Converteer JSON-formaat naar MOBI via Java

On-premise Java API om JSON naar MOBI te parseren zonder Microsoft® Word te gebruiken

 

Door Aspose.Total for Java te gebruiken, kunt u JSON naar MOBI converteren in uw Java-applicaties in een proces van twee stappen. Ten eerste, door Aspose.Cells for Java te gebruiken, kunt u JSON naar PDF ontleden. In de tweede stap kunt u PDF naar MOBI converteren met behulp van de Word Processing API Aspose.Words for Java .

Converteer JSON-formaat naar MOBI via Java

  1. Maak een nieuw Workbook object en lees geldige JSON-gegevens uit het bestand
  2. Importeer het JSON-bestand naar het werkblad met de klasse JsonUtility en [Save]( https://reference.aspose.com/ cellen/java/com.aspose.cells/workbook#save(java.lang.String,%20com.aspose.cells.SaveOptions)) het als PDF
  3. Laad het PDF-document met behulp van de Document class
  4. Sla het document op in MOBI-formaat met Save methode

Conversievereisten

U kunt Aspose.Total voor Java gemakkelijk rechtstreeks vanuit een op Maven gebaseerd project gebruiken en neem bibliotheken op in uw po.xml.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

Conversievereisten

Bovendien kunt u met de API lay-outopties voor uw JSON instellen terwijl u JSON naar MOBI parseert met behulp van JsonLayoutOptions . Het stelt je in staat om Array als een tabel te verwerken, nulls te negeren, arraytitel te negeren, objecttitel te negeren, string naar getal of datum te converteren, datum- en getalnotatie in te stellen en titelstijl in te stellen. Met al deze opties kunt u uw gegevens presenteren volgens uw behoeften. Het volgende codefragment laat zien hoe u de lay-outopties instelt.

Stel lay-out in en converteer JSON-indeling naar MOBI via Java

Met behulp van de API kunt u JSON ook ontleden naar MOBI met watermerk. Om een watermerk aan uw MOBI-document toe te voegen, kunt u eerst het JSON-bestand naar PDF converteren en er een watermerk aan toevoegen. Om een watermerk toe te voegen, laadt u het nieuw gemaakte PDF-bestand met de klasse Document , maakt u een instantie van TextWatermarkOptions en stelt u zijn eigenschappen, Bel de methode Watermark.setText en geef de watermerktekst en het object van TextWatermarkOptions door. Nadat u het watermerk hebt toegevoegd, kunt u het document opslaan in MOBI.