Converteer POWERPOINT naar CSV via Java of online-app

On Premise Java API om POWERPOINT naar CSV te exporteren zonder Microsoft® Excel of PowerPoint te gebruiken

 

U kunt het POWERPOINT-bestand in twee stappen converteren naar CSV via Aspose.Total for Java . In de eerste stap kunt u POWERPOINT naar HTML exporteren met Aspose.Slides for Java . Ten tweede kunt u met Aspose.Cells for Java HTML naar CSV converteren.

Hoe POWERPOINT naar CSV te converteren via Java

 1. Open het POWERPOINT-bestand met de klasse Presentation
 2. Converteer POWERPOINT naar HTML met behulp van save methode
 3. Laad HTML-document met behulp van Workbook klasse
 4. Sla het document op in CSV-indeling met save methode

Conversievereisten

Om POWERPOINT naar CSV te converteren, kunt u Aspose.Total voor Java eenvoudig rechtstreeks vanuit een Maven gebaseerd project en neem bibliotheken op in uw pom.xml.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

Gratis online converter voor POWERPOINT naar CSV

Conversievereisten

Met behulp van de API kunt u ook het met een wachtwoord beveiligde document openen. Als uw POWERPOINT-invoerdocument met een wachtwoord is beveiligd, kunt u het niet naar CSV converteren zonder het wachtwoord te gebruiken. Met de API kunt u het gecodeerde document openen door het juiste wachtwoord in een LoadOptions-object door te geven.

Converteer beveiligde POWERPOINT naar CSV via Java

Tijdens het converteren van een POWERPOINT-bestand naar CSV, kunt u ook een watermerk toevoegen aan uw uitvoer-CSV-bestandsformaat. Om een watermerk toe te voegen, maakt u een nieuwe werkmap om het geconverteerde HTML-bestand te openen. Selecteer werkblad via de index, maak een vorm en gebruik de functie addTextEffect, stel kleuren, transparantie en meer in. Daarna kunt u uw HTML-document opslaan als CSV met Watermark.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik POWERPOINT online naar CSV converteren?
  De online app voor POWERPOINT-conversie hierboven geïntegreerd. Om het conversieproces te starten, kunt u het POWERPOINT-bestand naar het witte gebied slepen en neerzetten of erop klikken om het document te importeren. Zodra het bestand is toegevoegd, klikt u eenvoudig op de knop "Converteren". Nadat de conversie van POWERPOINT naar CSV is voltooid, kunt u het geconverteerde bestand downloaden. Met slechts een enkele klik ontvangt u uw uitvoer-CSV-bestanden.
 • Hoe lang duurt het om POWERPOINT te converteren?
  De snelheid van deze online converter is grotendeels afhankelijk van de grootte van het POWERPOINT-bestand. Als het POWERPOINT-bestand klein is, kan de conversie naar CSV binnen enkele seconden worden voltooid. Bovendien, als u de conversiecode in een Java-toepassing hebt geïntegreerd, hangt de snelheid van het conversieproces af van hoe goed u uw toepassing voor dit doel heeft geoptimaliseerd.
 • Is het veilig om POWERPOINT naar CSV te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Zodra de conversie van POWERPOINT naar CSV is voltooid, is de downloadlink voor de geconverteerde CSV-bestanden onmiddellijk beschikbaar. Houd er rekening mee dat we alle geüploade bestanden automatisch na 24 uur verwijderen en dat de downloadlinks na deze periode niet meer actief zijn. Uw bestanden zijn volledig veilig en privé, aangezien niemand anders er toegang toe heeft. Onze bestandsconversieservice, inclusief POWERPOINT-conversie, is volledig veilig in gebruik. We bieden deze gratis app voornamelijk aan voor testdoeleinden, zodat u de resultaten kunt evalueren voordat u de code integreert.
 • Welke browser moet ik gebruiken om POWERPOINT te converteren?
  U kunt voor deze online conversie elke moderne browser gebruiken, zoals Google Chrome, Firefox, Opera of Safari. Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, zou de Aspose.Total POWERPOINT-conversie-API naadloos werken.

Bekijk POWERPOINT conversieopties met Java

POWERPOINTs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
POWERPOINTs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
POWERPOINTs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar MARKDOWN (Lichtgewicht opmaaktaal)
POWERPOINTs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
POWERPOINTs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
POWERPOINTs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
POWERPOINTs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
POWERPOINTs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
POWERPOINTs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
POWERPOINTs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)