Java API om XLS naar DOC te exporteren of online

On Premise Java API om XLS naar DOC te exporteren of online zonder afhankelijk te zijn van Microsoft Excel®

 

Het renderen van XLS naar DOC is een proces in twee stappen. U gebruikt eerst de API Aspose.Cells for Java om het gegeven XLS-document naar PDF te converteren en vervolgens Aspose.Pdf for Java API, kunt u uw PDF-document eenvoudig converteren naar DOC. Beide API’s vallen onder de verzameling van Aspose.Total for Java automatiseringsbibliotheken voor bestandsindelingen.

Hoe XLS naar DOC te converteren via Java API

 1. Open het XLS-bestand met de klasse Workbook
 2. Converteer XLS naar PDF en stel SaveFormat in op AUTO
 3. Laad het geconverteerde PDF-bestand met de klasse Document
 4. Sla het document op in DOC-formaat met save methode en stel Doc in als SaveFormat

Conversievereisten

U moet Aspose.Total voor Java rechtstreeks vanuit een op Maven gebaseerd project gebruiken en neem bibliotheken op in uw po.xml.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

// load the XLS file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.xls");
// save XLS as PDF
book.save("pdfOutput.pdf", com.aspose.cells.SaveFormat.AUTO);
// load the PDF file using Document class
Document document = new Document("pdfOutput.pdf");
// save document in DOC format
document.save("output.doc", com.aspose.pdf.SaveFormat.Doc); 

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik XLS online naar DOC converteren?
  Online app voor XLS-conversie is hierboven geïntegreerd. Het conversieproces omvat het toevoegen van uw XLS-bestand door het naar het witte gebied te slepen en neer te zetten of door in het gebied te klikken om het bestand te importeren. Zodra het bestand is toegevoegd, klikt u eenvoudig op de knop Converteren om het conversieproces te starten. Eenmaal voltooid, kunt u uw nieuw geconverteerde DOC-bestand downloaden met slechts een enkele klik.
 • Hoe lang duurt het om XLS te converteren?
  De snelheid van deze online converter wordt grotendeels bepaald door de grootte van het XLS-bestand dat wordt geconverteerd. Kleinere XLS-bestanden kunnen binnen enkele seconden naar DOC worden geconverteerd. Bovendien, als u de conversiecode in een Java-toepassing hebt opgenomen, zal de efficiëntie van de toepassing ook het conversieproces beïnvloeden.
 • Is het veilig om XLS naar DOC te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Nadat het conversieproces is voltooid, wordt er onmiddellijk een downloadlink voor het DOC-bestand beschikbaar gemaakt. Geüploade bestanden worden na 24 uur automatisch verwijderd en na die tijd zijn de downloadlinks niet meer actief. U kunt er zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn en dat bestandsconversie, inclusief XLS, volledig veilig is. De gratis app is in de eerste plaats geïntegreerd voor testdoeleinden, zodat u de resultaten kunt verifiëren voordat u de code in uw project integreert.
 • Welke browser moet ik gebruiken om XLS te converteren?
  Voor online conversie kunt u elke moderne webbrowser gebruiken, zoals Google Chrome, Firefox, Opera of Safari. Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, is de Aspose.Total XLS-conversie-API een uitstekende keuze, omdat deze is ontworpen om naadloos in dergelijke omgevingen te werken.

Bekijk XLS conversieopties met Java

XLSs converteren naar DOCX (Office 2007+ Word Document)
XLSs converteren naar PPTX (Open XML presentation Format)
XLSs converteren naar WORD (WordProcessing File Formats)

Wat is XLS bestandsformaat

Microsoft Excel is een spreadsheettoepassing die voor het eerst werd uitgebracht in 1987. Het maakt deel uit van de Microsoft Office-suite met productiviteitssoftware. Met Excel kunnen gebruikers spreadsheets maken en opmaken, wiskundige berekeningen uitvoeren en grafieken en diagrammen maken. Excel-bestanden worden opgeslagen in een eigen binair formaat genaamd .xls. Deze indeling is niet compatibel met andere spreadsheettoepassingen, zoals Google Spreadsheets. Excel-bestanden kunnen ook worden opgeslagen in .xlsx, een nieuwer op XML gebaseerd formaat dat compatibel is met andere spreadsheettoepassingen. Wanneer een Excel-bestand wordt opgeslagen in .xls-indeling, wordt het opgeslagen als een verouderd binair bestand. Dit betekent dat het bestand alleen in Excel kan worden geopend en niet compatibel is met andere spreadsheetprogramma s. Verouderde binaire bestanden zijn groter dan .xlsx-bestanden en het kan langer duren om ze te openen. Als u een Excel-bestand moet delen met iemand die geen Excel heeft, kunt u het bestand opslaan in .csv-indeling. Dit formaat kan worden geopend in een teksteditor, zoals Microsoft Kladblok, en is compatibel met andere spreadsheetprogramma s.

Meer lezen

Wat is DOC bestandsformaat

De Microsoft Word Binary File Format (DOC) is een eigen documentbestandsindeling die wordt gebruikt door Microsoft Office Word. Het is een binaire bestandsindeling die een document vertegenwoordigt in een structuur die onafhankelijk is van een bepaalde computerarchitectuur of besturingssysteem. Het DOC-formaat is een containerbestand dat gegevens opslaat in een binair formaat. Een DOC-bestand kan verschillende gegevenstypen bevatten, waaronder opgemaakte tekst, afbeeldingen, grafieken en andere gegevens. Het binaire formaat van een DOC-bestand is niet bedoeld om door mensen te worden gelezen. Er zijn echter een aantal programma s die DOC-bestanden kunnen lezen en schrijven, waaronder Microsoft Word en LibreOffice. Het DOC-formaat werd voor het eerst geïntroduceerd in Word voor Windows 2.0 in 1987. Het is sindsdien verschillende keren herzien, met als meest recente versie het Office Open XML-formaat dat is geïntroduceerd in Office 2007. Een van de belangrijkste voordelen van het DOC-formaat is de compatibiliteit met Microsoft Word, een van de meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma s ter wereld. Hierdoor kunnen gebruikers documenten in Microsoft Word maken en bewerken en deze vervolgens delen met anderen die de applicatie ook gebruiken. Bovendien kunnen veel andere tekstverwerkingsprogramma s ook het DOC-formaat lezen en schrijven, waardoor het een veelzijdig formaat is voor het delen van documenten.

Meer lezen