Converteer DOC naar PPS via Java of online-app

DOC naar PPS-conversie door gebruik te maken van on-premise Java API binnen alle Java J2SE-, J2EE-, J2ME-applicaties zonder Microsoft® PowerPoint of Word te gebruiken

 

Vaak moeten ontwikkelaars het DOC-bestand programmatisch naar PPS converteren. Door de Java-bibliotheken voor bestandsautomatisering Aspose.Total for Java te gebruiken, kunt u het weergaveproces in een paar eenvoudige stappen automatiseren. U kunt uw DOC-bestand laden door Aspose.Words for Java te gebruiken en het naar HTML te converteren. Daarna kunt u met behulp van krachtige PowerPoint-manipulatie Java API Aspose.Slides for Java een nieuwe presentatie maken, HTML-inhoud erin schrijven en deze opslaan als PPS .

Hoe DOC naar PPS te converteren via Java

 1. Open het DOC-bestand met de klasse Document
 2. Converteer het DOC-bestand naar HTML met behulp van save methode
 3. Initialiseer een nieuw Presentation object
 4. Extraheer inhoud uit HTML-bestand met BufferedReader en schrijf de inhoud in uw presentatiebestand
 5. Sla het document op in PPS met de methode save

Conversievereisten

Voor DOC naar PPS-bestandsconversie kunt u Aspose.Total voor Java eenvoudig rechtstreeks vanuit een Maven gebaseerd project en neem bibliotheken op in uw pom.xml.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

Gratis online converter voor DOC naar PPS

Conversievereisten

Met de API kunt u ook met een wachtwoord beveiligde DOC-documenten naar PPS converteren. Als uw DOC-invoerdocument met een wachtwoord is beveiligd, kunt u het niet converteren naar PPS-indeling zonder het wachtwoord te gebruiken. Om een versleuteld document te openen, kunt u het juiste wachtwoord instellen in het object LoadOptions en dit doorgeven aan de documentconstructor.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik DOC online naar PPS converteren?
  Met de hierboven geïntegreerde online app kun je DOC-bestanden naar PPS converteren. Om te beginnen, sleept u eenvoudigweg of klikt u in het witte gebied om uw DOC-bestand te importeren. Zodra uw bestand is geüpload, klikt u op de knop "Converteren". Nadat het conversieproces van DOC naar PPS is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand met slechts één klik downloaden.
 • Hoe lang duurt het om DOC te converteren?
  Deze online DOC-converter werkt snel, maar de snelheid hangt voornamelijk af van de grootte van het DOC-bestand dat u converteert. Kleinere DOC-bestanden kunnen in slechts enkele seconden naar PPS worden geconverteerd. Als u de conversiecode in uw Java-applicatie heeft geïntegreerd, hangt de snelheid van het conversieproces af van hoe goed u uw applicatie heeft geoptimaliseerd.
 • Is het veilig om DOC naar PPS te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Nadat de conversie is voltooid, is de downloadlink voor uw PPS-bestand direct beschikbaar. Uw geüploade bestanden worden na 24 uur verwijderd en de downloadlinks werken na die periode niet meer. Uw bestanden zijn veilig en niemand heeft er toegang toe. De geïntegreerde app is voornamelijk gratis voor testdoeleinden, dus u kunt de resultaten verifiëren voordat u de code integreert.
 • Welke browser moet ik gebruiken om DOC te converteren?
  U kunt deze online conversie uitvoeren met elke moderne browser zoals Google Chrome, Firefox, Opera of Safari. Als u echter een desktoptoepassing bouwt, biedt de Aspose.Total DOC-conversie-API een soepele ervaring.

Bekijk DOC conversieopties met Java

DOCs converteren naar JSON (JavaScript-objectnotatiebestand)
DOCs converteren naar ODP (OpenDocument-presentatieformaat)
DOCs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
DOCs converteren naar POTM (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestand)
DOCs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
DOCs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
DOCs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
DOCs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
DOCs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
DOCs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
DOCs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
DOCs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
DOCs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
DOCs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
DOCs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
DOCs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
DOCs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
DOCs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
DOCs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
DOCs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
DOCs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
DOCs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)

Wat is DOC bestandsformaat

De Microsoft Word Binary File Format (DOC) is een bedrijfseigen documentbestandsindeling die wordt gebruikt door Microsoft Office Word. Het vertegenwoordigt een documentstructuur die onafhankelijk is van een specifieke computerarchitectuur of besturingssysteem. Het DOC-formaat dient als een containerbestand en gebruikt een binair formaat om verschillende soorten gegevens op te slaan, waaronder opgemaakte tekst, afbeeldingen, grafieken en meer. De binaire aard van het DOC-formaat maakt het niet leesbaar voor mensen, maar er bestaan verschillende programma’s, zoals Microsoft Word en LibreOffice, die zowel kunnen lezen van als schrijven naar DOC-bestanden.

Het DOC-formaat was aanvankelijk geïntroduceerd in Word voor Windows 2.0 in 1987. Het heeft sindsdien verschillende herzieningen ondergaan, met als meest recente iteratie het Office Open XML-formaat geïntroduceerd in Office 2007. Een van de belangrijkste voordelen van het DOC-formaat ligt in de compatibiliteit met Microsoft Word , een van de meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma’s ter wereld. Door deze compatibiliteit kunnen gebruikers documenten maken en wijzigen met behulp van Microsoft Word en deze gemakkelijk delen met anderen die de applicatie ook gebruiken. Bovendien hebben veel andere tekstverwerkingsprogramma’s de mogelijkheid om te lezen van en te schrijven naar het DOC-formaat, waardoor het een veelzijdige keuze is voor het delen van documenten.

De wijdverbreide acceptatie van het DOC-formaat komt voort uit de integratie met Microsoft Word , waarmee gebruikers een robuuste en functierijke omgeving krijgen voor het maken en beheren van documenten. De flexibiliteit van het formaat gaat verder dan Microsoft Word, waardoor gebruikers met DOC-bestanden kunnen werken met behulp van alternatieve tekstverwerkingssoftware. Deze veelzijdigheid zorgt voor naadloze documentsamenwerking en uitwisselbaarheid tussen gebruikers, ongeacht de gekozen tekstverwerkingstoepassing.

Wat is PPS bestandsformaat

Het PPS-bestandsformaat is een extensie die door Microsoft PowerPoint wordt gebruikt om presentaties op te slaan die speciaal zijn ontworpen voor diavoorstellingen. Het staat voor “PowerPoint Slide Show” en is nauw verwant aan het PPT-formaat (PowerPoint Presentation). PPS-bestanden bevatten een verzameling dia’s, elk met hun eigen inhoud, lay-out en opmaak.

In tegenstelling tot PPT-bestanden, die worden geopend in de PowerPoint-editor, zijn PPS-bestanden bedoeld om rechtstreeks in de diavoorstellingsmodus te worden geopend. Wanneer een PPS-bestand wordt geopend, wordt de presentatie op volledig scherm gestart en worden de dia’s onmiddellijk weergegeven in de volgorde waarin ze zijn gemaakt. Dit zorgt voor een naadloze en ononderbroken presentatie-ervaring zonder dat handmatige navigatie nodig is.

PPS-bestanden worden vaak gebruikt om presentaties te delen met anderen die de dia’s alleen hoeven te bekijken in plaats van ze te bewerken. Door een presentatie als een PPS-bestand op te slaan, zorgt u ervoor dat ontvangers de presentatie kunnen openen en bekijken zoals bedoeld, zonder de inhoud per ongeluk te wijzigen. Dit maakt het een handige indeling voor het verspreiden van diavoorstellingen voor vergaderingen, conferenties of zelflopende presentaties.

De PPS-indeling behoudt alle visuele elementen, animaties, overgangen en multimedia-inhoud die in de originele PowerPoint-presentatie zijn opgenomen. Het biedt een handige manier om gepolijste en professioneel ogende diavoorstellingen te leveren die hun beoogde ontwerp en effecten behouden.

Om PPS-bestanden te openen en te bekijken, hebben ontvangers doorgaans een compatibele softwaretoepassing nodig, zoals Microsoft PowerPoint, PowerPoint Viewer of andere presentatiesoftware die PPS-bestanden kan lezen. Met deze toepassingen kunnen gebruikers genieten van de volledige presentatie-ervaring zonder dat ze schrijf- of bewerkingsmogelijkheden nodig hebben.