Aspose.Total  for .NET

API’s voor manipulatie van .NET-bestandsindelingen

Bewerk Word, Excel, PDF, PowerPoint, Outlook en meer dan 100 andere bestandsindelingen vanuit .NET-applicaties, zonder enige softwareafhankelijkheid.

  Gratis proefversie downloaden
 
 

Aspose.Total voor .NET is het meest complete pakket van alle .NET File Format Automation API's die door Aspose worden aangeboden. Het stelt ontwikkelaars in staat om te creëren, bewerken, renderen, printen en converteren tussen de meest populaire bestandsformaten binnen alle .NET, C#, ASP.NET en VB.NET applicaties.

Aspose.Total voor .NET bevat de volgende API's voor bestandsindelingen voor .NET:

Aspose.Words for .NET

Aspose.Words for .NET

Het is een geavanceerde .NET API om meerdere bestandsparseertaken rechtstreeks in uw .NET-, iOS-, macOS- en Android-applicaties uit te voeren. Aspose.Words voor .NET biedt de ontwikkelaars de mogelijkheid om documenten aan te passen, te genereren, weer te geven, te converteren en af te drukken zonder Microsoft Word te gebruiken. Het ondersteunt DOC, OOXML, RTF, HTML, OpenDocument, PDF, XPS, EPUB en nog veel meer.

Aspose.PDF for .NET

Aspose.PDF for .NET

Aspose.PDF voor .NET is een API voor het verwerken en parseren van PDF-bestanden. Het stelt .NET-toepassingen in staat om PDF-bestanden te lezen, manipuleren en schrijven zonder enige Adobe Acrobat-afhankelijkheden. Bovendien biedt API functies zoals het converteren van PDF-documenten naar meerdere formaten en het transformeren van PDF-bestanden naar conventionele raster- en vectorafbeeldingen.

Aspose.Cells for .NET

Aspose.Cells for .NET

Met Excel API kunnen ontwikkelaars werken met spreadsheetbestandsindelingen in .NET-, iOS- en Android-applicaties zonder dat Microsoft Excel nodig is. Aspose.Cells voor .NET ondersteunt alle belangrijke Microsoft Excel-indelingen, waaronder XLS, XLSM, XLSX, XLTM/XLTX, HTML, CSV, ODS, Tab Delimited & SpreadsheetML.

Aspose.Email for .NET

Aspose.Email for .NET

Aspose.Email voor .NET is een verzameling .NET API's voor het maken, manipuleren, verzenden en ontvangen van e-mails vanuit ASP.NET-webapplicaties, webservices of Windows-applicaties. De Email API maakt het super eenvoudig om te werken met Outlook ICS, PST, OST, EML, MSG en MHT-bestanden, evenals de opslag MBOX-bestanden van Thunderbird.

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slides for .NET

Aspose.Slides voor .NET is een zelfstandige PowerPoint-verwerkings-API om presentaties en dia's te lezen, schrijven en manipuleren. Ontwikkelaars kunnen presentatiebestandsindelingen genereren, wijzigen, kopiëren, converteren, renderen en afdrukken, waaronder PPT, PPS, POT, PresentationML (OOXML, PPTX) en OpenDocument-presentaties (ODP).

Aspose.Imaging for .NET

Aspose.Imaging for .NET

Aspose.Imaging voor .NET is een beeldverwerkings-API voor het maken, bewerken, tekenen of converteren van afbeeldingen binnen .NET-toepassingen. Ontwikkelaars kunnen de gemaakte of bewerkte afbeeldingen opslaan in verschillende formaten, waaronder TIFF, GIF, BMP, JPEG, PNG en meer, zonder dat een afbeeldingseditor hoeft te worden geïnstalleerd.

Aspose.BarCode for .NET

Aspose.BarCode for .NET

Met Aspose.BarCode voor .NET API kunnen ontwikkelaars snel en eenvoudig functionaliteit voor het genereren en herkennen van streepjescodes toevoegen aan hun Microsoft .NET-applicaties. Het ondersteunt WinForms, ASP.NET en .NET Compact Framework.

Aspose.Diagram for .NET

Aspose.Diagram for .NET

Aspose.Diagram voor .NET is een functierijke Visio API. Ontwikkelaars kunnen eenvoudig diagrammen manipuleren en Visio-tegels converteren naar PDF- en afbeeldingsbestandsindelingen. Aspose.Diagram maakt ook gebruik van geavanceerde functionaliteit van Visio-services om Visio-documenten op de server te manipuleren.

Aspose.Tasks for .NET

Aspose.Tasks for .NET

Aspose.Tasks voor .NET is een krachtige .NET-projectbeheer-API waarmee .NET-toepassingen Microsoft Project-documenten in MPP- en XML-indeling kunnen lezen en projectdocumenten in XML-indeling kunnen schrijven zonder Microsoft Project te gebruiken.

Aspose.OCR for .NET

Aspose.OCR for .NET

Aspose.OCR voor .NET is een tekenherkennings-API waarmee ontwikkelaars OCR-functionaliteit kunnen toevoegen aan hun .NET-toepassingen. Het biedt een eenvoudige reeks klassen om tekens uit de meest gebruikte afbeeldingsindelingen te herkennen.

Aspose.Note for .NET

Aspose.Note for .NET

Met Aspose.Note voor .NET API kunnen applicaties programmatisch communiceren met Microsoft OneNote-bestanden. Het ondersteunt functies zoals het laden, converteren, maken en manipuleren van de inhoud van Microsoft OneNote-bestanden zonder dat er extra bibliotheken of software van derden nodig zijn.

Aspose.CAD for .NET

Aspose.CAD for .NET

Met Aspose.CAD voor .NET kunnen ontwikkelaars AutoCAD DWG- en DXF-bestanden converteren naar PDF-, JPG-, PNG-, BMP-, TIFF- en GIF-beeldformaten. Het is een native API en er hoeft geen AutoCAD of andere software te worden geïnstalleerd.

Aspose.3D for .NET

Aspose.3D for .NET

Aspose.3D voor .NET is een feature-rijke 3D-API voor .NET-ontwikkelaars om verbinding te maken met 3D-documentformaten zonder dat er extra 3D-modellerings- en renderingsoftware nodig is. Het ondersteunt de meest gebruikte 3D-bestandsindelingen waar ontwikkelaars eenvoudig 3D-bestanden kunnen maken, lezen, converteren, wijzigen en beheren.

Aspose.HTML for .NET

Aspose.HTML for .NET

Met Aspose.HTML voor .NET kunnen ontwikkelaars HTML-pagina's maken, bewerken en weergeven in formaten met een vaste lay-out zoals PDF en XPS enz. en een aantal rasterafbeeldingsindelingen binnen uw .NET-toepassingen

Aspose.GIS for .NET

Aspose.GIS for .NET

Aspose.GIS voor .NET stelt de .NET-toepassingen in staat om toegang te krijgen tot geografische informatie en deze te manipuleren vanuit op vectoren gebaseerde geospatiale gegevensformaten. Het biedt aan om GIS-gegevensformaten zoals ESRI Shapefile & GeoJSON te lezen, schrijven en converteren.

Aspose.ZIP for .NET

Aspose.ZIP for .NET

Aspose.ZIP voor .NET API stelt de ontwikkelaars in staat om documenten en archieven naar zip-formaat te comprimeren en zip-bestanden te decomprimeren naar respectievelijke archieven en bestanden.

Aspose.Page for .NET

Aspose.Page for .NET

Aspose.Page voor .NET biedt de mogelijkheid om zowel bestaande als nieuwe XPS-documenten te maken, te bewerken en op te slaan. Het maakt het ook mogelijk om PS-, EPS- en XPS-bestanden naar PDF en afbeeldingsformaten te converteren.

Aspose.PSD for .NET

Aspose.PSD for .NET

Aspose.PSD voor .NET API stelt de ontwikkelaars in staat om Photoshop PSD- en PSB-bestanden te laden of te maken en biedt de mogelijkheid om lagen te manipuleren, leeggelopen PSD-bestanden te detecteren en Photoshop-bestanden om te zetten in rasterafbeeldingsformaten.

Aspose.OMR for .NET

Aspose.OMR for .NET

Aspose.OMR voor .NET is een API waarmee door mensen gemarkeerde gegevens kunnen worden vastgelegd uit documentformulieren zoals enquêtes, vragenlijsten, meerkeuzevragen voor examens en andere tests. Het kan dus gescande afbeeldingen en zelfs foto's met hoge nauwkeurigheid herkennen.

Aspose.PUB for .NET

Aspose.PUB for .NET

Aspose.PUB voor .NET is een API waarmee u Microsoft Publisher-bestanden kunt lezen en converteren naar andere formaten. Bovendien maakt API het mogelijk om met PUB-documentformaten te werken zonder in te hoeven gaan op de details van de onderliggende bestandsformaatstructuur zonder enige afhankelijkheden van Microsoft Publisher.

Aspose.SVG for .NET

Aspose.SVG for .NET

Aspose.SVG voor .NET is een API voor het verwerken en parseren van SVG-bestandsindelingen. Met volledige controle over SVG-knooppunten en eigenschappen, kunnen ontwikkelaars eenvoudig de documentstructuur wijzigen, knooppunten verwijderen en invoegen, de knooppunteigenschappen wijzigen en filters toepassen. Bovendien kan API SVG-bestanden converteren naar PDF en bekende afbeeldingsformaten.

Aspose.Finance for .NET

Aspose.Finance for .NET

Aspose.Finance voor .NET is een financiële API voor formaatverwerking. Het creëert, leest en valideert XBRL- en iXBRL-formaten die worden gebruikt bij het beheer van bedrijfsprocessen, financiële analyse en rapportageoplossingen.

Aspose.Drawing for .NET

Aspose.Drawing for .NET

Aspose.Drawing voor .NET is een grafische API die identiek is aan GDI+. Het kan eenvoudig worden geïntegreerd voor 2D-vectorafbeeldingen, zoals lijnen, curven en figuren, evenals tekst in verschillende stijlen op rasterafbeeldingen. API ondersteunt veelgebruikte afbeeldingsindelingen.

Aspose.Font for .NET

Aspose.Font for .NET

Aspose.Font voor .NET is een API voor lettertypebeheer en -verwerking. Het kan gemakkelijk lettertype-bestandsbewerkingen uitvoeren, zoals het laden van lettertypen van schijf of stream, glyphs en metrische informatie lezen, evenals Latijnse symbolen detecteren, tekst weergeven met behulp van lettertype-glyphs en meer.

Aspose.TeX for .NET

Aspose.TeX for .NET

Aspose.TeX voor .NET is een API voor het zetten van TeX-bestanden. Het kan gemakkelijk TeX-bestanden typen om documenten in verschillende formaten te krijgen, zoals XPS, PDF, PNG, JPEG, TIFF en BMP. Het beschikt ook over het maken van aangepaste TeX-formaten.

Geavanceerde functies van Aspose.Total voor .NET API's

Barcodes genereren of herkennen

Rapporten genereren met Afdruk samenvoegen

Bouw dynamische Microsoft Excel-rapporten in een oogwenk

High-fidelity weergave en afdrukken

Een XML-document omzetten in een Adobe Acrobat PDF-bestand

Converteer afbeeldingsbestanden naar PDF-formaat

Presentatiebestanden maken, manipuleren of renderen

Creëer vanaf het begin projectbestanden of manipuleer bestaande projecten

Werken met iCalendar

Verstuur eenvoudig e-mails met HTML-opmaak en bijlagen

Afdruk samenvoegen en massamail verzenden functies

Verbinding maken met POP3- en IMAP-mailservers

Microsoft Visio-diagrammen maken, laden, bewerken of converteren

Tekst uit afbeeldingen extraheren met OCR

Exporteer OneNote naar afbeeldingen & PDF-formaat

Platformonafhankelijkheid

Aspose.Total voor .NET dekt de meest populaire ontwikkelomgevingen en implementatieplatforms. U kunt met vertrouwen Aspose.Total voor .NET gebruiken om Mono of elk type 32-bits of 64-bits .NET-toepassing te bouwen, inclusief ASP.NET, Web Services en WinForms.

Boordevol hulpprogramma's

Aspose.Total voor .NET biedt u een toolkit met handige hulpprogramma-API's waarmee u barcodefunctionaliteit kunt toevoegen aan .NET-toepassingen, herhalingspatronen en netwerkprotocollen kunt uitvoeren (SMTP, POP3, MIME, IMAP, FTP, DNS, ICMP en WHOIS).

Microsoft Office-automatisering – niet nodig

Aspose.Total voor .NET API's zijn gebouwd met beheerde code en Microsoft Office hoeft nooit op de computer te worden geïnstalleerd om met ondersteunde documentindelingen te werken. Het is een perfect alternatief voor Microsoft Office-automatisering in termen van ondersteunde functies, beveiliging, stabiliteit, schaalbaarheid, snelheid en prijs.

Wat mensen zeggen

Geloof ons niet zomaar op ons woord. Bekijk wat gebruikers te zeggen hebben over Aspose.Total API's.

 
 
Case Studies bekijken