C# API om MOBI naar XLT te converteren of online-app

Exporteer MOBI naar XLT via C# zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

Door Aspose.Total for .NET te gebruiken, kunt u MOBI naar XLT-conversiefunctie opnemen in elke .NET-, C#-, ASP.NET- en VB.NET-toepassing in twee eenvoudige stappen. Ten eerste, door Aspose.Words for .NET te gebruiken, kunt u MOBI naar HTML exporteren. Daarna kunt u met behulp van Aspose.Cells for .NET Spreadsheet Programming API HTML naar XLT converteren.

.NET API om MOBI naar XLT te converteren

  1. Open het MOBI-bestand met de klasse Document
  2. Converteer MOBI naar HTML met behulp van de Save methode
  3. Laad HTML-mobiument met behulp van Workbook class
  4. Sla het mobiument op in XLT-indeling met de methode Save en stel XLT in als SaveFormat

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Gratis online converter voor MOBI naar XLT

Laad MOBI Document van Stream via C#

Aspose.Words for .NET stelt u ook in staat om MOBI-mobiumenten via stream te laden. Om een mobiument uit een stream te openen, geeft u eenvoudig een stream-object dat het mobiument bevat door aan de Document -constructor. Het volgende codevoorbeeld laat zien hoe u een mobiument vanuit een stream opent:

Aangepaste eigenschappen toevoegen in XLT-bestand via C#

Tijdens het converteren van MOBI naar XLT kunt u met Aspose.Cells for .NET aangepaste eigenschappen toevoegen aan uw XLT-mobiumenten. Om een aangepaste eigenschap toe te voegen, kunt u de methode Add gebruiken voor de CustomDocumentPropertyCollection klasse. De Add-methode voegt de eigenschap toe aan het Excel-bestand en retourneert een verwijzing voor de nieuwe mobiumenteigenschap als [Aspose.Cells.Properties.DocumentProperty]( https://reference.aspose.com/cells/net/aspose.cells.properties /mobiumentproperty) object.

Bekijk MOBI conversieopties met .NET

MOBIs converteren naar CSV (Comma Seperated Values)
MOBIs converteren naar DIF (Data Interchange Format)
MOBIs converteren naar XLSX (Open XML Workbook)
MOBIs converteren naar FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
MOBIs converteren naar ODS (OpenDocument Spreadsheet)
MOBIs converteren naar SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
MOBIs converteren naar TSV (Tab Seperated Values)
MOBIs converteren naar XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
MOBIs converteren naar XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
MOBIs converteren naar XLSB (Excel Binary Workbook)
MOBIs converteren naar XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
MOBIs converteren naar XLSX (Open XML Workbook)
MOBIs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003 Template)
MOBIs converteren naar XLTM (Excel Macro-Enabled Template)

Wat is MOBI bestandsformaat

Het MOBI-formaat is een bestandsformaat voor eBooks. Het is gebaseerd op de Open eBook-standaard en wordt gebruikt door verschillende eBook-lezers, waaronder de Amazon Kindle. Het MOBI-formaat is ontworpen voor gemakkelijke conversie naar andere eBook-formaten, zoals het ePub-formaat. Het MOBI-formaat ondersteunt een breed scala aan functies, waaronder:- DRM-beveiliging- Audio en video- Inhoudsopgaven- Indexen- Voetnoten- Links- Ingesloten afbeeldingen Het MOBI-formaat is een open standaard, wat betekent dat het geen eigendom is van één bedrijf . Dit maakt het voor iedereen gemakkelijk om software te maken die MOBI-bestanden kan lezen of schrijven.

Meer lezen

Wat is XLT bestandsformaat

Een Excel-sjabloon is een bestand dat is gemaakt in Excel en dat een vooraf ontworpen werkblad bevat. Dit werkblad kan worden gebruikt als startpunt voor een nieuwe werkmap, of het kan worden gebruikt als een sjabloon dat keer op keer kan worden gebruikt om nieuwe werkmappen met hetzelfde ontwerp te maken. Wanneer u een nieuwe werkmap in Excel opent, krijgt u de mogelijkheid om uit verschillende sjablonen te kiezen, of u kunt een lege werkmap selecteren. Als u ervoor kiest om een sjabloon te gebruiken, wordt het werkblad gevuld met tijdelijke inhoud die u kunt vervangen door uw eigen gegevens. Sjablonen kunnen in Excel worden gemaakt door een werkmap op te slaan als een .xlt-bestand. Dit bestandstype kan alleen in Excel worden geopend; het kan in geen enkel ander programma worden geopend. Wanneer u een .xlt-bestand opent, maakt Excel een nieuwe werkmap op basis van de sjabloon. U kunt ook Excel-sjablonen downloaden van internet. Deze sjablonen kunnen net als elke andere werkmap in Excel worden geopend. Als u uw eigen sjabloon wilt maken, gaat u als volgt te werk: 1. Maak een nieuwe werkmap in Excel.2. Ontwerp het werkblad zoals u het wilt hebben.3. Sla de werkmap op als een .xlt-bestand.4. Plaats het .xlt-bestand in de map met sjablonen op uw computer.5. Open Excel en selecteer Bestand > Nieuw.6. Selecteer uw sjabloon uit de lijst met beschikbare sjablonen.7. Voer de gegevens in die u in de werkmap wilt opnemen.8. Sla de werkmap op onder een nieuwe naam.

Meer lezen