Converteer MOBI naar DIF via Java

On Premise Java API om MOBI naar DIF te converteren zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

Het converteren van MOBI naar DIF via Aspose.Total for Java is een eenvoudig proces in twee stappen. Door gebruik te maken van de veelzijdige API voor mobiumentmanipulatie en conversie Aspose.Words for Java , kunt u MOBI naar HTML exporteren. Daarna kunt u met Aspose.Cells for Java HTML naar DIF converteren.

C++ API om MOBI naar DIF te converteren

  1. Open het MOBI-bestand met de klasse Document
  2. Converteer MOBI naar HTML met behulp van Save methode:
  3. Laad HTML-mobiument met behulp van Workbook klasse
  4. Sla het mobiument op in DIF-indeling met Save methode

Conversievereisten

U kunt Aspose.Total voor Java gemakkelijk rechtstreeks vanuit een op Maven gebaseerd project gebruiken en omvatten Aspose.Words voor Java en Aspose.Cells voor Java in uw po.xml.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

Conversievereisten

Voordat u MOBI naar DIF converteert, kunt u ongebruikte informatie uit het MOBI-mobiument verwijderen via Aspose.Words for Java . Soms moet u ongebruikte of dubbele informatie verwijderen om de grootte van het uitvoermobiument en de verwerkingstijd te verminderen. Met de klasse CleanupOptions kunt u opties opgeven voor het opschonen van mobiumenten. Om dubbele stijlen of alleen ongebruikte stijlen of lijsten uit het mobiument te verwijderen, kunt u de methode Cleanup gebruiken. U kunt de UnusedStyles en [UnusedBuiltinStyles]( https://reference.aspose.com/words/java gebruiken /com.aspose.words/cleanupoptions#UnusedBuiltinStyles) eigenschappen om stijlen te detecteren en te verwijderen die zijn gemarkeerd als “ongebruikt”.

https://reference.aspose.com/cells/java/com.aspose.cells/workbook#save(java.io.OutputStream.%20com.aspose.cells.SaveOptions))

Verwijder ongebruikte informatie uit een MOBI-mobiument via Java

Na het converteren van MOBI naar DIF, kunt u met Aspose.Cells for Java uw mobiument opslaan om te streamen. Als u bestanden naar een stream moet opslaan, moet u een FileOutputStream-object maken en vervolgens save het bestand naar dat Stream-object door de opslagmethode van Workbook aan te roepen voorwerp.