Converteer JSON-formaat naar FLATOPC via Java

On-premise Java API om JSON naar FLATOPC te parseren zonder Microsoft® Word te gebruiken

 

Door Aspose.Total for Java te gebruiken, kunt u JSON naar FLATOPC converteren in uw Java-applicaties in een proces van twee stappen. Ten eerste, door Aspose.Cells for Java te gebruiken, kunt u JSON naar PDF ontleden. In de tweede stap kunt u PDF naar FLATOPC converteren met behulp van de Word Processing API Aspose.Words for Java .

Converteer JSON-formaat naar FLATOPC via Java

  1. Maak een nieuw Workbook object en lees geldige JSON-gegevens uit het bestand
  2. Importeer het JSON-bestand naar het werkblad met de klasse JsonUtility en [Save]( https://reference.aspose.com/ cellen/java/com.aspose.cells/workbook#save(java.lang.String,%20com.aspose.cells.SaveOptions)) het als PDF
  3. Laad het PDF-document met behulp van de Document class
  4. Sla het document op in FLATOPC-formaat met Save methode

Conversievereisten

U kunt Aspose.Total voor Java gemakkelijk rechtstreeks vanuit een op Maven gebaseerd project gebruiken en neem bibliotheken op in uw po.xml.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

Conversievereisten

Bovendien kunt u met de API lay-outopties voor uw JSON instellen terwijl u JSON naar FLATOPC parseert met behulp van JsonLayoutOptions . Het stelt je in staat om Array als een tabel te verwerken, nulls te negeren, arraytitel te negeren, objecttitel te negeren, string naar getal of datum te converteren, datum- en getalnotatie in te stellen en titelstijl in te stellen. Met al deze opties kunt u uw gegevens presenteren volgens uw behoeften. Het volgende codefragment laat zien hoe u de lay-outopties instelt.

Stel lay-out in en converteer JSON-indeling naar FLATOPC via Java

Met behulp van de API kunt u JSON ook ontleden naar FLATOPC met watermerk. Om een watermerk aan uw FLATOPC-document toe te voegen, kunt u eerst het JSON-bestand naar PDF converteren en er een watermerk aan toevoegen. Om een watermerk toe te voegen, laadt u het nieuw gemaakte PDF-bestand met de klasse Document , maakt u een instantie van TextWatermarkOptions en stelt u zijn eigenschappen, Bel de methode Watermark.setText en geef de watermerktekst en het object van TextWatermarkOptions door. Nadat u het watermerk hebt toegevoegd, kunt u het document opslaan in FLATOPC.

Bekijk JSON conversieopties met Java

JSONs converteren naar CHM (Gecompileerd HTML-helpbestand)
JSONs converteren naar DOC (Microsoft Word binair formaat)
JSONs converteren naar DOCM (Microsoft Word 2007 Marco-bestand)
JSONs converteren naar DOT (Microsoft Word-sjabloonbestanden)
JSONs converteren naar DOTX (Microsoft Word-sjabloonbestand)
JSONs converteren naar EPUB (Open eBook-bestand)
JSONs converteren naar MOBI (Open Ebook-formaat)
JSONs converteren naar ODT (OpenDocument Tekstbestandsindeling)
JSONs converteren naar OTT (Documentsjabloon openen)
JSONs converteren naar PCL (Printeropdrachttaal)
JSONs converteren naar PS (PostScript-bestand)
JSONs converteren naar RTF (Rijk tekst formaat)
JSONs converteren naar WORD (Bestandsindelingen voor tekstverwerking)
JSONs converteren naar WORDML (Microsoft Word 2003 TekstverwerkingML)
JSONs converteren naar APNG (Geanimeerde draagbare netwerkafbeeldingen)
JSONs converteren naar DICOM (Digitale beeldvorming en communicatie in de geneeskunde)
JSONs converteren naar DXF (Autodesk Drawing Exchange-indeling)
JSONs converteren naar EMZ (Windows gecomprimeerd verbeterd metabestand)
JSONs converteren naar ODP (OpenDocument-presentatieformaat)
JSONs converteren naar OTP (OpenDocument Standaardformaat)
JSONs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
JSONs converteren naar POTM (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestand)
JSONs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
JSONs converteren naar POWERPOINT (Presentatie bestanden)
JSONs converteren naar PPS (PowerPoint-diavoorstelling)
JSONs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
JSONs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
JSONs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
JSONs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
JSONs converteren naar PSD (Photoshop-document)
JSONs converteren naar SVGZ (Gecomprimeerde schaalbare vectorafbeeldingen)
JSONs converteren naar TGA (Truevision grafische adapter)
JSONs converteren naar WMF (Windows-metabestand)
JSONs converteren naar WMZ (Gecomprimeerd Windows-metabestand)

Wat is JSON bestandsformaat

Het JSON-bestandsformaat (JavaScript Object Notation) is een lichtgewicht en veelgebruikt formaat voor gegevensuitwisseling. Het is afgeleid van de programmeertaal JavaScript, maar is nu taalonafhankelijk en wordt ondersteund door verschillende programmeertalen. JSON-bestanden slaan gegevens op in een gestructureerde en leesbare indeling, waardoor ze gemakkelijk te begrijpen en te verwerken zijn voor zowel mensen als machines.

JSON-bestanden bestaan uit sleutel-waardeparen die in een hiërarchische structuur zijn georganiseerd. Ze vertegenwoordigen gegevens op een eenvoudige en intuïtieve manier met behulp van objecten (tussen accolades {}) en arrays (tussen vierkante haken []). Elke sleutel is gekoppeld aan een overeenkomstige waarde, die een string, getal, boolean, null, object of array kan zijn. Dankzij deze flexibiliteit kan JSON omgaan met complexe en geneste datastructuren.

Een van de belangrijkste voordelen van JSON is de eenvoud en het gebruiksgemak. Het lichtgewicht karakter en de minimale syntaxis maken het efficiënt voor gegevensoverdracht via netwerken en opslag in bestanden. JSON-bestanden worden vaak gebruikt voor gegevensuitwisseling tussen webservers en clients, evenals voor configuratiebestanden, API’s en het opslaan van gestructureerde gegevens.

JSON-bestanden zijn leesbaar voor mensen en kunnen gemakkelijk worden begrepen en gewijzigd met behulp van een tekst editor. Ze zijn ook machinaal leesbaar, waardoor toepassingen JSON-gegevens efficiënt kunnen ontleden en verwerken. Veel programmeertalen bieden ingebouwde bibliotheken of pakketten voor het werken met JSON, waardoor het parseren en serialiseren van JSON-gegevens wordt vereenvoudigd.

Wat is FLATOPC bestandsformaat

Het FLATOPC-formaat is een op XML gebaseerd bestandsformaat dat specifiek wordt gebruikt door Microsoft Word 2003 en latere versies. Het dient als een gecomprimeerde variant van het WordprocessingML-formaat, met als doel de efficiëntie op het gebied van opslag en verzending te verbeteren. Door gebruik te maken van compressietechnieken, zijn FLATOPC-bestanden ontworpen om minder ruimte in te nemen terwijl de essentiële inhoud van het document behouden blijft.

FLATOPC-indeling vindt zijn toepassing niet alleen in Microsoft Word, maar ook in andere gerelateerde software. Microsoft Office Word Viewer, een programma speciaal voor het bekijken van Word-documenten, ondersteunt bijvoorbeeld het FLATOPC-formaat. Bovendien maakt Microsoft Office Word voor het web, de online versie van Microsoft Word, ook gebruik van de FLATOPC-indeling voor documentopslag en -verwerking.

De op XML gebaseerde aard van de FLATOPC-indeling maakt een gestructureerde weergave van de inhoud van het document mogelijk, opmaak en andere relevante informatie. Het biedt een gestandaardiseerd en machinaal leesbaar formaat waarmee Word-documenten gemakkelijk kunnen worden geparseerd en gemanipuleerd.