XSLFO exporteren naar TXT via Java

Converteer XSLFO-bestand naar TXT met behulp van on-premise Java API binnen alle Java J2SE-, J2EE-, J2ME-applicaties

 

Door Aspose.Total for Java te gebruiken, kunt u de conversiefunctie van XSLFO naar TXT in uw Java-toepassingen integreren in een proces van twee stappen. Ten eerste, door Aspose.PDF voor Java te gebruiken, kunt u XSLFO naar XLSX renderen. In de tweede stap kunt u XLSX naar TXT converteren met behulp van de Spreadsheet Programming API Aspose.Cells for Java .

Converteer XSLFO-bestand naar TXT via Java

  1. Open het XSLFO-bestand met de klasse Document
  2. Converteer XSLFO naar XLSX met behulp van save methode:
  3. Laad XLSX-document met behulp van de klasse Workbook
  4. Sla het document op in TXT-indeling met save methode

Conversievereisten

U kunt Aspose.Total voor Java gemakkelijk rechtstreeks vanuit een op Maven gebaseerd project gebruiken en bevatten Aspose.PDF voor Java en Aspose.Cells voor Java in uw po.xml.

Conversievereisten

Als uw XSLFO-document met een wachtwoord is beveiligd, kunt u het niet converteren naar TXT zonder het wachtwoord. Met behulp van de API kunt u eerst het beveiligde document openen met een geldig wachtwoord en het daarna converteren. Om het versleutelde bestand te openen, kunt u een nieuwe instantie van het Document class en geef bestandsnaam en wachtwoord door als argumenten.

Converteer beveiligde XSLFO naar TXT via Java

Tijdens het converteren van het XSLFO-bestand naar TXT, kunt u ook een watermerk toevoegen aan uw uitvoer-TXT-bestandsformaat. Om een watermerk toe te voegen, maakt u een nieuwe werkmap om het geconverteerde XLSX-bestand te openen. Selecteer werkblad via de index, maak een vorm en gebruik de functie addTextEffect, stel kleuren, transparantie en meer in. Daarna kunt u uw XLSX-document opslaan als TXT met Watermark.