Converteer HTML-bestand naar DICOM via C#

Exporteer HTML naar DICOM binnen .NET-toepassingen zonder Adobe® Acrobat Reader of andere toepassingen van derden te gebruiken

 

Met Aspose.Total for .NET kunt u in twee eenvoudige stappen eenvoudig HTML naar DICOM-afbeelding exporteren binnen elke .NET-toepassing. Allereerst, door Aspose.PDF voor .NET te gebruiken, kunt u HTML naar JPEG exporteren. Daarna kunt u met behulp van Aspose.Imaging for .NET Image Processing API JPEG naar DICOM converteren.

Converteer HTML-bestand naar DICOM via .NET

  1. Open het HTML-bestand met de klasse Document
  2. Initialiseer het klasseobject JpegDevice en render HTML naar JPEG met behulp van Process methode
  3. Laad JPEG-bestand met behulp van Image class
  4. Sla het document op in DICOM-indeling met de methode Save

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Converteer HTML-bestand naar DICOM in een enkel bestand via C#

Met behulp van de API kunt u ook het HTML-bestand naar DICOM converteren naar een enkel afbeeldingsbestand. Om alle pagina’s te converteren, kunt u eerst uw HTML-document renderen naar één TIFF-bestand en daarna het TIFF-bestand exporteren naar DICOM. U kunt het invoerbestand openen met de klasse Document en apparaatobjecten Resolutie, TiffSettings en TIFF maken. U kunt een enkele TIFF-afbeelding verkrijgen met de Process methode van TiffDevice klasse. Ten slotte kunt u het TIFF-bestand laden met de klasse Image en sla het op in DICOM-indeling met behulp van de methode Save .

Converteer en roteer HTML-bestand naar DICOM via C#

Met behulp van de API kunt u ook de uitgevoerde DICOM-afbeelding roteren volgens uw behoeften. De Image.RotateFlip-methode kan worden gebruikt om de afbeelding 90/180/270-graden te roteren en de afbeelding horizontaal of verticaal te spiegelen. U kunt het type rotatie en omdraaien opgeven dat op de afbeelding moet worden toegepast. Om de afbeelding te roteren en om te draaien, kunt u de geconverteerde JPEG-afbeelding laden met behulp van de fabrieksmethode die wordt weergegeven door de klasse Image en de afbeelding aanroepen .RotateFlip-methode terwijl u het juiste RotateFlipType specificeert.

Bekijk HTML conversieopties met .NET

HTMLs converteren naar APNG (Geanimeerde draagbare netwerkafbeeldingen)
HTMLs converteren naar DXF (Autodesk Drawing Exchange-indeling)
HTMLs converteren naar EMZ (Windows gecomprimeerd verbeterd metabestand)
HTMLs converteren naar PSD (Photoshop-document)
HTMLs converteren naar SVGZ (Gecomprimeerde schaalbare vectorafbeeldingen)
HTMLs converteren naar TGA (Truevision grafische adapter)
HTMLs converteren naar WMF (Windows-metabestand)
HTMLs converteren naar WMZ (Gecomprimeerd Windows-metabestand)