Converteer POWERPOINT naar ODT via Java of online-app

On Premise Java API voor PowerPoint POWERPOINT naar ODT conversie binnen alle Java J2SE, J2EE, J2ME applicaties

 

Aspose.Total for Java Bibliotheken voor automatisering van bestandsindelingen stellen Java-ontwikkelaars in staat om het batchconversieproces van PowerPoint POWERPOINT naar Word ODT te automatiseren. Het converteren van het document is een proces in twee stappen en omvat het gebruik van twee API’s. We gebruiken Aspose.Slides for Java , een PowerPoint-API voor het manipuleren en beheren van presentaties om POWERPOINT naar HTML te converteren. Daarna zullen we met behulp van de functierijke Word Processing API Aspose.Words for Java de HTML naar ODT converteren.

Hoe POWERPOINT naar ODT te converteren via Java

 1. Open het POWERPOINT-bestand met de klasse Presentation
 2. Converteer POWERPOINT naar HTML met behulp van save methode en stel Html in als SaveFormat
 3. Laad het geconverteerde HTML-bestand met de klasse Document
 4. Sla het document op in ODT-indeling met de methode save

Conversievereisten

Voor POWERPOINT-naar-ODT-bestandsconversie kunt u Aspose.Total voor Java eenvoudig rechtstreeks vanuit een Maven gebaseerd project en neem bibliotheken op in uw pom.xml.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

Gratis online converter voor POWERPOINT naar ODT

Conversievereisten

Met behulp van de API kunt u ook een POWERPOINT-bestand naar ODT-conversie met watermerk uitvoeren. Om een watermerk aan uw ODT-document toe te voegen, kunt u het POWERPOINT-bestand eerst naar HTML converteren en er een watermerk aan toevoegen. Om een watermerk toe te voegen, laadt u het nieuw gemaakte HTML-bestand met de klasse Document , maakt u een instantie van TextWatermarkOptions en stelt u zijn eigenschappen, Bel de methode Watermark.setText en geef de watermerktekst en het object van TextWatermarkOptions door.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik POWERPOINT online naar ODT converteren?
  Online app voor POWERPOINT-conversie is hierboven geïntegreerd. Volg deze eenvoudige stappen om uw POWERPOINT-bestanden online naar ODT-indeling te converteren. Voeg eerst uw POWERPOINT-bestand toe door het naar het aangewezen gebied te slepen en neer te zetten of door in het witte gebied te klikken om het document te importeren. Klik vervolgens op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten. Zodra de conversie van POWERPOINT naar ODT is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand met slechts één klik downloaden. Het is een snelle en gemakkelijke manier om het bestandsformaat te krijgen dat u nodig hebt.
 • Hoe lang duurt het om POWERPOINT te converteren?
  Deze online converter is ontworpen om snelle en efficiënte POWERPOINT naar ODT-conversie te bieden. De snelheid van het conversieproces kan variëren, afhankelijk van de grootte van het POWERPOINT-bestand. Kleine POWERPOINT-bestanden kunnen in slechts enkele seconden naar ODT worden geconverteerd. Als u de conversiecode echter integreert in een Java-toepassing, kan de conversiesnelheid afhangen van hoe goed u uw toepassing hebt geoptimaliseerd. In ieder geval is onze POWERPOINT naar ODT-conversietool uitgerust met de modernste technologie die zorgt voor de best mogelijke prestaties en uitvoerkwaliteit.
 • Is het veilig om POWERPOINT naar ODT te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Nadat het conversieproces van POWERPOINT naar ODT is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand snel en gemakkelijk downloaden via de meegeleverde downloadlink. Ons systeem neemt gegevensprivacy en -beveiliging zeer serieus, dus alle geüploade bestanden worden na 24 uur verwijderd en de downloadlinks worden inactief. We gebruiken een gratis app om gebruikers een testomgeving te bieden om de resultaten te controleren voordat ze de code integreren. U kunt er zeker van zijn dat uw bestandsconversie, inclusief POWERPOINT, volledig veilig is en dat niemand toegang heeft tot uw bestanden.
 • Welke browser moet ik gebruiken om POWERPOINT te converteren?
  Deze online POWERPOINT naar ODT-converter is compatibel met de meeste moderne browsers zoals Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, biedt de Aspose.Total POWERPOINT-conversie-API een soepele en betrouwbare oplossing voor het converteren van POWERPOINT-bestanden naar ODT-indeling. Deze API biedt een scala aan functies en aanpassingsmogelijkheden om het conversieproces zo efficiënt en effectief mogelijk te maken. Of u nu een ontwikkelaar of een incidentele gebruiker bent, u kunt de POWERPOINT naar ODT-conversiecode eenvoudig in uw toepassing integreren en genieten van naadloze en probleemloze conversies.

Bekijk POWERPOINT conversieopties met Java

POWERPOINTs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
POWERPOINTs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
POWERPOINTs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
POWERPOINTs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar MARKDOWN (Lichtgewicht opmaaktaal)
POWERPOINTs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
POWERPOINTs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
POWERPOINTs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
POWERPOINTs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
POWERPOINTs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
POWERPOINTs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
POWERPOINTs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)