Converteer HTML-bestand naar DXF via C#

Exporteer HTML naar DXF binnen .NET-toepassingen zonder Adobe® Acrobat Reader of andere toepassingen van derden te gebruiken

 

Met Aspose.Total for .NET kunt u in twee eenvoudige stappen eenvoudig HTML naar DXF-afbeelding exporteren binnen elke .NET-toepassing. Allereerst, door Aspose.PDF voor .NET te gebruiken, kunt u HTML naar JPEG exporteren. Daarna kunt u met behulp van Aspose.Imaging for .NET Image Processing API JPEG naar DXF converteren.

Converteer HTML-bestand naar DXF via .NET

  1. Open het HTML-bestand met de klasse Document
  2. Initialiseer het klasseobject JpegDevice en render HTML naar JPEG met behulp van Process methode
  3. Laad JPEG-bestand met behulp van Image class
  4. Sla het document op in DXF-indeling met de methode Save

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Converteer HTML-bestand naar DXF in een enkel bestand via C#

Met behulp van de API kunt u ook het HTML-bestand naar DXF converteren naar een enkel afbeeldingsbestand. Om alle pagina’s te converteren, kunt u eerst uw HTML-document renderen naar één TIFF-bestand en daarna het TIFF-bestand exporteren naar DXF. U kunt het invoerbestand openen met de klasse Document en apparaatobjecten Resolutie, TiffSettings en TIFF maken. U kunt een enkele TIFF-afbeelding verkrijgen met de Process methode van TiffDevice klasse. Ten slotte kunt u het TIFF-bestand laden met de klasse Image en sla het op in DXF-indeling met behulp van de methode Save .

Converteer en roteer HTML-bestand naar DXF via C#

Met behulp van de API kunt u ook de uitgevoerde DXF-afbeelding roteren volgens uw behoeften. De Image.RotateFlip-methode kan worden gebruikt om de afbeelding 90/180/270-graden te roteren en de afbeelding horizontaal of verticaal te spiegelen. U kunt het type rotatie en omdraaien opgeven dat op de afbeelding moet worden toegepast. Om de afbeelding te roteren en om te draaien, kunt u de geconverteerde JPEG-afbeelding laden met behulp van de fabrieksmethode die wordt weergegeven door de klasse Image en de afbeelding aanroepen .RotateFlip-methode terwijl u het juiste RotateFlipType specificeert.

Bekijk HTML conversieopties met .NET

HTMLs converteren naar APNG (Geanimeerde draagbare netwerkafbeeldingen)
HTMLs converteren naar DICOM (Digitale beeldvorming en communicatie in de geneeskunde)
HTMLs converteren naar EMZ (Windows gecomprimeerd verbeterd metabestand)
HTMLs converteren naar PSD (Photoshop-document)
HTMLs converteren naar SVGZ (Gecomprimeerde schaalbare vectorafbeeldingen)
HTMLs converteren naar TGA (Truevision grafische adapter)
HTMLs converteren naar WMF (Windows-metabestand)
HTMLs converteren naar WMZ (Gecomprimeerd Windows-metabestand)