Converteer TEX naar PSD via Java

Exporteer TEX-bestand naar PSD binnen elke Java J2SE-, J2EE-, J2ME-toepassing zonder Adobe® Acrobat Reader te gebruiken

 

U kunt het tex-bestand in twee eenvoudige stappen naar een PSD-afbeelding in Java converteren. Ten eerste, door Aspose.PDF voor Java te gebruiken, kunt u TEX naar JPEG exporteren. Daarna kunt u met behulp van Aspose.Imaging for Java Image Processing API JPEG naar PSD renderen. Beide API’s vallen onder het pakket Aspose.Total for Java .

TEX exporteren naar PSD via Java

  1. Open het TEX-bestand met de klasse Document
  2. Initialiseer het klasseobject en render TEX naar JPEG met behulp van Process methode
  3. Laad JPEG-bestand met behulp van Image class
  4. Sla het document op in PSD-indeling met save methode

Conversievereisten

U kunt Aspose.Total voor Java gemakkelijk rechtstreeks vanuit een op Maven gebaseerd project gebruiken en neem bibliotheken op in uw po.xml.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

Converteer TEX naar PSD in een enkel bestand via Java

Met de API kunt u ook een TEX-bestand naar PSD exporteren naar een enkel bestand. Om alle pagina’s te converteren, kunt u eerst uw TEX-document renderen naar één TIFF-bestand en daarna het TIFF-bestand exporteren naar PSD. U kunt het invoerbestand openen met de klasse Document en apparaatobjecten Resolutie, TiffSettings en TIFF maken. U kunt een enkele TIFF-afbeelding verkrijgen met process methode van TiffDevice klasse. Ten slotte kunt u het TIFF-bestand laden met de klasse Image en het opslaan in PSD-indeling met save methode.

Converteer TEX naar PSD met watermerk via Java

Met behulp van de API kunt u ook het TEX-bestand exporteren naar PSD met watermerk in uw PSD-document. Om een watermerk toe te voegen kan je eerst TEX naar JPEG converteren en er een watermerk in toevoegen. Om een watermerk toe te voegen, laadt u een afbeeldingsbestand met behulp van de klasse Image , maakt u een object van de Graphics en initialiseer deze met Image-object, maak een nieuwe Matrix object en stel de vertaling en transformatie in op de gewenste hoek en voeg een watermerk toe met Graphics.drawString methode. Nadat u het watermerk aan uw afbeelding hebt toegevoegd, kunt u de JPEG opslaan als PSD-indeling.

Converteer en roteer TEX naar PSD-bestand via Java

Met behulp van de API kunt u ook de uitgevoerde PSD-afbeelding roteren volgens uw behoeften. De Image.rotateFlip-methode kan worden gebruikt om de afbeelding 90/180/270-graden te roteren en de afbeelding horizontaal of verticaal te spiegelen. De bibliotheek biedt eenvoudige methoden om complexe bewerkingen uit te voeren terwijl alle lelijke details worden ingekapseld. U kunt het type rotatie en omdraaien opgeven dat op de afbeelding moet worden toegepast. Om de afbeelding te roteren en om te draaien, kunt u de geconverteerde JPEG-afbeelding laden met behulp van de klasse Image en de afbeelding aanroepen. roteerFlip-methode terwijl u het juiste RotateFlipType specificeert.