APNG, DICOM, Powerpoint, Excel en andere formaten. Laten we voor conversie van PDF naar afbeelding de JPG-afbeelding als doelbestand beschouwen. Proces is, laad het PDF-bestand met behulp van Document class en initialiseer het JpegDevice class object en render PDF naar JPEG via [Process](https ://apireference.aspose.com/pdf/java/aspose.pdf.devices.pagedevice/process/methods/1) methode Laad het JPEG-bestand met behulp van de klasse Image en roep ten slotte de Save-methode aan.

Java PDF to Image Conversion

 

Converteer PowerPoint naar Excel-bestanden

Voor het converteren van Microsoft PowerPoint-bestanden naar verschillende bestanden, waaronder Excel Word, MHTML, relevante sub-API’s van de belangrijkste Aspose.Total voor Java API. Proces van het converteren van PowerPoint-bestanden naar Excel-document, PowerPoint-bestand laden met behulp van de klasse Presentation en PowerPoint naar HTML converteren door met behulp van save methode. Laad vervolgens het geconverteerde HTML-document met behulp van de klasse Workbook en sla het document op in EXCEL-indeling met save methode. Code voor PowerPoint naar Word conversie wordt ook vermeld.

Java PowerPoint naar Excel conversie

Java PowerPoint naar Word-conversie