C# API om MOBI naar CSV te converteren

Exporteer MOBI naar CSV via C# zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

Door Aspose.Total for .NET te gebruiken, kunt u MOBI naar CSV-conversiefunctie opnemen in elke .NET-, C#-, ASP.NET- en VB.NET-toepassing in twee eenvoudige stappen. Ten eerste, door Aspose.Words for .NET te gebruiken, kunt u MOBI naar HTML exporteren. Daarna kunt u met behulp van Aspose.Cells for .NET Spreadsheet Programming API HTML naar CSV converteren.

.NET API om MOBI naar CSV te converteren

  1. Open het MOBI-bestand met de klasse Document
  2. Converteer MOBI naar HTML met behulp van de Save methode
  3. Laad HTML-mobiument met behulp van Workbook class
  4. Sla het mobiument op in CSV-indeling met de methode Save en stel CSV in als SaveFormat

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Laad MOBI Document van Stream via C#

Aspose.Words for .NET stelt u ook in staat om MOBI-mobiumenten via stream te laden. Om een mobiument uit een stream te openen, geeft u eenvoudig een stream-object dat het mobiument bevat door aan de Document -constructor. Het volgende codevoorbeeld laat zien hoe u een mobiument vanuit een stream opent:

Aangepaste eigenschappen toevoegen in CSV-bestand via C#

Tijdens het converteren van MOBI naar CSV kunt u met Aspose.Cells for .NET aangepaste eigenschappen toevoegen aan uw CSV-mobiumenten. Om een aangepaste eigenschap toe te voegen, kunt u de methode Add gebruiken voor de CustomDocumentPropertyCollection klasse. De Add-methode voegt de eigenschap toe aan het Excel-bestand en retourneert een verwijzing voor de nieuwe mobiumenteigenschap als [Aspose.Cells.Properties.DocumentProperty]( https://reference.aspose.com/cells/net/aspose.cells.properties /mobiumentproperty) object.