Java API om XLSX naar DOC te exporteren of online

On Premise Java API om XLSX naar DOC te exporteren of online zonder afhankelijk te zijn van Microsoft Excel®

 

Het renderen van XLSX naar DOC is een proces in twee stappen. U gebruikt eerst de API Aspose.Cells for Java om het gegeven XLSX-document naar PDF te converteren en vervolgens Aspose.Pdf for Java API, kunt u uw PDF-document eenvoudig converteren naar DOC. Beide API’s vallen onder de verzameling van Aspose.Total for Java automatiseringsbibliotheken voor bestandsindelingen.

Hoe XLSX naar DOC te converteren via Java API

 1. Open het XLSX-bestand met de klasse Workbook
 2. Converteer XLSX naar PDF en stel SaveFormat in op AUTO
 3. Laad het geconverteerde PDF-bestand met de klasse Document
 4. Sla het document op in DOC-formaat met save methode en stel Doc in als SaveFormat

Conversievereisten

U moet Aspose.Total voor Java rechtstreeks vanuit een op Maven gebaseerd project gebruiken en neem bibliotheken op in uw po.xml.

U kunt ook een ZIP-bestand krijgen van downloads .

// load the XLSX file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.xlsx");
// save XLSX as PDF
book.save("pdfOutput.pdf", com.aspose.cells.SaveFormat.AUTO);
// load the PDF file using Document class
Document document = new Document("pdfOutput.pdf");
// save document in DOC format
document.save("output.doc", com.aspose.pdf.SaveFormat.Doc); 

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik XLSX online naar DOC converteren?
  Online app voor XLSX-conversie is hierboven geïntegreerd. Het conversieproces omvat het toevoegen van uw XLSX-bestand door het naar het witte gebied te slepen en neer te zetten of door in het gebied te klikken om het bestand te importeren. Zodra het bestand is toegevoegd, klikt u eenvoudig op de knop Converteren om het conversieproces te starten. Eenmaal voltooid, kunt u uw nieuw geconverteerde DOC-bestand downloaden met slechts een enkele klik.
 • Hoe lang duurt het om XLSX te converteren?
  De snelheid van deze online converter wordt grotendeels bepaald door de grootte van het XLSX-bestand dat wordt geconverteerd. Kleinere XLSX-bestanden kunnen binnen enkele seconden naar DOC worden geconverteerd. Bovendien, als u de conversiecode in een Java-toepassing hebt opgenomen, zal de efficiëntie van de toepassing ook het conversieproces beïnvloeden.
 • Is het veilig om XLSX naar DOC te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Nadat het conversieproces is voltooid, wordt er onmiddellijk een downloadlink voor het DOC-bestand beschikbaar gemaakt. Geüploade bestanden worden na 24 uur automatisch verwijderd en na die tijd zijn de downloadlinks niet meer actief. U kunt er zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn en dat bestandsconversie, inclusief XLSX, volledig veilig is. De gratis app is in de eerste plaats geïntegreerd voor testdoeleinden, zodat u de resultaten kunt verifiëren voordat u de code in uw project integreert.
 • Welke browser moet ik gebruiken om XLSX te converteren?
  Voor online conversie kunt u elke moderne webbrowser gebruiken, zoals Google Chrome, Firefox, Opera of Safari. Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, is de Aspose.Total XLSX-conversie-API een uitstekende keuze, omdat deze is ontworpen om naadloos in dergelijke omgevingen te werken.

Bekijk XLSX conversieopties met Java

XLSXs converteren naar DOCX (Office 2007+ Word Document)
XLSXs converteren naar PPTX (Open XML presentation Format)
XLSXs converteren naar WORD (WordProcessing File Formats)

Wat is XLSX bestandsformaat

Een XLSX-bestand is een Microsoft Excel Open XML-werkmapbestand. XLSX-bestanden worden gebruikt om spreadsheetgegevens op te slaan. Ze lijken op XLS-bestanden, maar gebruiken het op XML gebaseerde bestandsformaat dat is ontwikkeld door Microsoft.XLSX-bestanden worden gemaakt door de Microsoft Excel-toepassing. Ze kunnen worden geopend en bewerkt door Microsoft Excel, Apple Numbers en andere spreadsheettoepassingen. XLSX-bestanden slaan gegevens op in werkbladen die cellen bevatten die zijn gerangschikt in rijen en kolommen. Elke cel kan tekst, getallen of formules bevatten. XLSX-bestanden ondersteunen ook functies zoals grafieken, draaitabellen en voorwaardelijke opmaak.

Meer lezen

Wat is DOC bestandsformaat

De Microsoft Word Binary File Format (DOC) is een eigen documentbestandsindeling die wordt gebruikt door Microsoft Office Word. Het is een binaire bestandsindeling die een document vertegenwoordigt in een structuur die onafhankelijk is van een bepaalde computerarchitectuur of besturingssysteem. Het DOC-formaat is een containerbestand dat gegevens opslaat in een binair formaat. Een DOC-bestand kan verschillende gegevenstypen bevatten, waaronder opgemaakte tekst, afbeeldingen, grafieken en andere gegevens. Het binaire formaat van een DOC-bestand is niet bedoeld om door mensen te worden gelezen. Er zijn echter een aantal programma s die DOC-bestanden kunnen lezen en schrijven, waaronder Microsoft Word en LibreOffice. Het DOC-formaat werd voor het eerst geïntroduceerd in Word voor Windows 2.0 in 1987. Het is sindsdien verschillende keren herzien, met als meest recente versie het Office Open XML-formaat dat is geïntroduceerd in Office 2007. Een van de belangrijkste voordelen van het DOC-formaat is de compatibiliteit met Microsoft Word, een van de meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma s ter wereld. Hierdoor kunnen gebruikers documenten in Microsoft Word maken en bewerken en deze vervolgens delen met anderen die de applicatie ook gebruiken. Bovendien kunnen veel andere tekstverwerkingsprogramma s ook het DOC-formaat lezen en schrijven, waardoor het een veelzijdig formaat is voor het delen van documenten.

Meer lezen